Şimdi Ara

Coca Cola Adidas Topları,Shell V-Power Araba Seti (Satıldı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fyrad,
    icemaker,
    07nightdevil,
    lvnt937

Arkadaşlar PM attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Orjinalden alıntı: fenerlee_1907

illa birileri çıkıp baltalayacak adamın işini. arkadaşlar adam yatırım yapıyor kazanıyor. referans paketi alıpta kazanıyor. yani 3-5 kişiyi referans alarak kazandığı o kadar fazla değil ;) benim üstümden kazanıyor düşüncesi yerine "hangi yöntemle günde 30 $ kazanıyorsun bu sistemden" diye sorun.

Tamam yatırıp yapıp para kazanıyor buna birşey demem ama forumda sürekli açılan bux.to konularından sıkıldım ve milletin hiç para yatırmadan kazanacağı şeklinde kandırılmasından hiç de hoşnut değilim.

Haklısın hocam ben sana birşey demiyorum. Bazıları anlamıyor işte o ayrıntıyı. Referans paketi almadan Bux.to'dan para kazanmak imkânsız gibi birşey. Bu arkadaşta sürekli "Referans Paketi" olayını vurguladığı için birşey dememek lazım diyorum bende. Çünkü ogameci 'den başka açık açık sistemi anlatanı görmedim. İnsanları öyle sömürenler varki yok efendim "buradan üye ol 20 $ kazan" gibisinden bende madem birileri ilgilenecek bux.to işiyle dürüst olan yapsın diye söyledim. Yoksa bende sana katılıyorumki sonuna kadarda haklısın.

buradan tekrar söyleyim, gerçi ogameci'ye güveniyorum söylemiştir o kesin;
    arkadaşlar referans paketi almadan bu sistemden para kazanmanız imkânsız. parayı direkte vermiyorlar zaten. bir süre beklemeniz gerekiyor. yani sonuç olarak diğer üyelerden daha hızlı birşekilde para çekmek ve daha fazla kazanmak istiyorsanız bu sisteme yatırım yapmalısınız. birinin eline para geçmeden kalkışmanızı tavsiye etmiyorum ben.

• fenerlee_1907 arkadaşıma aynen katılıyorum.

Bu işe girecekseniz Premium üye olmanız ve min 35'lik referans paketi almanız şart.

Arkadaşlar şuanda iki seçenek var karşınızda;

1) 4 Haziranda 1075 $ para çekme talebinde bulundum KASIM 2008'e doğru bekliyorum. Temkinli davranmak isteyenler ödeme almamı bekleyebilirler alırsam zaten tüm Türkiye ve Youtube duyacak

2) Bir miktar paramı "riske edebilirim" diyenlerde hemen girip sisteme dahil olabilirler.

Karar elbette ki sizin arkadaşlar....
  • top güzelmiş haa.Ben 1 tane kazandım 3 hafta oldu gelmesini bekliyorum
  • 60 milyona mi top ben mi öyle gördüm
  • şu günde 30 $ olayını söyleyin pm ile pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

fenerlee_1907 arkadaşıma aynen katılıyorum.

Bu işe girecekseniz Premium üye olmanız ve min 35'lik referans paketi almanız şart.

Arkadaşlar şuanda iki seçenek var karşınızda;

1) 4 Haziranda 1075 $ para çekme talebinde bulundum KASIM 2008'e doğru bekliyorum. Temkinli davranmak isteyenler ödeme almamı bekleyebilirler alırsam zaten tüm Türkiye ve Youtube duyacak

2) Bir miktar paramı "riske edebilirim" diyenlerde hemen girip sisteme dahil olabilirler.

Karar elbette ki sizin arkadaşlar....

En iyisi ben Kasım 2008 i bekleyeyim

• Banada pm atarmısın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

quote:

illa birileri çıkıp baltalayacak adamın işini. arkadaşlar adam yatırım yapıyor kazanıyor. referans paketi alıpta kazanıyor. yani 3-5 kişiyi referans alarak kazandığı o kadar fazla değil ;) benim üstümden kazanıyor düşüncesi yerine "hangi yöntemle günde 30 $ kazanıyorsun bu sistemden" diye sorun.

Tamam yatırıp yapıp para kazanıyor buna birşey demem ama forumda sürekli açılan bux.to konularından sıkıldım ve milletin hiç para yatırmadan kazanacağı şeklinde kandırılmasından hiç de hoşnut değilim.

Haklısın hocam ben sana birşey demiyorum. Bazıları anlamıyor işte o ayrıntıyı. Referans paketi almadan Bux.to'dan para kazanmak imkânsız gibi birşey. Bu arkadaşta sürekli "Referans Paketi" olayını vurguladığı için birşey dememek lazım diyorum bende. Çünkü ogameci 'den başka açık açık sistemi anlatanı görmedim. İnsanları öyle sömürenler varki yok efendim "buradan üye ol 20 $ kazan" gibisinden bende madem birileri ilgilenecek bux.to işiyle dürüst olan yapsın diye söyledim. Yoksa bende sana katılıyorumki sonuna kadarda haklısın.

buradan tekrar söyleyim, gerçi ogameci'ye güveniyorum söylemiştir o kesin;
    arkadaşlar referans paketi almadan bu sistemden para kazanmanız imkânsız. parayı direkte vermiyorlar zaten. bir süre beklemeniz gerekiyor. yani sonuç olarak diğer üyelerden daha hızlı birşekilde para çekmek ve daha fazla kazanmak istiyorsanız bu sisteme yatırım yapmalısınız. birinin eline para geçmeden kalkışmanızı tavsiye etmiyorum ben.

Evet ben ogame'ciye haksızlık ediyorum aslında o da sürekli vurguluyor zaten para yatırılması gerektiğini

• quote:

Orjinalden alıntı: Fyrad

60 milyona mi top ben mi öyle gördüm

3 Top 59 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: Fyrad

60 milyona mi top ben mi öyle gördüm

3 Top 59 YTL

ben 50 liraya 3 topu weririm
  • 3e sat 5e satma ok ?
  • Şu pmlerden ben de alayım
  • Cohiba Puro istermisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlço_Jr

Cohiba Puro istermisin?

valla dostum ekim kasım gibi limit purolar satışa çıkacak

Montecristo Sublimes Limitada 2008 10's
    Cuaba Piramide Limitada 2008 10's
    Partagas Limitada 2008 25's

Sabırsızlıkla bekliyorum çıkmalarını...

Bu arada Yıl sonunda Cohiba Book 20's geliyor 2000 $ civarı ondanda gözüm var ama fiyatı ürkütüyor beni

• quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

banada pm lütfen.

attım dostum
  • hocam mümkünse 1 pm'de ben rica edebilirmiyim
  • evet dostum banada pm at nolur nolur
  • top baya kalitesiz gozukuo magazada 30 milyon oldugunu sanmıyorum
    ve piyasada nikelar 25 milyona iken bu fiyata almak sacma hem de 3 tane
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.