Şimdi Ara

Cmax Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011-2012 model cmax'lere bakıyorum fakat bazı noktalardaki donanım özelliklerini anlayamadım.
    Öncelikle titanium x pakette bile sony teyp olmayan araçlar mevcut. Peki bunların farkı sadece teyp ünitesi mi yoksa hoparlör vs fark var mı?
    İkinci olarak ise hız ve devir göstergesinin arasındaki yol bilgisayarı ekranının büyük gelmesi için navigasyon paketi mi olması gerekiyor?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer X paket ise Sony sistem olmak zorunda hocam. 2011-2012 kasalarda büyük ekran yok. Yeni kasalarda var. Servislerde isterseniz montajı gerçekleşiyor. Eski aracımız C-Max'ti, herhangi bir sorunuz varsa hatırladığım kadarıyla yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Eğer X paket ise Sony sistem olmak zorunda hocam. 2011-2012 kasalarda büyük ekran yok. Yeni kasalarda var. Servislerde isterseniz montajı gerçekleşiyor. Eski aracımız C-Max'ti, herhangi bir sorunuz varsa hatırladığım kadarıyla yardımcı olabilirim.
    Forumları biraz karıştırdım da sony olmayan x paketler gelmiş bolca. Hatta ilanlarda da fordun kendi müzik sistemi oldukça var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende titanyum x grand c max sahibiyim, epey araştırıp öyle almıştım. 2012 nin belli bir ayından sonrakilerde standart oldu sanırım olmayanlarda var çünkü. 5 kişilik c-max ' a nazaran grand c-max çok daha kullanışlı bir model tavsiye ederim.
  • forduna61 F kullanıcısına yanıt
    nedense grand c max daha spor gelmiştir bana
    daha büyük ama tasarımı küçük farklarla göze daha hoş geliyor
  • C-max kasa geçişlerinde bazı değişiklikleri geç yapıyor. Mesela 2008 modelde 3 farklı araç var, Makyajsız kasa (ilk kasa), makyajlı kasa (ilk gelen araçlar) ve makyajlı kasa gösterge vs değişmiş versiyon (bu araç muhtemelen 2009 değişikliklerini almıştı ama ruhsatta 2008 yazıyordu). Sony teyp baştan beri titaniumlarda standart diye biliyordum ben de ancak bir ihtimal o dönemde yeni kasanın paneline uygun sony teyp henüz üretilmediyse ilk parti araçlara trend pakete üretilen teypten takmış olabilir (öyle bir bilgim yok, tahmin sadece). Eski kasa için höparlör kalitesi aynı, titaniumda ekstra tiz hoparlör var diye biliyorum.
  • İlk gelen C-Max Titanium'lar Sony yoktu, X paket olsa da yoktu.

Sonradan gelen X-paket olsun omasın Sony'li olarak geldiler.

Sony olmayan müzik sistemi de oldukça iyidir ama görüntüsü sony kadar iyi değil. Sony'yi görüntüden ötürü isteyen de çoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo C30 Hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    Elantra 2013 hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Citroen C5 hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.