hakkaten ya topları bende satacağım 5 tane topu napayım 20 liraya alan olursa satarım aşağısı kurtarmaz
banada pm
quote:
Orjinalden alıntı: reci88
hakkaten ya topları bende satacağım 5 tane topu napayım 20 liraya alan olursa satarım aşağısı kurtarmaz
Hocam 23 liraya bakırköyde orjinal nike süper lig topu var ve müthiş bir top bendede var taş gibi maşallah fiyatı biraz indir derim.
PM istemeyi bırakın, sadece adamın ekmeğine yağ sürüyorsunuz sizin bir kazancınız yok, beni dinleyinnnn
quote:
Orjinalden alıntı: B.S.S.
millete pm gönderiyosun bana da top gönder
ben 3 tane kazanmıştım şimdi 1 tane geldi?böle parça parçamı göndercekler??
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
PM istemeyi bırakın, sadece adamın ekmeğine yağ sürüyorsunuz sizin bir kazancınız yok, beni dinleyinnnn
Hiç olurmu dostum Premium olup referans aldıklarında kazançları gitgide artıyor....
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
Hiç olurmu dostum Premium olup referans aldıklarında kazançları gitgide artıyor....
yav biz kimseyi üye yaptıramıyoruz ki olmuyo kimse olmak isteyenleride sen kapıyon
ogameci profilindeki siteyi mi yolluyorsun millete çok ayıp
illa birileri çıkıp baltalayacak adamın işini. arkadaşlar adam yatırım yapıyor kazanıyor. referans paketi alıpta kazanıyor. yani 3-5 kişiyi referans alarak kazandığı o kadar fazla değil ;) benim üstümden kazanıyor düşüncesi yerine "hangi yöntemle günde 30 $ kazanıyorsun bu sistemden" diye sorun.
nasıl 30 usd kazanıyorsun günde ? söylede bizde kazanalım arkadaşım boşver topu mopu şimdi ?
pm attım dostum
Bana da atar mısın?
attım dostum
bana da atarmısın
banada atarmısın?
quote:
Orjinalden alıntı: T.R.U.G.
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
quote:
Orjinalden alıntı: edelweiss
nasıl 30 usd kazanıyorsun günde ? söylede bizde kazanalım arkadaşım boşver topu mopu şimdi ?
pm attım dostum
Bana da atar mısın?
neymiş bunun sırrı banada pm atarmısın
Banada atarmısın 2 oldu bu
bana da doğum günümde geldi yani bugün
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlee_1907
illa birileri çıkıp baltalayacak adamın işini. arkadaşlar adam yatırım yapıyor kazanıyor. referans paketi alıpta kazanıyor. yani 3-5 kişiyi referans alarak kazandığı o kadar fazla değil ;) benim üstümden kazanıyor düşüncesi yerine "hangi yöntemle günde 30 $ kazanıyorsun bu sistemden" diye sorun.
Tamam yatırıp yapıp para kazanıyor buna birşey demem ama forumda sürekli açılan bux.to konularından sıkıldım ve milletin hiç para yatırmadan kazanacağı şeklinde kandırılmasından hiç de hoşnut değilim.