Şimdi Ara

Coca Cola (Artık Herşey Mümkün)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok güzel bir flash olmuş herkes bakmalı

http://www.artikherseymumkun.com

psn
    acaltun17
  • Tam şerefsizlik be. Yanında sevgilisi olan kızla kesişmek filan diyor.

Orjinalden alıntı: fatihhilal

Tam şerefsizlik be. Yanında sevgilisi olan kızla kesişmek filan diyor.

kendi ahlaksızlıklarını bize aşılamak istiyolar yok arkadaşın seni istiyo yok herşey mümkün 2005ten beri içmiyom cocacola ürünü hepsine

• quote:

Orjinalden alıntı: hanciGD

quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

Tam şerefsizlik be. Yanında sevgilisi olan kızla kesişmek filan diyor.

kendi ahlaksızlıklarını bize aşılamak istiyolar yok arkadaşın seni istiyo yok herşey mümkün 2005ten beri içmiyom cocacola ürünü hepsine

• kapitalizimin dejenerasyonla kazancını katlaması daha kolay olduğu için ellerinden geleni yapıyorlar. ilk sese bak ; direkt rus kadın konuşması. ahlaksızlığı damarlara şırınga ediyorlar resmen.
    Daha Fazla Göster
  • bunların amacı ne
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • abi burda grup yok?

Onu Özlüyorum. Aslında onu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama onu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü, çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. Onu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 71 yıl sonra onunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. Onun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. Onu arıyorum..

1881 - ∞

• biraz olsun tahrik olmuş gibi davranmaya çalıştım ama olmuyo ya becerememişler kadın hiç ateşli değil o salak karıda mal gibi karsındaki adam kalkınca bakıyor insan bacak falan gösterir diyor ama bos ya fıs bunlar
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.