Şimdi Ara

...:::: | | CluBMW® | | The Ultimate Driving Machine [5!] ::::.... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
44.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar klüp öksüz kalmış nerelerdesiniz yaw
  • selm arkadaslar dıun itibarıyla ,3,16i 2005 model metelaik gumus arabamı aldımm,kesfetmeye calısıyorum aracı,burdan sizlerle paylasım yapmak isterim

• Eğer Radyolarınız BMW Business / Professional ise sizlere benden tiyo : Çok Seveceksiniz.!

Radyonuzda NOTA işaretli Bass/Tiz/Fader/Balans Ayarı yaptığımız düğmeye Basıp elimizi çekmeden basılı tutalım 5~6 sanıye basılı tuttuktan sonra karşımıza gelen ekrandan SPEED DEPENDED VOLUME ibaresi çıkana kadar tek tek basalım NOTA logolu düğmeye. Normalde basılı tuttuğunuzda direk çıkacaktır. Yandaki (+)ARTI ve (-) EKSİ tuşları ile kademeleri arttırabılırsınız. Bu Özellik Açıklaması ise Şöyle : Aracınız gaz yediği sürece , Hızlandığı sürece Müziğin sesi otomatik olarak artıyor özellikle elektronik müzikte feci gaz veriyor. Hassasiyet ayarınıda dediğim yerden yapıyorsunuz genelde 6 kademedir. Ben 6 da tutuyorum. Olayın mantığı aslında şu : Hız arttıkça motor sesi ve yol sesi rahatsız etmesin diye müzik sesi ile bu sesler kapatılıyor.. Araç hızlandıkça seste artıyor. Kapatmak için ise aynı menüden seviyeyi 1 e getirmeniz yeterli olacaktır.

Bir Teşekkürü Esirgemeyin Dostlar :

Dikkat! : Bu Menu / Uygulama BMW Business ta Denenmiştir.

Saygılarımla,
    Ozdamar

• herkes arabasına indi galiba

ayrıca texmo hayırlı olsun güle güle kullan ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Eğer Radyolarınız BMW Business / Professional ise sizlere benden tiyo : Çok Seveceksiniz.!

Radyonuzda NOTA işaretli Bass/Tiz/Fader/Balans Ayarı yaptığımız düğmeye Basıp elimizi çekmeden basılı tutalım 5~6 sanıye basılı tuttuktan sonra karşımıza gelen ekrandan SPEED DEPENDED VOLUME ibaresi çıkana kadar tek tek basalım NOTA logolu düğmeye. Normalde basılı tuttuğunuzda direk çıkacaktır. Yandaki (+)ARTI ve (-) EKSİ tuşları ile kademeleri arttırabılırsınız. Bu Özellik Açıklaması ise Şöyle : Aracınız gaz yediği sürece , Hızlandığı sürece Müziğin sesi otomatik olarak artıyor özellikle elektronik müzikte feci gaz veriyor. Hassasiyet ayarınıda dediğim yerden yapıyorsunuz genelde 6 kademedir. Ben 6 da tutuyorum. Olayın mantığı aslında şu : Hız arttıkça motor sesi ve yol sesi rahatsız etmesin diye müzik sesi ile bu sesler kapatılıyor.. Araç hızlandıkça seste artıyor. Kapatmak için ise aynı menüden seviyeyi 1 e getirmeniz yeterli olacaktır.

Saygılarımla,
    Ozdamar

Sayın Yusuf Kardeşim,
    Allah Razı olsun Antalyadayım arabaya gidiyorum hemen Ben bu özelliğin var olduğunu biliyodum ancak nasıl yapılır onu bilmiyodum hemen yapıcam

• quote:

Orjinalden alıntı: okan

quote:

Eğer Radyolarınız BMW Business / Professional ise sizlere benden tiyo : Çok Seveceksiniz.!

Saygılarımla,
    Ozdamar

Sayın Yusuf Kardeşim,
    Allah Razı olsun Antalyadayım arabaya gidiyorum hemen Ben bu özelliğin var olduğunu biliyodum ancak nasıl yapılır onu bilmiyodum hemen yapıcam

Ne demek okan dostum. Daha önceden aklıma gelmişti kesin merak edeni vardır diye de yazayım dedim.

Bende Devamlı açıktı fakat menuyu bılmedıgımden kapatamıyordum. Bir ara kurcalarken bulmuştum. Daha dogrusu yaptıgım uygulamayı bırerbır yaptım bu menu ıcın hıcbırsey bılmeden basılı tuttum. Herhalde vahi geldi o anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 21 Nisan 2007; 0:00:19 >

• quote:

quote:

quote:

Saygılarımla,
    Ozdamar

Sayın Yusuf Kardeşim,

Ne demek okan dostum. Daha önceden aklıma gelmişti kesin merak edeni vardır diye de yazayım dedim.

Bende Devamlı açıktı fakat menuyu bılmedıgımden kapatamıyordum. Bir ara kurcalarken bulmuştum. Daha dogrusu yaptıgım uygulamayı bırerbır yaptım bu menu ıcın hıcbırsey bılmeden basılı tuttum. Herhalde vahi geldi o anda.

ankara dönüşünde uzun yolda çok işime yarıcak hocam bu

• Yusuf, abicim benimki bmw prof. Dsp müzik sistemi ancak bahsettiğin bass ayar tuşları bende ayrı olduğu için olmadı... Bende bmw servisinden bir arkadaşımdan çok önemli bilgiler aldım sizinle paylaşayım dedim
    Eğer benim gibi E38 ve dsp pro müzik sistemi Sahibi iseniz Hıza göre artan ses muhabbeti için şöyle yapmanız gerekiyor,
    Radyoyu açın,
    TP Tuşuna 10 saniye basılı tutun
    Servis menüsü ekrana gelecek
    Ordan GAL yazan seçeneği ben 1 seçtim bana yetti. Ufak bir deneme yaptım çok hoşuma gitti 4 Yaparsanız bence çok saçma olur trafikte falan artıp artıp azalırsa falan

• quote:

Yusuf, abicim benimki bmw prof. Dsp müzik sistemi ancak bahsettiğin bass ayar tuşları bende ayrı olduğu için olmadı... Bende bmw servisinden bir arkadaşımdan çok önemli bilgiler aldım sizinle paylaşayım dedim
    Eğer benim gibi E38 ve dsp pro müzik sistemi Sahibi iseniz Hıza göre artan ses muhabbeti için şöyle yapmanız gerekiyor,
    Radyoyu açın,
    TP Tuşuna 10 saniye basılı tutun
    Servis menüsü ekrana gelecek
    Ordan GAL yazan seçeneği ben 1 seçtim bana yetti. Ufak bir deneme yaptım çok hoşuma gitti 4 Yaparsanız bence çok saçma olur trafikte falan artıp artıp azalırsa falan

TP ON olsun OFF değil

Nedemek arkadaşlarım.

• HERKEZE MERHABA;

Arkadaşlar ben bir BMW hastasıyım, 3,5,7 farketmez birçok arabaya bindim ama BMW ye binemedim bir türlü kısmet olmadı sıfır araba aldım onuda bu gün sattım artık ne olursa olsun bir BMW alcam. Tercihim 5 serisi motor olarak da 5,20 düşünüyorum. Sizlerden istedim;
    1-1999-2000 model 5 kasanın performansı hakkında düşünceleriniz
    2-Ortalama ne kadar ödemeliyim sizce
    3-Bu aracın km ile oynanmadığnı nasıl anlarım
    4-Boyanan parça önemli mi? değişmemesi kafimi?
    5-Yakıt tüketimi nasıl?
    6-5 kasası olupta satanınız var mı?
    7-Alırsam başımı çok ağrıtırmı ? teknik olark

İLGİLENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM YARDIMCI OLURSANIZ DAHA ÇOK SEVİNİRİM. SAYGILAR
  • Tüm BMW'cilere selamlar...Ben peugeot kullanıcısıydım.Ta ki satana kadar.206 vardı bende.Şu an E46 arıyorum 3.18 mesela.2000 ya da 2001 sizce nasıl bi tercih.Beni bilgilendirirmisiniz.Fiyatı olsun,teknik özellikleri olsun,sorunları olsun.Ya da sizin tercih edebileceğiniz bi BMW olabilirmi bu bütçeye sahip model de.İlginize teşekkürler.Az kaldı geliyorum aranıza...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikki

HERKEZE MERHABA;

Arkadaşlar ben bir BMW hastasıyım, 3,5,7 farketmez birçok arabaya bindim ama BMW ye binemedim bir türlü kısmet olmadı sıfır araba aldım onuda bu gün sattım artık ne olursa olsun bir BMW alcam. Tercihim 5 serisi motor olarak da 5,20 düşünüyorum. Sizlerden istedim;
    1-1999-2000 model 5 kasanın performansı hakkında düşünceleriniz
    2-Ortalama ne kadar ödemeliyim sizce
    3-Bu aracın km ile oynanmadığnı nasıl anlarım
    4-Boyanan parça önemli mi? değişmemesi kafimi?
    5-Yakıt tüketimi nasıl?
    6-5 kasası olupta satanınız var mı?
    7-Alırsam başımı çok ağrıtırmı ? teknik olark

İLGİLENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM YARDIMCI OLURSANIZ DAHA ÇOK SEVİNİRİM. SAYGILAR

Bnde 99 5.20 Vardı sıfır km borusandan almıştık. Metalik Yeşil, 160 bin km dolaylarında satmıştık. Bana sorarsanız azda olsa sorunlu bir makinaydı. 5.28-25 den aşağı bir motor önermiyorum size asla. Performans deseniz 5.20 nin 2000cc sıralı 6 silindirli motoru aracın 1500kg ı bulan ağırlığı altında eziliyor. O yüzden en az 25-28 olsun. Km ile oynanıp oynanmadığını motor ustası anlar motorun durumundan. Fiyat olarakta 97-98 lere 23-26 99-2000 civarı araçlarada 28-34 arası ödeyebilirsiniz...(YTL)

• BİLGİLENDİRMENİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
    BİRAZ GEÇ OLDU ARACI SATIN ALDIM.
    5,20İA FULL+FULL BİR MODEL ARAÇ 300000KM HER YERDE 4 YERE GÖSTERDİM ARACI HİÇ BİRİ KM Sİ İLE OYNANDIĞINI ANLAYAMADI BEN ANLADIM VE DE ÇOK KOLAY OLDU. AMA SAHİBİ BEN SORMADAN SÖYLEDİ KM İLE OYNADIM DEMEDİ AMA BİR PARÇADAN BAHSETTİ DEĞİŞTİMİŞ O DEĞİŞİNCE KM SIFIRLANDI FALAN DEDİ. NEYSE SONUÇ OLARAK ARACI ALDIM. SAHİBİNE OLAN GÜVENİM SARSILDI ARAÇ İLK SAHİBİNDEN BOYA SADECE SÜRÜCÜ KAPISINDA VAR DİĞER PARÇALARI BOYALI DEĞİL DARBE FALAN YOK MOTOR BAKTIRDIĞIM KİŞİLER ÇOK TEMİZ DEDİ ARABANIN ORJİNALİNDE BUYANA DEĞİŞEN HİÇ BİR PARÇASIDA BULUNMAMAKTA. BU ARADA ARACA 21'E ALDIM TEMİZ BİNMİŞ SIRALI SİTEM LPG TAKTIRMIŞ AMA SİZCE GERİ VERİYİMMİ ARACI YOKSA BİNİYİM Mİ?
  • tüm bmw.ciler gerçekten şanslı sürücülersiniz. dua edin ilerleyen zamanlarda bizde bmw alalım.
    tüm modelleri birbirinden güzel başka marka tanımıyorum. bmw.nizin kıymetini bilin.
  • arkadaşlar 3.18i ile 3.18 is arasında ne fark var?
    3.18is var tavsiye eder misiniz? (1997 uzay kasa)

18ler tutulmuyor falan gibi şeyler duydum doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 1 Haziran 2007; 11:09:56 >
  • 3.20 ye göre tutulmadığı doğru (E36 için )

Bu arada E36 IS muhteşemdir.. Coupe hastasıyım ama 97 4 kapılılarda fena değildir.
  • yorumun için tşk sacred
  • selamlar, 1994 model bir 5.20 i bmw var 210.000 km de nasıldır bu araç 6 silindir bildiğim kadarıyla. motor ne durumda almaya değer mi? şu anda 1994 model Concorde kullanıyorum, ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut16

beyler sabredin çok yakında tekrar aranızda olacam inşallah...

ben gelene kadar kendinize iyi bakın..

330 cd ve 730d iniz hayırlı olsun. gerçekten çok güzeller. bence arabaları çok ucuza almışsınız.

hayrlı olsun. güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.