Şimdi Ara

Cnbc-e'de yayınlanan Doctor Who bölümünü bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • David Tennant'ın oynadığı 4 Doctor Who sezonunu izledim ancak Cnbc-e'de pazar gecesi yayınlanan aşşağıdaki bölümü bulamadım.. Bu bölümde Londra'nın meşur çift katlı otobüslerinden biri bir solucan deliğinden kazara geçerek başka bir gezegene gidiyor. Gezegen tamamen çöle dönüşmüş bunun sebebide herşeyi yiyen, dış iskeletleri metal kaplı uçan yaratıklar.. Daha sonra otobüsün tekerlerine kelepçe benzeri birşey takarak uçmasını sağlayıp geri dönüyorlar. Hatta hırsız bir kız ile tanışıyor ve kız beraber yolculuk etmeyi teklif ediyor ama Doctor red ediyor. Bütün yol arkadaşlarımı kaybettim diyor. Cnbc-e'nin sitesine baktığımda da bunu özel 200. bölüm diye yazmışlar ama bulamadım bir türlü bu bölümün hangi sezondan olduğunu. Bilen var mı kaçıncı sezon bölümü bu ?. Hatta Cnbc-e'nin sitesinden baktığımda gelecek bölümde iki Doctor bi anda çıkıyor ki ben o bölümüde bulamadım. Acaba yan dizi falan mı bu Doctor Who'nun ?.

     Cnbc-e'de yayınlanan Doctor Who bölümünü bulamıyorum.



    Edit: imla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enochian. -- 15 Mayıs 2011; 23:59:05 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enochian.
    David Tennant'ın oynadığı 4 Doctor Who sezonunu izledim ancak Cnbc-e'de pazar gecesi yayınlanan aşşağıdaki bölümü bulamadım.. Bu bölümde Londra'nın meşur çift katlı otobüslerinden biri bir solucan deliğinden kazara geçerek başka bir gezegene gidiyor. Gezegen tamamen çöle dönüşmüş bunun sebebide herşeyi yiyen, dış iskeletleri metal kaplı uçan yaratıklar.. Daha sonra otobüsün tekerlerine kelepçe benzeri birşey takarak uçmasını sağlayıp geri dönüyorlar. Hatta hırsız bir kız ile tanışıyor ve kız beraber yolculuk etmeyi teklif ediyor ama Doctor red ediyor. Bütün yol arkadaşlarımı kaybettim diyor. Cnbc-e'nin sitesine baktığımda da bunu özel 200. bölüm diye yazmışlar ama bulamadım bir türlü bu bölümün hangi sezondan olduğunu. Bilen var mı kaçıncı sezon bölümü bu ?. Hatta Cnbc-e'nin sitesinden baktığımda gelecek bölümde iki Doctor bi anda çıkıyor ki ben o bölümüde bulamadım. Acaba yan dizi falan mı bu Doctor Who'nun ?.

     Cnbc-e'de yayınlanan Doctor Who bölümünü bulamıyorum.



    Edit: imla.

    Dostum bu bölüm "Planet of the Dead" . 4.sezonun özel bölümü oluyor.




  • Teşekkürederim.. Peki şu linkte fragmanı olan bölüm hangisi onuda bulamadımda..http://doctorwho.cnbce.com/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enochian.
    Teşekkürederim.. Peki şu linkte fragmanı olan bölüm hangisi onuda bulamadımda..http://doctorwho.cnbce.com/

    Mobilden girdiğim için videoyu izlemiyorum. Fragmanda neler olduğunu anlatırsanız belki hangi bölüm olduğunu anlarım :)
  • Yine David Tennant oynuyor bu bölümde de Doctor olarak, fragmanda tam Doctor öne atılacakken bir adam çıkar geri çekilin ben hallederim diyor. Doctor da sende kimsin diyor. Diğer adam da ben Doctor diyor.. İki tane Doctor çıkıyor yani sahneye birisi David Tennant diğeri başka bir adam ama giyinimi benziyor ve onunda sonik tornavidası var..
  • Bu sorduğun bölümde yine 4. sezonun christmas special diye adlandırılan özel bölümlerinden biri,bölümün adıda The Next Doctor.
  • Teşekkürler arkadaşlar ikinizede..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.