Dum tıs dum tıs, club müzik isteyen gidip internet radyosu dinlesin, ya da yaz you tube'a club mix, bir sürü set var aç onu dinle radyona sesi ver oh ne güzel program.2008'den beri biriktirdiğim(yabancı müzik) kendime ait bir arşivim ve bu arşivden oluşan radyo programım var.Şu anda hiç bir radyo istasyonunda program yapmıyorum.Bir kaç yabancı müzik radyosuna demo gönderdim ama olmadı. Ben İstanbul/Kartal'da oturuyorum.Şehir dışında bir yabancı müzk radyosunun başına geçecektim o da olmadı...Neyse... Radyo programı yapıyorum, ritm geçişi efek vb gibi şeyler yapmıyorum..Ben insanlara farklı şeyler çalıp neşelendiriyorum.Radyosuna prof programcı isteyen olursa özel mesajdan ulaşabilir. Bunun yanında jingle, top20, teaser efekt vb gibi bir sürü ses dosyam var.Bunları da radyoda kullanabilirim. Tercihim İstanbul'da FM bandında olan bir radyoda canlı program yapmak yada paket program da hazırlayabilirim.İnternet radyosunda yayın yapmayı düşünmüyorum.Bu kadar emeğin de bir karşılığı vardır.Bedava iş için you tube bakabilirsiniz.. Fark aranmaz yaratılır. Saygılar.. Örnek olması açısından, şarkıların bir kısa kaydı var ama buraya nasıl konur bulamadım....Eminim bir çoğunu duymamışsınızdır.... :-) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djiso -- 8 Eylül 2025; 21:27:52 > |
Bildirim