Şimdi Ara

Cnnturk yerli oto hemen açın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saabı almanın mantıksız olduğu, ellerindeki teknolojinin eski olduğu

Lotus tasarım ekibi iyi olabilir dedi

Proton fabrikası çok kötü umarım almazlar dedi

• Alphan Manas ismimde biri konuştu.

• Adam yerli otomobil saçmalığını çok güzel özetledi. Yapılacak otomobilin tüm arge masraflarını ve üretim maliyetini karşılaması için milyon adetler satması gerek dedi. Kaldı ki ortaya çıkacak araba da fiat marea'dan hallice olacak

• İzlemedim bilmiyorum. Ancak karşı olanlara bir çift sözüm var. Yerli otomobil çalışmaları yapılmıyor olsa şu an kesin bir ülkenin arabası yok neden üretilmiyor vs denilecekti. Şimdi yapılıyor yok zarar ettirir vs deniliyor. Bu tip yatırımlar anlık yatırım değildir belki yapılan ilk 10 model zarar ettirecek. Ama bu şekilde biyerlere gelinecektir. İsteyen yanlış isteyen doğru anlasın. Sürekli bişeylere karşı olan insanlarda alternatif üretsin çalışsın gitsin bunu gerceklestirsin..

• çok istiyorsa tayyip oğluna yaptırsın yav
  • Adamın söylediği özet olarak;

yerli otomobil diyerek gereksiz yerli kavramını kullanmayın,

Varolan marka değeri olan bir firma alın

Klasik motor yerine yenilikçi teknolojik motor

Konuşmayı yapan içinde bulunduğu oluşum saabı almayı da denediklerini satmadıklarını söyledi. Şuanda inci akünün içinde bulunduğu bir yapıyla elektrik pili üretimi yapıyorlarmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yerli otomobil olmaz, bilmem kaç para zarar eder demek manasız.

arabanın kötü olacağı, üreticisinin zarar edeceği, kullanıcısının muhtemelen pişman olacağı zaten aşikar.

Ama bu iş zaten ilk yaptığım ürün çok iyi olacak dünyada kapılışılacak mantığı ile yapılmaz, esas olan elde edilecek bilgi birikimidir, bunun için de hiç bir zaman geç değildir, hepi topu 100 yıllık bir endüstriden bahsediyoruz, insanlığın önünde bunun yüzlerece kaç katı zaman var...

Diğer taraftan zarar etmek pahasına ülkenin endüstrine adım atmak için bir maliyete katlanılacaksa bunun için otomotiv sektörü doğru değil, daha primitf, rekabetin daha düşük, kar marjlarının daha yüksek olduğu sektörleri seçmek çok daha mantıklı olur.
  • Devlet yerli otoya kar zarar mantığıyla bakmiyor bence. Prestij bakimindan istiyor bu yuzden destekliyorum ve cok merak ediyorum.

• Bence otomobile harcanacak parayı savunma sanayini geliştirmeye ve uzay bilimlerine harcasınlar. Artık otomobillerin menşei yada milliliğimi kaldıki milli otomobil peşinde koşalım olmasada olur. Her türlü silahı yurt dışından alıyoruz adamlar binbir şartla silah veriyorlar. Daha bu gün Almanya Patriot bataryalarını çekeceğini söyledi yani aba altından sopa gösteriyor terrör örgütüne operasyonları durdur diyor aklınca. Biz hala 4 tekerlek peşinde koşalım.
  • video var mı dinleyelim izleyelim
  • Evde degildim bakamadım. Ne olmuş, montajlamışlar mı?

• Yerli oto lafını duyunca artık heyecanlanmayan bi ben miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.