Şimdi Ara

Club Penguen ! Eskiler ! Zevkler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlarim son 3 yildir lol oynamaktayim ve hic sıkılmadım belki west sunucusunda oldugumdan yok veled kufur drop zart zurt 3 yildir denk gelmedi . zevk aliyorum evet lakin deginecegim nokta biraz farkli.

Hayatimda oynadigim ilk online oyun club penguen di . ki şu an universiteye gidiyo olmama ragmen hala ozlerim o gunleri. Neyse efendim bu club pengueni hatirlar eskiler o zaman cok meshurdu turkiyede bile sirf cp ye ozel forumlar aciliyordu. Gelelim Asil konuya . o zaman club penguen de uyelik vardi parali . bu uyeligi alanlar evlerini daha guzel tasarliyordu kiyafet alabiyordu. Yani uyeligi olanlar herseyi yaparken. Uyeligi olmayanlar sadece gezmek ve oyunlara katilmaktan baska bisey yapamiyodu ne kiyafet ne ev ...

O zamanlar kredi kartini internete kimse vermiyordu . 10 yil oncesinden bahsediyoruz en az. O zamanda bu uyeligi almanin tek yolu yurt disi gecerliligi olan bir kredi kartiydi. 2 yil boyunca babamdan istesemde o guvenmiyordu. Pek ucuzda degildi bu arada. Bu oyunu 3 yil oynamistim ve her gun uyeligim olacak hevesiyle giriyordum hep hayalini kuruyordum. Hic bir zaman almadim sonra biraktik lakin o uyeligi istedigim kadar baska bisey istememisimdir bu hayatta ne araba ne ev...

Simdi bakiyorum internetten alisveris artik hayatimizin parcasi . cok rahat hersey . parada var. Ama lolde kostum almak bana o club penguendeki heyecani asla vermiyor.

İlginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birisi bana 3 aylık vip almıştı çok mutluydum :)):):):)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • Aynı durumdaydım bende
    Nasıl bi işsizlik varsa artık 400.000 küsür altın biriktirmiştim. Free kıyafetlerle şekil yapıyordum aslında :)
    Keşke üyeliğim olsaydı da o parayı harcayabilseydim :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.