530i ile 520i arasında dağlar var o yüzden zaten:) Alfayi her kullandığı arabada arayacak ondan kaçış yok artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım… (13. sayfa)

-
-
3 milyon civarına alıcı bulabilir gibi geliyor. 1.9xx milyona 58bin kmde stelvio var uzun süredir satılmıyor, gidip alasım var :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu satış zorluğu konusunda şerbetli ve tecrübeliyim, jaguar ve cls den alışkınım aylarca beklemeye. Acelemde yok, ihtiyacımda çok şükür, alıcıların en sevmediği satıcı tipiyim, tok satıcı…
Birde cinsliğim var, alıcıdan haz etmezsem bir kuruş düşmem, bir lafına noterden dönerim, ama adamın yaklaşımı iyiyse ve içim ısınırsa olmayacak parayı silerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En son mesajı 2 ay önce yazmışım, halen satılmadı araba 🤣
Ya aracın fiyatını indirim yapıp satacaksiniz yada aylarca aracınızın istediğiniz fiyata satılmasını bekleyip paranın enflasyon karşısında erimesine göz yumacaksınız seçim sizin .
Bu arada aracı neden satıyorsunuz daha yeni almadiniz mi
Absürt indirim yapılmadığı sürece hiçbir araç satılmıyor,binin keyfinize bakın hocam
Daha konfor odaklı bir araç almak için, artık yaşım 50, uçsun kaçsından ziyade sessizlik ve huzur istiyorum, e yada 5 almak niyetindeyim…
Absürd indirim yapmam, satılana kadar binerim tabi ki…
Yazmayayım diyorum ama neyse bu aracı alanlara tepki gösterenleri demediklerini bırakmıyorlardi, adamlar boşuna yazmamışlar öyle.
Çok fiyat kirmazsan 6 7 ay daha ilanda kalır, bir anlık hevesle bence her araba alınmaz
bence keşke yazmasaydın. şimdi adam kalkıp sana "sanane, arabanın parasını sen mi verdin? derdi sana mı düştü?" derse, ne diyeceksin? para onun, zaman onun. biz okuyalım geçelim en güzeli.
-
Yok yok demem 😄 arkadaş da kendince haklı, atladığı bir nokta var, bu tarz araçlar ucu ucuna para denkleştirmeyle alınan araçlar değil, yani alan pişman olmaz, biner, tadını çıkartır, sıkılıncada satar başka bir şey alır. Satılana kadar beklerim, binerim, malımın düşmanı değilim ki…
Ha Allah göstermesin, acil bir sıkıntı mı oldu, o zaman en ucuz ilan benimki olur, satılır…
Kalsın dostum acelem yok, ama “tepki göstermek” bence yanlış, isteyen istediğini alır, bizlere ( yani diğerlerine) hayırlı olsun demek düşer…
çok anlayışlı biriymişsin helal olsun. ben olsam "sanane" der kızardım.
-
3 m degilki
Yenisi yok 2024 model.Satılmadığı için getirtmediler sanırım.
2023 Modelin sıfırının fiyatı yukarıda yazıyor.
Gelişmiş Güvenlik donanımı standart olmayan bu otomobile bu paralar nasıl verilir anlamıyorum.Neymiş efendim ( Alfa Link Süspansiyon Geliştirilmiş direksiyon hissi,maksimum konfor ) sürüş keyfi varmış.Türkiye'de ki bazı otobanlar dışında adam gibi yol varmıda sürüş keyfi yapalım.İç dizaynı Fiat otomobillerin kopyası gibi.Gerçi aynı sistemin otomobilleri ama arada dağlar kadar fiyat farkı varsa konforu ve iç dizaynıda daha iyi olmalıydı bence.
Hangi model olursa olsun Gelişmiş güvenlik donanımları olmayan otomobillere 1.5 M dan fazla vermem.
-
Senin kafana bakarsak adam Passat 1.6 TDI falan almalıydı, artan parayla da egea.gitmiş 280ps 4 çeker premium arabaya biniyor , ayıbı büyük
Yenisi satılıyor ve güvenlik donanımları da tam
Bu arabayı alanlar o otobanlarda kullanıyor zaten çoğunun da 2. Aracı var
siz şehir içinde sümbül motorlu c serisiyle yardirabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 17 Eylül 2024; 17:24:48 >
Beyler bir konuya açıklık getirmekte fayda var.
Ben arabamdan pişman falan değilim, nefret edip elden çıkartma derdinde de değilim. Her binişte zevk alıyorum. Tek şikayetim yalıtım ve kaput titremesi…
Çok basit bir örnek vereyim, her hafta sonu İstanbul-Sapanca yapıyorum, daha selektör yaparak yol istemem sayılıdır, dikiz aynasında arabayı gören hemen sağa çekiliyor.
Yaşım ve kafa yapım itibariyle bazı önceliklerim değişti o kadar, satmak isteyişimin yegane sebebi budur…
Satılırsa ne ala, satılmazsa da biniyorum zaten…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X