Şimdi Ara

CMD Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım HP Stream x360 11" ve bilgisayarı dün aldım ama aldığımdan beri cmd açılmıyor. Yardım edin lütfen :(

• quote:

Orijinalden alıntı: cersamens60

Arkadaşlar bilgisayarım HP Stream x360 11" ve bilgisayarı dün aldım ama aldığımdan beri cmd açılmıyor. Yardım edin lütfen :(

Tıklıyorsunuz mu açılmıyor yönetici olarak çalıştırıncadamı açılmıyor ? yoksa hatalar mı veriyor güvenli modda girip deneyebilirmisiniz
  • Hem yönetici olarak, hemde normal olarak denedim "normalde" açılmıyor. "Komut istemi ile güvenli mod" denedim açıldı. Ama "normalde" açılmıyor. Birde bilgisayar yeni HP'nin kendine özel işletim sistemi var. Format attım hemen denedim ama yine açılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E165AD3F -- 19 Eylül 2015; 13:11:03 >
  • Çalıştırıyorum 0.5 saniye ekran gözüküyor okadar
  • quote:

Çalıştırıyorum 0.5 saniye ekran gözüküyor okadar

Güvenli modda açılıyor ise normal de bir sorun var gib gözüküyor ctrl + alt + del yapın işlemlere gelin cmd ekranı belkide açıktır ama arkaplana atılıyordur öyle ise arkaplandan işlemini sonlandırıp tekrar açın
  • Çok denedim ama malesef
  • quote:

Çok denedim ama malesef

Girdiğinizkullanıcının belkide kullanıcı izinleri kısıtlıda olabilir muhtemelen güvenli modda açılıyorsa bence sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam şu an harddisk sildim windows 7 kuracağım :) Saolun
  • Merhaba. Arkadaşlar çözüm aslında bayağı basitmiş. Sizinde sorununuz varsa bu şekilde çözebilirsiniz;

1. Bilgisayarı aç.
    2. BIOS ekranında ESC tuşuna bas.
    3. Orada bir sürü seçenek çıkacak oradan BIOS ayarlarına giriyoruz.
    4. İkinci menüye gelip Action Keys seçeneğini devre dışı bırakıyoruz.
    5. Normal bir şekilde ayarları kaydedip çıkıyoruz.

Evet, ben sorunumu bu şekilde çözdüm. Umarım sizede yardımcı olmuşumdur.

KONU KİLİT!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.