Şimdi Ara

2007 BMW 320Cİ Seçtim ama önce okuyun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
12.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  2007 BMW 320Cİ Seçtim ama önce okuyun...

Selamlar ,

Şimdi sıra geldi bana araba bakmaya. Daha çok var esasen ama yaz bi çırpıda geçiveriyor şimdi gelelim konumuza. Efendim malumunuz bir araç sahıbıyım ( Bilmeyenler Profilimden Bakabilir. bknz.Otomobilim Sayfası ) . Birkaç defa satmaya kalktım ve piyasası hakkında güzel tecrübelerim odlu nitekim satamadım ki gayet mutluyum iyikide satamadık. Şimdi konumuz şu şuanda Güncel kasa 3 Serisi 320Cİ leri "0" KM olarak borusandan 58.ooo Euroya almak mümkün. Kendi aracımı 1 sene daha kullanıp ( 2002 Model 5 yaşında oldu ) önümüzdeki sene 320ci 2007 modeller 2.ele düşünce almayı planlıyorum. Yani seneye düşmesi olası fiyat 2.elde çok dolu olmadıgını göz önünde bulundurursak daha önceki tecrübelerime dayanarak fiyat 50~45.ooo Euro ya düşecektir. Kendi aracımı 20.ooo Euro ya versem üzerine 25.ooo euro daha koyup 1 senelik ( 1 yaşında ) temiz 2.el bir 320ci almak mantıklımıdır. Kendi aracım 2500cc 193 beygir .. 320ci 2000cc kalıyor fakat performans olarak ve yenılık olarak daha rahat uyum sağlayacağımı düşünüyorum hem arkası da geniş . Güzel olur kanısındayım tabi 1 sene beklemek var işin ucunda.. NE diyorsunuz arkadaşlar , üstadlar , dostlar ..

Her türlü yoruma fikre açığım şimdiden teşekkür ediyorum. Saygı ve Sevgilerimle,
    Ozdamar

• Eğer tercih buysa senin araçtan hemen kurtul. O da güzel tabi de işte..
  • Kurtulmasına kurtulayımda seneye kadar ne kullanacam peki ? Ayrıca hadi kurtuldum hadi araçta buldum idarelik ya tahminim tutmazsa.. Gerçi kesin tutacaktır ama ..

pAsSat 1.4 tSi...
  • idare eder 320 ama cok secenek var hocam 50-60 bin euroya s3 alırdım sahsen,tt yada clk gibi seceneklere bakrdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz6677 -- 15 Mayıs 2007; 23:39:03 >

Orjinalden alıntı: drserkarakus

2007 model 320 ci bulmak zor is...hatta onu 45ooo euroya bulmak bence imkansiz...biraz iyimser bir hesaplama olmus...

@ drserkarakus

Yazının tamamını okusaydınız keşke. Ben seneye yani 2008 Modeller geldiği zaman 2007 kasa bulmaktan bahsedıyorum bu değer kaybı normalde yaşanan bir kayıptır ne iyimse ne kötümser.

@ yavuz6677

Oda bi fikir tabi de şimdilik bu tip bi düşüncem yok yinede teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserkarakus -- 15 Mayıs 2007; 23:48:39 >

pAsSat 1.4 tSi...
  • ozdamar fikrimi biliosun ama ben gende yazim sana. yerinde olsam 20 bin e ye arabamı satar. üstüne bi 10 bin e daha koyar 1 yaşında bi rx 8 alırdım

Orjinalden alıntı: lord of chaos

ozdamar fikrimi biliosun ama ben gende yazim sana. yerinde olsam 20 bin e ye arabamı satar. üstüne bi 10 bin e daha koyar 1 yaşında bi rx 8 alırdım

Tahmın ettim de manuel istemiyorum be arkadaşım. Birde bmw den mazda bilmiyorumki .. Bir ara golf tsi falan bakıyorken mazda 3 mü alsam dedim de çok güzel yapmışlarda bilmiyorum bir soğukluktur gidiyor anlamadım ...

Birde RX8 arkası çok dar. Şuan kullandığımda bile arkaya binen arkadaşlardan yol boyunca küfür yemekten sıkıldım Vallahi sanayiye gidip bi freestyle kapı yaptırcam ha

• Tercihin ve düşündüklerin gayet mantıklı,çok zor gözükmüyor 1 yaşında temiz bir 320ci bulmak..

Eğer başka tercihler istersen de E46 M3,Yeni Audi TT,BMW Z4,Yeni Mini Cooper S olabilirHayırlısı..
  • Yusuf.Sağol dostum banada çok zor gelmedi bakalım .

Verdiğin alternatiflere gelince : M3 bana çok fazla gelir şimdilik. Ayrıca eski kasa tercih etmem bu saatten sonra sanıyorum. Yeni Audi TT de keza arkası ufak olan familya dan . Aslında TT geneli ufak. Ve 2.el de kolay elden çıkartamassın bence coupe ye oranla tabiki... Bmw Z4 buldum anlaştım pazarlık bile yaptım ama malesef şu sıralarda havalardan mıdır bılınmez 10 ar 10 ar yukarı çekmişler fiyatları 45.ooo eurolarda gezıyor kış ortasında 38.ooo euroya bile bumak mümkündü ki onda arkada oturma yeri yok bu yuzden daha seçim listeme girmeden çıktı .... Yeni Mini Cooper S ide görmedim ve incelemedim . Ama o araca bu kadar para baglayacagımı zannetmıyorum. Değerli yorumların için tekrar teşekkür ettim dostum.

Sevgiler.

quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

anladım bu tüp arabaları beğenen insanların (geniş, büyük, oturaklı) alfa 159 kullanınca aşık oldukları üzerine efsaneler var bide ona bak istesen

Biliyorum. Alfa GT var ama 2.eli çok kötü 58 ytl ye birtane buldum pek içime sinmedi. 2007 kasasında farlar 2006 kasaya oranla daha kotu duruyor tabı bu bi unsur değil fakat aklımda kalmıştı. Arkası geniş onunda evet haklısın. Zaten 159 kırması bir araç gt. Motoruda fena değil onada bakarım belki fiyatında oynama olur daha cazip gelir bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 16 Mayıs 2007; 0:00:32 >

• Y abenim anlamadıgım bu kasanın 3.20 CI i geldi mi ? En düşügü 3.25 diye hatırlıyorum.

şaka bi yana bencede 1 seneyi devir... senin arabanın arkası çok keko... yoksa mis gibi gittiğini bilioyrum... tavsiyemdir, bekle al paşalar gibi ci yi... rahatla...
  • son olarak zararını en minimumda tutmak için bir önceki kasa passat 1.8t lere bakabilirsinki şu an bence o sınıfta en uygun fiata en yüksek performası albileceğin makineler onlar. hatta bmw ni sattıktan sonra düşünürsen üstüne lpg takabilecek kadar paran bile kalır

bu arada eyupte mi oturuyosun arkadaşım? ozel bi soru ama profilde gorunce merak ettim.

Orjinalden alıntı: Chino

ne alırsan al olm, karışmam.... kaskon benden

şaka bi yana bencede 1 seneyi devir... senin arabanın arkası çok keko... yoksa mis gibi gittiğini bilioyrum... tavsiyemdir, bekle al paşalar gibi ci yi... rahatla...

Alem adamsın sinan ağbi tamam söz sana yaptırırım.

onu diyorum bi devirelim önümüzdeki maçlara bakıcaz hesabı ..

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Y abenim anlamadıgım bu kasanın 3.20 CI i geldi mi ? En düşügü 3.25 diye hatırlıyorum.

ayrıca hüseyin dostum yetiştim ..

325 yok. 330 var 335 var 320 var.

320 şuanlık 0km fiyatları borusan :

BMW 320i Coupé - 2007 4 silindir-1995cc 156 Normal 57.889 euro
    BMW 320d Coupé - 2007 4 silindir-1995cc 177 Dizel 63.081 euro

dizel aşar beni de .. diğeri 45 e düşerse tamadır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: Chino

ne alırsan al olm, karışmam.... kaskon benden

Alem adamsın sinan ağbi tamam söz sana yaptırırım.

onu diyorum bi devirelim önümüzdeki maçlara bakıcaz hesabı ..

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Y abenim anlamadıgım bu kasanın 3.20 CI i geldi mi ? En düşügü 3.25 diye hatırlıyorum.

ayrıca hüseyin dostum yetiştim ..

325 yok. 330 var 335 var 320 var.

320 şuanlık 0km fiyatları borusan :

BMW 320i Coupé - 2007 4 silindir-1995cc 156 Normal 57.889 euro
    BMW 320d Coupé - 2007 4 silindir-1995cc 177 Dizel 63.081 euro

dizel aşar beni de .. diğeri 45 e düşerse tamadır.

Dizel seni aşarsa benzine nasıl yetişecen daaa. Şimdikini ararsın. Ya da alınca tüp taktırırsın. De sen niye hep BMW bakıyosun abi. Şöyle bi Mercedes falan bak. Sportif bişeyler yakışır.

• galerilerde 3.25ci var sanırım
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.