Şimdi Ara

Club 3D HD4870 OC Edition Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kart inventus da 295$+KDV
     Club 3D HD4870 OC Edition Alınır mı?

Zerotherm soğutuculu ve fabrikaçıkışlı Overclocklu.
    Bu paraya değer mi?
    Yani aradaki farka ve marka olarak değer mi?
    Club3D hakkındaki görüşleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 25 Eylül 2008; 17:26:11 >

• Tabii ki
  • kart güzel almanız taraftarıyım
  • Oy birliği ile alınsınBen de istiyorumAl kardeşim hayrını gör
  • Cidden Güzel bir Kart..
  • soğutucu güzel gözüküyor ama madem bu tip bir soğutucu düşünüyorsunuz,palitin 2 fanlı tasarımı var tabi palit club ün yanına yaklaşamaz
  • Güzel kart. Club3D iyiki geldi Türkiye'ye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı da güzel bence kaçırma.
  • sistemi mi inventus dan kurucam ve ben de bu ekran kartını almayı düşünüyorum..

yanlız 1gb hd4870 versiyonu bayramdan sonra çıkıcakmış 22 inch monitör alıcam için 1gb lık versiyonun benim için bi avantaj oluşturucağı kanısındayım..

sizce bekleyip onu mu almalı yoksa arada müthiş bi fark olmaz diyorsanız bu kartı mı almalıyım ?
  • kuzeys,

Aradaki fiyat farkının karşılıgını alıcagını sanmıyorum. Yinede google da 1gb 4870 review diye arat belki bişeyler bulursun
  • fiyat olayında sıkıntım yok aslında 30-40 $ fark verebilirim ama beklemem gerekiyo sanırım çıkması için.. halbuki bayram tatilini cyrisis oynayarak geçirmek ii olucaktı yaw :D
  • kuzeyswww.guru3d.com a bak orda mutlaka bulursun.Hatırladığım kadarıyla fark etmiyodu
  • incelemeye başlıyım ben karar verirsem yarın alıcam sistemi .)
  • aynı kartı 2 gün önce ben aldım, gönül rahatlığıyla alabilirsin, gayet performanslı ve sessiz, tavsiye ederim
  • Alan arkadaslar bir kaç test koyabilirmi ya, Club markasını daha once duymadım, heralde turkiyeye gelmeyen cogu markadan yalnızca biri..
  • 4870 512MB modeli ile 1GB modeli arasında az da olsa fark var.(ortalama 6 fps) ve yükte iken 60 küsür derecelerde sıcaklığı oluyorç gayet iyi bence. powercolor 1gb 4870 inceleme
    son olarak şu incelemeye de göz atın 4870 1GB farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 26 Eylül 2008; 16:33:10 >
  • kaçırma al derim biran önce crysis warhead kasarsın
  • 1gb 4870 ile çok sağlam bir inceleme:http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3415&p=1

512mb'lık modele yüksek çözünürlükte kayda değer fark atmış.
  • bu fiyata süper kaçırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: marstazaman

1gb 4870 ile çok sağlam bir inceleme:http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3415&p=1

512mb'lık modele yüksek çözünürlükte kayda değer fark atmış.

Genelde 2560x1600 de daha hızlı, ama bu çözünürlükte oyun oynayan zaten olmadığı için sorun yok...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.