Şimdi Ara

...:::: | | CluBMW® | | The Ultimate Driving Machine [5!] ::::.... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
44.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canfbmetu

quote:

Orjinalden alıntı: umut16

beyler sabredin çok yakında tekrar aranızda olacam inşallah...

ben gelene kadar kendinize iyi bakın..

330 cd ve 730d iniz hayırlı olsun. gerçekten çok güzeller. bence arabaları çok ucuza almışsınız.

hayrlı olsun. güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    herkes baksın

http://www.teamkillertr.com/forum/showthread.php?tid=4186

• quote:

Orijinalden alıntı: okan

herkes baksın

http://www.teamkillertr.com/forum/showthread.php?tid=4186

Alıntıları Göster
    merhabalar,
    bu aşağıda yazdıklarımı diğer forum sitesine de yazmıştım, sonrasında da neden ayda yılda bir birileri birşey yazıyor diye düşünüp duruyordum meğer herkes buradaymış,

epeydir ipod'umu adam gibi nasıl E39 un müzik sistemine bağlarım diye bir arayış içinde idim. sonunda bu iş için geliştirilmiş bir modül buldum. DICE ipod integration.
    bu modül ipod u BMW orijinal radyo/teyp'e Cd changer gibi tanıtıyor (cd changer var ise çıkartıyoruz) ancak en önemlisi teyp ve varsa direksiyon üzerindeki kumandalardan ipod a komuta edebiliyorsunuz. cd changerdeki cd leri seçtiğimiz 6 düğmenin ayrı ayrı işlevleri var, CD1 şarkı listesine, CD2 Playliste, CD3 Albume, C4 de Chapter a ipod a kumanda ediyor. Bu modülün aynı zamanda kendi üzeride AUX girişi var. yani herhangi bir discman veya başka bir MP3 player'ı da modüle bağlayabiliyorsunuz ve CD5 bu iş ayrılmış. Aux girişinden bağladığınız herhangi bir kaynak üzerinde radyo/teyp den bağımsız olarak bass, mid, treeble ve gain ayarı yapılabiliyor. Sonuncu ve en önemli özellik, çalan şarkı adı, şarkıcı ve albüm bilgisi OBD de görüntüleniyor. CD 6 da bu işe yarıyor.
    Aracınızda orijinal telefonunuz var ise gelen çağrıda veya siz aradığınızda ipod pause durmununa geçiyor ve görüşme bittiğinde tekrar kaldığı yerden devam ediyor, aynı şey radyoyu seçtiğiniz durumda da geçerli.
    Bağlantı E39 için bagajtan ön konsola çekilen özel bir kablo ile oluyor. bunun için profosyonel bir destek almak gerekebilir (ben kendi ustama yaptırdım) (bu yazıyı yazdıktan sonra DSP olmayan araçlar için radyo arkasından bağlanabilen bir harness grubu buldum bunu da getirtiyorum
    İpod u bağlamak için konsol adaptörleri de var. konsola bağlamadan vitesin yanında bir yere de ipod u koymak mümkün, bağlantı ince ve esnek bir kablo ile oluyor. bunlar aynı zamanda ipod u şarj da ediyor.
    Video ipod u olanlarıda unutmamışlar ipod cradle konsol bağlantı modülünde araç içindeki bir ekrana görüntüyü aktarabiliyorsunuz.
    Bu firmamın Türkiye de bağlantılı olduğu bir temsilcisi yoktu, ben de araştırmalarım işe yarasın diye temsilciliğini aldım.
    Dice diğer markalar içinde ipod integration modüle üretiyor. BMW modulü, Mini ve Range Rover'a da uygulanabiliyor, neticede Radyoa/teyp aynı sistem.
    Diğer markalardan şu an için Audi, VW, Honda ve Toyota için modüller var,
    Kendi aracımdaki sisteme ait bir kaç resimi mesaja ekledim.

ilgilenenlar olursa daha ayrıntılı bilgi verebilirim,

• quote:

Orijinalden alıntı: umut16

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Selamlar;

Bir BMW ve ayni zamanda Mercedes kullanicisi olarak forumu bir suredir takip ediyorum.
    Forumdaki isiniz ve mesleginiz topiginde kendimi tanittim ama kisaca ; otomobillerle; ozellikle Bmw ve Mercedes markalari ile oldukca ilgili zamaninda otomobil sporlari hakemligi de yapmis bir mimarim.
    Halihazirda 2003 Mercedes ML Suv ve binek otomobil olarak da su anda 2004 e46Bmw 316i 4d kullaniyorum.
    2002 model e39 520ia aracimi yakin bir zamanda sattim.Aracim donanimli sayilabilecek bir aracti ve oldukca memnundum.Simdi e46 316i yi satip e60 520ia-525ia-530ia veya 520-530d almayi dusunuyorum.(8 inch navi ekranli olan bir tane bulmayi umit ediyorum)

umut 16 arkadasimizin araclari hayirli olsun.Fakat dikkatimi birsey cekti sadece ogrenmek icin sormak istiyorum.Hem fotograflari olan 330cd hem de 730d`de navigasyonu da iceren multimedya ekranlari var.Iki aracin da fotograflarinda navigasyon aktif ve sehir haritalari gozukuyor.Ben hem istanbul borusan hem de kosifler oto ile yaptigim gorusmelerde tr deki araclarda navigasyonun simdilik aktif olamadigini biliyorum.Bunun birkac sebebi oldugunu soyluyorlar yeterli harita ag calismasi olmadigindan bmw turkiye navigasyon icin henuz beklemede diyorlar.
    umut 16 arkadasimizin araclarinda nasil bu harita goruntuleri var?Bu konu ile ilgili bir gelisme mi oldu?
    Bizi; ozellikle aracimin navigasyonunu kullanmak istedigimden beni aydinlatabilirse cok sevinirim.

Bu arada ozdamar arkadasima bmw aracimin fotolarini gonderecegim.Uygun gorurse klube ben de katilmak isterim.
    Tesekkurler.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ekle benide !

Orijinalden alıntı: DeathCore.

ekle benide !

Alıntıları Göster
    aracımın modunu bitirdim sonunda. Mkit takılmış son fotolarını ekliyorum arkadaşlar:

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathCore.

ekle benide !

Alıntıları Göster
    selam arkadaslar ben bir 116i kullanıcısıyım. bir audi manyagı olarak gecırdıgım agır bir kaza nedeniyle bmwye transfer oldum. bmwde benı en cok etkilyen sürücüsüne verdiği değer ve güvenlik paketlerinin doluluğuydu. kullanımdan sonra ise arkadan itişin keyfini büyük zevkle yaşadım. size sormak istediğim şey; aracım 2006 model ve daha 6500 km de anlayacağınız daha yeni ve bu araca sahip arkadaşların başına gelen sıkıntılar, dertler vs vs vs nelerdir öğrenmek isterim.

benim duyduguma göre bmwlerde baya sorun çıkyormuş. bu gerçek mi? kaliteli bir ses sistemi takmıştım onu bile kosiflerdeki danışmanımın tavsiyesi ile söktüm evimde yatırıyorum( tabiki garanti süresi bitinceye kadar).

aranıza katılmaktan çok memnunum ve bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim...

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Dostum gerçekten güzel

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    okan msn e giriyoda forumu bıraktı yanılmıyorsam bende bu klube ugramıyorum pek fazla zaten , e92 hayırlı olsun hangisini tercih ettin resim eklersen sevinirim ..

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ne bileyim girerim bundan sonra kimse olmuyor diye ..

zaten üye tablosunu yeniden yapılandırdım , aktif olmayanlar atıldılar ne yazıkki ..

şuan 5 üyeyiz

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    umut , full veya değil bilemiyeceğim ama herhaldeki ithal olarak getiriler araçlar daha ucuz oluyor galeri bünyesinde . Bence o işe hiç girme direk borusan da hallet işini ...

Ayrıca abin 6 istiyorsa ve sende onunkinin aynısını istiyorsan kendi aracını sana satsın işte daha ne ?

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yok yok ölmedim daha buralardayım Ya forumda bi canlılık yok o yüzden giriyorum şöle bir 10 dakika dolanıp çıkıyorum. Anlamadım yaz yüzündenmidir nedir??? Yoksa hala hertürlü sorularınızı cevaplamak için burdayım...

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Umut hocam 2 araçta harika, özellikle 3.30 tam aklımdaki jantlarla alınmış. Koltuk jant dış renk body kit kombinasyonu harika... Güle güle kullanın. Bu arada 7.30 un jantlarını değiştirmenize bence gerek yok. Üstündeki jantlar hem ağır hemde sportif bir hava katmış... 2 sinide kazasız belasız güle güle kullanın tekrardan. Bu arada 7.30 un bir fotoğrafında çakmağın yanında sanırım bir uzaktan kumanda var içinde duruyor o kumanda kaloriferin ve klimanın uzzaktan kumandasımı yoksa benmi yanlış biliyiorum? Hani kışın arabanıza inmeden bastığınızda siz arabaya binmeden arabayı ısıtan yada yazın soğutan kumanda o deilmi?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar aracımı satılığa çıkardım. yeni bir bmw almak için kısmetse. ilanın linkini veriyorum;

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4773453

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bmw 320ia veya 325 ia arıyorum

2001-2002 model olabılır 40.000 ytl cıvarında bı para sayıcam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

Arkadaşlar aracımı satılığa çıkardım. yeni bir bmw almak için kısmetse. ilanın linkini veriyorum;

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4773453

kardeşim hayırlı olsun şimdiden.. inşallah gönlünce yeni BMW lere..

bu arada düşündüğün bişi var mı..

teşekkür ederim kardeş. evet bunu sattıktan sonra bi süre bekleyip beyaz bi E39 528 almayı düşünüyorum. onu da Mtech yapıcam tabiki kısmetse :)

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yusuf'um beni de listeye ekler misin? Pm in doluyuş... Pm attım ama... Bmw clübüne üye olmazsak olmaz. Faydamız olursa ne mutlu...

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

ne demek yarbay ım memnun oluruz hoşgeldin..

Hoşbulduk sağolasın. Burayı yeni gördüm. Gerçi nasıl görmedim hayret

• quote:

Orijinalden alıntı: Yarbay

quote:

ne demek yarbay ım memnun oluruz hoşgeldin..

Hoşbulduk sağolasın. Burayı yeni gördüm. Gerçi nasıl görmedim hayret

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar,
    97 e36 320 mi sattıktan sonra pek girmez oldum foruma,tabi birde arada askere gidip geldik.haftaya yine bir bmw alıyorum.eski sohbetlere yine devam ederiz.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Cruise Control hakkında bilgisi olan kimse yok mu ??? Aracıma cruise control nerede taktırabilirim ??? KAfayı yiyeceğim ya kimse bilmiyor

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

hocam cruıse control otobanda örneğin hızı sabitleyip ayaklarını gaz pedalından çekip istersen bağdaş kurabilirsin..

yani hızı sabitleme...

aracına nerde taktıracağına gelince önce git bi borusan a filan sor nası yapılıyo ne tutuyo sonra tabii ki daha ucuzu için sanayide usta ara..

dur biraz daha açıklayıcı olsun...

örneğin 120 le gidiyosun otobanda cruse devreye alınca araç otomatik 120 ye kitleniyo ve ayaklarını pedaldan çek sadece direksiyon sende..eğer yavaşlamak veya durmak istediğinde frene dokunman yeterli sistem otomatik devreden çıkıyor..

Sanırım yanlış sormuşum soruyu bu yüzden olmuş. Ne işe yaradığını biliyorum.

Öğrenmek istediğim nerede taktırabileceğim...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.