Şimdi Ara

Cm Storm Devastator İncelemesi Klavye Fare Seti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet haklısınız, şuan gameekstrada TR versiyon satılıyor.
  • klavye bugün teslim aldım çok güzel bir ürün türkçe ve enter tuşu büyük modeli
    Cm Storm Devastator İncelemesi Klavye Fare SetiCm Storm Devastator İncelemesi Klavye Fare SetiCm Storm Devastator İncelemesi Klavye Fare Seti

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

klavye bugün teslim aldım çok güzel bir ürün türkçe ve enter tuşu büyük modeli
    Cm Storm Devastator İncelemesi Klavye Fare SetiCm Storm Devastator İncelemesi Klavye Fare SetiCm Storm Devastator İncelemesi Klavye Fare Seti

İyi gunlerde kullanın. Buradaki ve cm fb deki foto paylaşımlarınız için teşekkür ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

klavye bugün teslim aldım çok güzel bir ürün türkçe ve enter tuşu büyük modeli

Tam fiyat/performans seti olmuş.
    iyi günlerede kullan.
    Kullanıcı yorumlarınıda yazarsan süper oLur. (özellikle fare - tutuş - terleme vs.)

• 2000 dpi sizce yeterli oluyor mu? Ve yandaki tuşlara farklı görevler verebiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

2000 dpi sizce yeterli oluyor mu? Ve yandaki tuşlara farklı görevler verebiliyor muyuz?

Ben kullandığım süre boyunca dpi seviyesi hep sondaydı. Benim ihtiyacımı gördü, çoğu kullanıcı içinde sorun yaratmaz ama belki hardcore oyuncu bu durumu yadırgayabilir. DPI seviyesi herkesi kesecek üst seviyede değil fakat çoğu kullanıcının işini görür. Klavyenin yanında yazılım gelmiyor fakat üçüncü parti yazılımlarla halledilebilir sanırım. X-Mouse Button Control gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

2000 dpi sizce yeterli oluyor mu? Ve yandaki tuşlara farklı görevler verebiliyor muyuz?

Ben kullandığım süre boyunca dpi seviyesi hep sondaydı. Benim ihtiyacımı gördü, çoğu kullanıcı içinde sorun yaratmaz ama belki hardcore oyuncu bu durumu yadırgayabilir. DPI seviyesi herkesi kesecek üst seviyede değil fakat çoğu kullanıcının işini görür. Klavyenin yanında yazılım gelmiyor fakat üçüncü parti yazılımlarla halledilebilir sanırım. X-Mouse Button Control gibi.

Cevap için teşekkürler. Ben farenin yanındaki tuşlardan bahsetmiştim ama sanırım onun için de yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Amaciniza bagli. Fps oyunlari oynuyorum 6400 dpilik deathadderi 400 dpida kullaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Amaciniza bagli. Fps oyunlari oynuyorum 6400 dpilik deathadderi 400 dpida kullaniyorum.

Şimdi baktım önceden X7 750BH kullanmıştım o 3600dpimış.onu ben 4. kademede kullanıyordum, o da 1600 dpi oluyor.

• Bende bu setten almayı düşünüyorum.Memnun musunuz şuana kadar bir sıkıntınız oldumu led felan bozuldu mu veya mouse tarafında bir sıkıntı oldu mu ?
    Edit:Klavyenin uzunluğu kaç cm hocam ?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hiroshima- -- 1 Aralık 2014; 18:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Amaciniza bagli. Fps oyunlari oynuyorum 6400 dpilik deathadderi 400 dpida kullaniyorum.

Çok yanlış yapıyorsun hocam. Mouse u 6400 dpi yapıp, oyunun içinden sensitivity yi düşürürsen çok faydasını görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

Bende bu setten almayı düşünüyorum.Memnun musunuz şuana kadar bir sıkıntınız oldumu led felan bozuldu mu veya mouse tarafında bir sıkıntı oldu mu ?
    Edit:Klavyenin uzunluğu kaç cm hocam ?
    Şimdiden teşekkürler.

Memnunluktan ziyade ilk önce beklentileri belirlemek lazım bence. 100 Tl'ye alınabilecek mantıklı setlerden fakat bilekliği olmadığı için rahat edemediğimden başka bir ürüne geçiş yaptım. Onun haricinde bir sorunla karşılaşmadım.
  • Bu klavye mekanik mi?
  • hayır
  • Türkçe'si gelmiş bizim F/P kralının.

http://www.gameekstra.com/CM-Storm-Devastator-Aydinlatmali-Klavye-TR-Mouse-Set,PR-4039.html

Şu anki klavye+faremi kardeşim isterse ona vereceğüm, ben de kendime bundan alacağum.
  • Işte benim aşık olduğum ürün. Takipteyim.

• Klavye çok güzel fakat mouse'u yere düşürdüm direk sağ click bozuldu servise gönderdim 4.5 ay serviste kaldı telefonla aradım gecikme için üzgünüz yenisini göndericez falan dediler yenisi geldi 2 gün sonra bozuldu. Bilgisayar mouse'u algılamıyor takıyorum mouse'u ışığı yanıyor ama çalışmıyor. Buna benzer bir sorun yaşayan var mı ?
  • Kullanıcı arkadaşlar klavye çok ses çıkartıyor mu?

• dark357 D kullanıcısına yanıt
    klavyeden memnunum ama aynı durumdan mağdurum hocam mouse scroll tekeri döndüğünde sayfaları sürekli takılarak indiriyordu aylardır serviste kalan mouse değişim talebiyle satıcı firmaylar Cooler master teknik serivisi arasında gidip geldi en sonunda tamiratı yapılmış sözde bana geri geldi ama durum o kadar içler acısı ki mouse nin alt skatezleri yerinden çıkmış kıvrılmış olarak geldi buda yetmezmiş gibi arızanın devam ettiğini görünce şok oldum hala takılarak sayfaları indiriyor a4 ün kıytırık 5 liralık mouse si çok daha iyi çalışıyor. yani Cooler master biz müşterilerini mağdur etmemsi gerekirdi. ben bu seti aldığıma pişman oldum açık söyleyeyim klavyeden şikayetim yok ama mouse lar da sorun var

Cooler Master bu mağduriyetimi nasıl karşılayacak bilmiyorum ama bunlar hiç hoş şeyler değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 16 Ocak 2015; 18:43:18 >
  • Faranin led ışıkları kapatılabiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.