Şimdi Ara

Cnbc-e de Sit-Com arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershaneler açıldı.Okullarda yakında açılıcak.Otomatikman bizde strese giriyoruz.Bu stresten biraz da olsa uzaklaşmak için Cnbc-e de eğlenceli ,komik bir sit-com arıyorum.Tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Saat kaçta yayınlandığını söylerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga. -- 28 Ağustos 2007; 13:24:56 >

• up tavsiye lütfen lütfen
  • eskisi kadar kaliteli bir sit-com yok şuan cnbc-e de. ama illa istersen salı günleri family guy var onu seyredebilirsin
  • how i met your mother

her dk espri yok. seni baymaz
  • CNBC-E de sana tavsiye edebileceğim en kaliteli sit-com "how i met your mother" gerçekten çok ince espriler ve insanın hiç değilse tebessüm etmesini sağlar çok başarılı yani

2. olarak Two and a half man" ide izleyebilirsin
  • "how i met your mother" ve "two and a half man" yukarıda arkadaşların dediği gibi ve de ayrıca gene yukarda dendiği gibi
    "family guy" mükemmeldir. ama saatleri sürekli değişo oyüzden tavsiyem cnbc-e nin sitesi sık kullanılanlarında olsun günlük programlara bak ne var ne yok die..family guy tatile girdiği için pazar gece yayınlanıo buarada. kışın saatleri daha düzene girer.

bide "malcom in the middle" var ki efsane:D ama bitti artık yayınlamıolar..inş. bu kış tekrarları yayınlanır onunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZzZz... -- 28 Ağustos 2007; 15:16:00 >
  • how i met your mother
    Barney süper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • How I Meet Your Mother a geçen gün rastladım.Robin i izlemekten kendimi alamıyorum ki Tavsiyeler için teşekürler
  • My name is Earl. Earlün karma felsefesi fln fişman ama joy için izliyorum ben
  • cnbc de geçen izlerken bir diziye takıldım hastanede geçiyor olay doktorlar üzerine kurulu bir komedi adı ney acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 28 Ağustos 2007; 16:19:07 >
  •  Cnbc-e de Sit-Com arıyorum
    çok severim bu diziyi hatta belli bi süre sonra cnbc-e yetmedi internetten izlemeye başladım tavsiyem ilk bölümlerini falan da internetten bulup izle
  • scrubs tan önceki favorim ama kısa süre yayınlandı coupling

• malcolm in the middle tekrarları veriliyodu saatine sitesinden bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErosRamazotti

çok severim bu diziyi hatta belli bi süre sonra cnbc-e yetmedi internetten izlemeye başladım tavsiyem ilk bölümlerini falan da internetten bulup izle

hah evet bu dizi
  • ya aslında hepsi güzel hepsini izlmeye çalışırım ben
  • my name is earl ı izle.harika bir dizidir.benim en sevdiğim dizi.

(randy'nin bakışları her zamanki gibi çok anlamlı)

• JOY JOY JOY JOY JOY JOY JOY JOY JOY JOY Oy oy oy oy Ya süper yahu inglizcesine aksanına hastayım sabaha kdr konuşsun dinlerim...
  • MY NAME IS EARL
    Ben hayatımda bu kadar bir diziye guldugumu hatırlamam.

O sahte piyangoya son paralarını yatırma olayına atmıyorum 10 dk sınırsız gulmustum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.