Şimdi Ara

Clumsy Ninja Yardım Hattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok özür dileyerekten bu konuyu açıyorum. şimdi benim gibi bazı ark.lar illa ki bazı bölümlerde takılıyordur. yardımcı olması açısından herkes takıldığı sorunu buraya yazarsa birb. yardımcı oluruz.

benim geçemediğim sorun şu : Yikes. its already firing!. Quickly tickle me! it really helps me hide.

sanırım hızlı gıdıkla diyor ama hızlı gıdıklamak istediğimde karnına yumruk yiyor :)

• Bolum gecememe problemi olmaz bu oyunda, ancak az ingilizce bilgisi problemi olabilir.

Bunu sizin sahsiniz adina soylemiyorum tabi ne kadar ingilizce bilgisine sahip oldugunuzu bilme ihtimalim olmadigi icin, genele soyluyorum.

Evet dogru anlamissiniz, kacip uzaklasip bir varilin arkasina saklanincaya kadar gidikliyorsunuz.

Gidiklarken de hic yumruk atmadim ben bir kere bile, onu nasil yaptiniz anlayamadim.

Karnina gelen kisma parmaginizla dokunup parmaginizi kaldirmadan ileri geri sag sol vs oynatacaksiniz.
  • Normal gıdıklarsan olması lazım maksat saklanması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Bolum gecememe problemi olmaz bu oyunda, ancak az ingilizce bilgisi problemi olabilir.

Bunu sizin sahsiniz adina soylemiyorum tabi ne kadar ingilizce bilgisine sahip oldugunuzu bilme ihtimalim olmadigi icin, genele soyluyorum.

Evet dogru anlamissiniz, kacip uzaklasip bir varilin arkasina saklanincaya kadar gidikliyorsunuz.

Gidiklarken de hic yumruk atmadim ben bir kere bile, onu nasil yaptiniz anlayamadim.

Karnina gelen kisma parmaginizla dokunup parmaginizi kaldirmadan ileri geri sag sol vs oynatacaksiniz.

çok sağol hocam :) çok hoş kaçtı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.