Şimdi Ara

Cm Storm Devastator İncelemesi Klavye Fare Seti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan 1 yıl geçmiş ama :D hala klavye elinizde ise küçük bir test yapabilir misiniz? Her iki Shift tuşuna basılı tutarak " the quick brown fox jumps over the lazy dog" yazabilir misiniz? Bu test klavye de aynı anda kaç tuşa basabileceğinizin testi. Benim klavyede (microsoft comfort curve keyboard 3000) şöyle çıkıyor H UCK BON FOX JUMPS OV H LAZY DOG ki bayağı kötü bir sonuç. bunu test etmeden almayayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GraphGearTR

Aradan 1 yıl geçmiş ama :D hala klavye elinizde ise küçük bir test yapabilir misiniz? Her iki Shift tuşuna basılı tutarak " the quick brown fox jumps over the lazy dog" yazabilir misiniz? Bu test klavye de aynı anda kaç tuşa basabileceğinizin testi. Benim klavyede (microsoft comfort curve keyboard 3000) şöyle çıkıyor H UCK BON FOX JUMPS OV H LAZY DOG ki bayağı kötü bir sonuç. bunu test etmeden almayayım dedim

Şu an nereye kaldırdığımı hatırlamıyorum ama yarın bulursam eklerim mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

Aradan 1 yıl geçmiş ama :D hala klavye elinizde ise küçük bir test yapabilir misiniz? Her iki Shift tuşuna basılı tutarak " the quick brown fox jumps over the lazy dog" yazabilir misiniz? Bu test klavye de aynı anda kaç tuşa basabileceğinizin testi. Benim klavyede (microsoft comfort curve keyboard 3000) şöyle çıkıyor H UCK BON FOX JUMPS OV H LAZY DOG ki bayağı kötü bir sonuç. bunu test etmeden almayayım dedim

Bulabildiniz mi hocam? Ayrıca kullandığınız süre boyunca memnun muydunuz? tuşlarda sertleşme vs var mıydı? önceki klavyemde aşırı sertleşmişti basılamaz hale gelmişti tuşlar. Kısaca bu klavye ve logitech g105 arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim. TEşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

Bulabildiniz mi hocam? Ayrıca kullandığınız süre boyunca memnun muydunuz? tuşlarda sertleşme vs var mıydı? önceki klavyemde aşırı sertleşmişti basılamaz hale gelmişti tuşlar. Kısaca bu klavye ve logitech g105 arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim. TEşekkürler

he quic brown ox ump over z og

bu cm storm mech

the quick brown fox jumps over the lazy dog

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için. mech te 64-KRO var :D 64 tuşun hepsini algılar :D fakat birazcık bütçeyi aşıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.