Şimdi Ara

Cobra Kai ( The Karate Kid ) ( 2018 ) ( 5. sezon geldi 2022) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
4
Favori
6.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    drako2012youtube
    Burning heart Two worlds collide, rival nations It's a primitive clash, venting years of frustrations Bravely we hope against all hope, there is so much at stake Seems our freedom's up against the ropes Does the crowd understand? Is it a East vs. West, or man against man Can any nation stand alone? In the burning heart, just about to burst There's a quest for answers, an unquenchable thirst In the darkest night, rising like a spire In the burning heart, the unmistakable fire, in the burning heart In the warrior's code, there's no surrender Though his body says stop, his spirit cries never Deep in our soul a quiet ember Knows it's you against you the paradox that drives us on It's a battle of wills, in the heat of attack It's the passion that kills The victory is yours alone In the burning heart, just about to burst There's a quest for answers, an unquenchable thirst In the darkest night, rising like a spire In the burning heart, the unmistakable fire In the burning heart, just about to burst There's a quest for answers, an unquenchable thirst In the darkest night, rising like a spire In the burning heart, the unmistakable fire In the burning heart, just about to burst There's a quest for answers, an unquenchable thirst In the darkest night, rising like a spire In the burning heart, the unmistakable fire In the burning heart.
    https://www.youtube.com/watch?v=yL3lJfpenAc

    netflix'de bu fragmanı gördüm ama benim gene favorim değişmez! rocky'dir.  

  • Zevk hocam tabiki ben gırıgırındayım herkes begendiğini izleyebilir.


    Bunu da yeni gördüm diğer filmlerden


    Binge Society - The Greatest Movie Scenesyoutube
    What’s happening in this movie clip? Daniel (Ralph Macchio) finds himself surrounded by John Kreese (Martin Kove), Johnny (William Zabka) and his trainer. Johnny hits Daniel in the stomach and head. Daniel runs off but Johnny follows him and tries to catch up with him. However, he is stopped by Miyagi (Pat Morita). Mr. Miyagi fights against them, one by one. Rent or buy The Karate Kid Part III here: https://apple.co/3iOn4zp What’s the movie about? After the closing of his karate school, John Kreese (Martin Kove) joins a wealthy owner of a toxic waste disposal business in order to gain revenge on Daniel (Ralph Macchio) and Miyagi (Pat Morita). Credits: © 1989 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. Like this video if you want to see more episodes and tell us what you thought in the comments below. Don't forget to turn on notifications to catch our next videos! Keep up with us on Facebook! Binge Society | https://www.facebook.com/BingeSociety/ Binge Society - Action | https://www.facebook.com/binge.society.action/ Binge Society - Comedy | https://www.facebook.com/binge.society.comedy/ Binge Society brings you the best scenes of your favorite movies! #drama #action #movieclip
    https://www.youtube.com/watch?v=erR1dgyv1_U&ab_channel=BingeSociety-TheGreatestMovieScenes
  • Terry Silver da bildiğin Steven Segal gibi dövüşüyo yalnız dev gibi adam hemde yavaş ve sağlam çakıyor 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 sezon final sezonu olacak diye biliyordum.Konu bundan sonra çok zorlama olur.

  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt

    Bi sezon daha uzadı.Eğer 6.sezonu da olursa, o zaman gerçekten zorlama olur.Bu sezon da oldukça keyifliydi.Ben beğendim.

    Ama miggy'nin babası da karateci çıkarsa o zaman çok gülerim.

  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

    4.sezon için çok iyi yorumlar var özellikle redditte. Bitmeyen sohbetler konular var her dakika. Yıllarca beklenilmiş bir proje ve iyi gidiyor 10 sezon bile çekilse insanlar sıkılmadan izleyecektir. Ben izlerim şahsen. Will Smith etkisini de unutmamak gerek kolay kolay bitmez bu seri. Karakterlerin eski filmlere baglanılarak konuya eklenmesi bu yapımın en güzel tarafı. Arada süprizler olucaktır tabiki ama Miguelin babası karate ile uğrassaydı annesi bunu söylerdi diye düşünüyorum.

  • Bende dizilerin uzatılmasını pek sevmem ama 4. sezonu güzel güzel seyrettim. Hiç şikayetçi olmadım. Gidebildiği kadar gitsinler.

  • Özgü® kullanıcısına yanıt

    10 değil 20 sezon olsa da izlerim,ama konu biraz sıkıştı.Her sezon turnavaya hazırlık,oradaki rekabet..vb

  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

    Ben ulusal bir turnuva olmasını bekliyorum sadece all valley içinde değilde ülke çapında. Bakalım bu tarz birşey olacakmı.

  • Selamlar arkadaslar,


    En sonunda bu haftasonu hatunu annesinin evine yolladim, tum haftasonumu yeni sezona adadim gittim keyiflik cerezler alkol tatli 1 kilo cigkofte fln aldim haftasonu 2 gun hayvan gibi takilip bitirdim sezonu icimde kalmaz artik.


    Muthis zevk aldim sezondan guldum heyecanlandim Tery Silver muthis olmus.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Test Spoiler kullanmayali baya oldu test edip oyle yazacagim daha once sorun yasamistim.
  • The karate kid’i izlemedim, direkt bu diziyi izledim. 1 hafta önce başladım diziye ve dün itibariyle bitirdim. Tek kelimeyle bayıldım. Akıp gitti resmen, hiç sıkılmadım.

    Haftasonu da filmlerini izlemeyi düşünüyorum. Bir sorum var 2010’daki filmi izlemeye gerek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt

    Jackie Chanin Will Smithin ogluyla olan filmini soruyorsunuz sanirim, hocam o ilk Karate Kid filminin aynisinin baska ulke ve Kung Fu lu olani. Izlememek cok birsey kaybettirmez ama ben tum versionlarini izledim kizin oynadigi Karate Kid i bile izledim sonradan Miyagiyle birlikte. Vakit varsa hepsini izlerim.

  • first9 kullanıcısına yanıt

    Hiç gerek yok.Hatta öğrencinin kız olduğu filme de gerek yok.ilk 3 yeter.

  • Biraz spoiler iceren yorum yapayim.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bu sezonda Cobra Kai kazandi normalde sozunu tutma adina dojolarini kapatip gitmeleri lazim ama Tory vicdana gelip soylerse sikeyi isler degisir. Tory bu sene vicdanli gibi gosterildi Samin annesi buyuk oldugunluk gosterdi kiza kapi acti, tabi bazi seyler kendi sucu degil hayat mucadelesi insani canavarlastirabilir.Tory neyse de Kreese i bir anda degistirttiler 50 yil hayvanligin uzerine bagkur emeklisi amca gibi vicdanli oldu goya. Tery Silver tamam daha kotuymus goya ama kardesim sen gidip piyano calip vegan beslenen hatununa dominatrixmis gibi itaat eden sahte de olsa yasayan adami gidip ne diye yokluyorsun. Al iste hayatini kurtaran en iyi dostu olan adami feci satti. Gerci hakkini vereyim Kreese en kotu halinde bile Jonny i gizliden severdi hain planlarinda bile Jonnyi tarafina gecirmek istedi cok tutarsizlik yok. Cocugunu bile o yuzden yanina cekti.Jonny en sevdigim karakter 80lerde yasamasina cahilligine ama tas firin erkek olmasina cok guluyorum. No be there espirisi sen de adama en azindan ingilizce ogretseydin(miyagiye) demesine fln yarildim. Larusoyla birbirlerinin tekniklerine saygi duymalari hatta en gozde ogrencilerinin o teknikleri kapip gelismesi iyi birseydi. Onun disinda veletlerin cekismeleri cok heyecanlandirmiyor beni eski karate kid filmindeki yildizlar icin izliyorum gecmisten gelen karaterleri gordukce diziyi cok takdir ediyorum 40 yil sonra oyunculari getirmek buyuk bir prodaksiyon ornegi ustelik hepsi holywood oyuncusu degil, japon oyuncular geldi. Veletlere gelirsek Miguel babasini bulmaya gitti bulsun bakalim, jonnynin oglu biraz olgunlasti tam bir pislik atarli ergen hic sevmiyorum. Yeni sezonda birsuru yeni kotu karakter olur eski kotu karakterler iyilerle birlesir Terry Silver birsuru salon acacak parasal yardimla pislik ordusu kuracak ayni 3.filmde parayi basip dunya sampiyonu pisligi getirdigi gibi.


    5.sezonu bekliyoruz bakalim cok begenerek izliyorum birkac kere bastan baslayip izlemistim.





  • 5.sezonda Karate girl de dahil olsa efsane olmaz mı :D


    Filmi izlememiştim gerçi ama nasıl bilmiyorum

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam.Gerçekten süper bir fikir.Sonuçta o film de asıl seriden 3-5 sonra çekilmişti.

  • first9 kullanıcısına yanıt

    alakasız gereksiz boş bir karate kid onu izlemeye değmez ve gerek de yok bence.

  • Yarın başlayacağım sezona...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5.sezonda sadece terry silver olacağına göre belki serinin 3. filmindeki kötü çocuk mike barnes da gelir.Danny boy en çok dayağı ondan yemişti.

  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

    Benim de aklima geldi o da gelse makina gibi adam dovusseler tabi diger aktorler gibiyse salmadiysa vs kendini.


    Yeni bir kotu adam tarafi olusacak dovuscu cocuklardan olusan. Cunku mevcut Kobra Kai deki bas karakterler hatta Kreese bile dondu fazla detay vermeyeyim.

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.