Şimdi Ara

club/bar tarzı mekanlarda dans türü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tam bir odun olduğum için club vs ortamlarda dans beceremiyorum pek. bunun eğitimini almak için hangi dans kursuna gitmek gerekiyor. alt türler arasında bulamadım en yakın gelen hiphop var birtek. sizce hangi kursu almalıyım. ankarada önerebileceğiniz yer var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızılayda herhangi bir üstgeçit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle edersen herkes sana hayran kalır

• Umarım şaka yapıyorsundur.
  • Kardeş bence psikologa git hiç kursla falan uğraşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 10 Kasım 2014; 3:12:33 >
  • Club diye tabir ettiğimiz mekanlara gitsen istediğin tür dans et etmeyi bilmen falan pek önemli değildir.
    Clublar geneline bakarsak zengin ve kültürsüz insanların gittiği tabiri caiz ise kekoların takıldığı mekanlardır.

Ha dersen ben machine,papilon,follow,indigo,istanbul beyoğlu tektekci sokaklarında takılıyorum.Veya asmalıda takılıyorum(daha bir çok marjinal avrupayı yaşatıcak mekan sayabilirim) bunlarda dans eden bayan veya erkek türleride %90nı dans eğitimi almamıştır fazla dozda alkol ve uyuşturucu tüketip müziğe göre dans eden insanlardır.
  • atar yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş o iş için kursa gitmeye gerek yok. Alkolün etkisiyle kendiliğinden oluyor. Kendini ritme bırak
  • şanzelize
  • Omuzları kaldır hayde bre diyip çömel elleri yere vur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.