Şimdi Ara

Cnet 8000 TPC 12'li Hub

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki CNET 8000 TPC 12'li Hub + güç kablosu(adı ne bilmiyorum bu kablonun).Öncelikle ürün temiz yani kesinlikle göze batan bi ciziği veya kötü görünen bir yanı yok ve çalışıyor.Satmamın sebebi adsl den kablonete geçmiş olmam zaten pek kullanmadım. 12 tane makina bağlanabiliyor.Kasası metal bu yüzden oldukça dayanıklı. Birkaç yıllık olmasına rağmen 3-4 aylık gibi temiz.Zaten aşağıda birkaç resmi var pek net resimler olmasa da alet hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Resim 1

Resim 2

Resim 3

Bu modeli şu anda bulmanız pek mümkün değil.Özellikle türkiye'deki Inca marka hub lar plastik yapılı ve bu nedenle oldukça dayanıksız.Ancak bu metal gövdesiyle çok dayanıklı.İnternetten başka resimlerini de bulabilirsiniz.

Fiyatına gelince: gittigidiyor gibi yerlerde bu ürünün benzerlerine 80-100 milyon isteniyor.Üstelik onların hiçbiri bunun kadar iyi durumda olmadığı belli oluyor. Benim istediğim fiyat 30 YTL + kargo bedeli alıcıya ait.Pazarlık lüften talep etmeyin çünkü ben zaten iyi bir paraya satıyım diye değil, elimden çıkarıyım yer tutmasın diye satabileceğim en iyi fiyata satıyorum.

Mesela bir örnek.gittigidiyorda 16 portlu bir hub:fiyatı 85 YTL

http://urun.gittigidiyor.com/16-Port-10-100-Switch-Hub-SW-1605_W0QQidZZ3335495

İrtibat için phoenixx_x@hotmail.com a mail atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoarbix -- 21 Ocak 2007; 16:06:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• resim görünmüyor
  • tmm düzelttim.

• pm..
  • izmirden isteyen arkadaşlara söyleyeyim. ben bir tek pazarları boşum, çalışıyorum pazar günü isterseniz gelip bakarsınız beğenmezseniz almazsınız hatta sorunlu çıkarsa 1 hafta içinde paranızı iade ederim.

• cihaz 30 YTL ye satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.