Şimdi Ara

Cloud Ibox3 ve Ibox4 cihazlar, DVB-S2 + T2/C Tuner'li. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
10.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: ceffry

bu cıhazdan almayı dusunuyorum fakat ıslemcısı bcm7358 değilde bcm 7325 gozukuyor bırkac satıcının ılanına baktım hangısı dogru? vu solo 1 ın ıslemcısımıdır.
    http://www.aliexpress.com/item/2014-cloud-ibox-3-twin-tuners-DVB-S-S2-Sat-Tuner-dvb-T-C-tuner-built/1755153759.html

Evet cihaz bu olmasına rağmen, işlemci model numarasını verdiğiniz link'te yanlış yazmışlar...

Ayrıca verdiğiniz link'te cihaz 115 dolar görünüyor.

yanmei 'den 85 dolar'a alabilirsiniz. Kendisi fabrika satış temsilcisidir.

Kolay gelsin.

alıexpreess den daha once alısverıs yaptım.Alibaba toptancı dıye bılıyorum teklı satıs ve odeme seklı bılmıyorum.85$ turkıyeye ucretsız gonderı yoktur sanırsam .zıra mixeshopda 90$ olarak satıyor ama turkıyeye 32$ daha ıstıyor. linkteki 115 $ gonderı dahıl fıyatı...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

bu cıhazdan almayı dusunuyorum fakat ıslemcısı bcm7358 değilde bcm 7325 gozukuyor bırkac satıcının ılanına baktım hangısı dogru? vu solo 1 ın ıslemcısımıdır.
    http://www.aliexpress.com/item/2014-cloud-ibox-3-twin-tuners-DVB-S-S2-Sat-Tuner-dvb-T-C-tuner-built/1755153759.html

Evet cihaz bu olmasına rağmen, işlemci model numarasını verdiğiniz link'te yanlış yazmışlar...

Ayrıca verdiğiniz link'te cihaz 115 dolar görünüyor.

yanmei 'den 85 dolar'a alabilirsiniz. Kendisi fabrika satış temsilcisidir.

Kolay gelsin.

alıexpreess den daha once alısverıs yaptım.Alibaba toptancı dıye bılıyorum teklı satıs ve odeme seklı bılmıyorum.85$ turkıyeye ucretsız gonderı yoktur sanırsam .zıra mixeshopda 90$ olarak satıyor ama turkıyeye 32$ daha ıstıyor. linkteki 115 $ gonderı dahıl fıyatı...

Siz bahsettiğim satıcı ile skype'den irtibat kurunuz.

Bu kişilerin gönderi ve fiyat politikası, haftalık değişmektedir.

Belirttiğim kişiden temin edemezseniz, sizin link'ini verdiğiniz aliexpress 'teki satıcının skype adresini alıp, bire bir temas kurup, işlemci durumunu sorunuz. İkna olursanız, sipariş veriniz.

Kolay gelsin.

• Serkay Bey,
    Dikkatimi çekti de size bir sorayım dedim:)
    Cihazı araştırdığımızda farklı fiyatlar var.İnsan, kalitesi açısından şüpheye düşüyor.Bu cihazların hepsi aynı fabrikada mı üretilir,yoksa teknik yeterliliği olan şirket mi üretir,aralarında herhangi bir fark var mıdır?
    Aşağıdaki firma güvenilir mi?

http://tr.aliexpress.com/item/2014-Cloud-ibox-iii-Linux-Enigma-2-3-in1Tuner-Build-in-DVB-S-DVB-C-DVB/1768797838.html

Orijinalden alıntı: irfaniye

Serkay Bey,
    Dikkatimi çekti de size bir sorayım dedim:)
    Cihazı araştırdığımızda farklı fiyatlar var.İnsan, kalitesi açısından şüpheye düşüyor.Bu cihazların hepsi aynı fabrikada mı üretilir,yoksa teknik yeterliliği olan şirket mi üretir,aralarında herhangi bir fark var mıdır?
    Aşağıdaki firma güvenilir mi?

http://tr.aliexpress.com/item/2014-Cloud-ibox-iii-Linux-Enigma-2-3-in1Tuner-Build-in-DVB-S-DVB-C-DVB/1768797838.html

Cihazın iç parçalarının kalitesi, yakından çekilmiş resimler olmadan kolayca anlaşılmaz.

Cihazların board'u ve elektronik aksamı birden fazla firma tarafından üretilebilir/üretilmektedir. Üreten firmanın teknik yeterliliği olmadan üretemez zaten...

Firmaların ürettiği malların, firmdan firmaya değişen kalite farkı olmaz.

Firmaların üreteceği komponentin bileşiminde kullandığı parçaların kalitesine göre, malın kalitesi ortaya çıkar.

Cihazların kasa v.s. parçaları ise, genelde tek bir yerde yapılıp, firmalara dağıtılıyor.

Evet link'ini verdiğiniz firma, gerçek üretici firmalardan biridir.

• Cihazı almak için aşağıdaki kişi/firma ile gönderme dahil 133 dolardan anlaştık.Ancak ödeme esnasında şöyle bir mesaj geldi.
    hello,
    I'm so sorry that the system have some wrong,them write less shipping cost,so the cost need add 10usd shipping cost.
    Pek de sağlam bir firma değil galiba.
    http://www.aliexpress.com/item/DVB-T-HD-receiver-Fast-speed-cloud-ibox-3-card-sharing-twin-tuner-satellite-receivers-with/1703119678.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsen10 -- 29 Mayıs 2014; 14:42:48 >

Orijinalden alıntı: irfaniye

Cihazı almak için aşağıdaki kişi/firma ile gönderme dahil 133 dolardan anlaştık.Ancak ödeme esnasında şöyle bir mesaj geldi.
    hello,
    I'm so sorry that the system have some wrong,them write less shipping cost,so the cost need add 10usd shipping cost.
    Pek de sağlam bir firma değil galiba.
    http://www.aliexpress.com/item/DVB-T-HD-receiver-Fast-speed-cloud-ibox-3-card-sharing-twin-tuner-satellite-receivers-with/1703119678.html

Şurası hem sağlam, hemde 122 dolar 'a mal oluyor.
    http://www.mixeshop.com/hd-receiver-cloud-ibox-3-engim2-linux-twin-tuner-s2t2c-or-2pcs-s2-tuner-builtin_p3427.html

Bir üstte mesaj yazan arkadaşın tavsiye ettiği yerden de alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 28 Nisan 2014; 13:35:40 >

• Merhabalar, evet ilk basta bende tavsiyenizle o satıcı ile temas kurdum fiyatı gerçekten çok uygun çok ilgili ve çoğunlukla online olarak destek veriyorlar gün içerisinde anında cevap yazıyorlar ..Gecen hafta mesajımda ellerindeki ürünün çift tunerli olup olmadığını sormustum o da 'S2+ T/c' li olanının mevcut , Çift S2' li olanın ise olmadığını söylemiş. Ben yanlış anlamısım ve modelin tek tunerli olduğunu sanıp , tereddüt edip vazgecmistim ...

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsen10 -- 29 Mayıs 2014; 14:41:16 >

Orijinalden alıntı: eroll

arkadaşlar bu cihazı getirdiğinizde ne gümrük vergisi ödeniyor...?

Bireysel getirtilen ürünler gümrük vergisinden muaftır.

Ürünün bedeli 75 Euro'nun üzerinde olduğu zaman, % 20 KDV ödenir.

Satıcılara ürün bedelini düşük yazın diye belirtilince, satıcılar fiyatı 25 - 30 dolar gibi yazıyorlar genelde... Yani gümrüğe takılma riski yok gibi bir şey...

Eğer cihaz gümrük incelemesine tabi olursa, en fazla 7 Euro TRT bandrolü ödersiniz. O da uydu cihazı olduğu anlaşılması halinde...

Kısaca satıcıya, cihazın türünü media player ve 30 dolar yazın diye belirtirseniz, sorunsuz elinize kadar ulaşacaktır.

Kolay gelsin.

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsen10 -- 27 Mayıs 2014; 17:59:45 >

Orijinalden alıntı: Alsen10

Merhaba, Ürünü bugün aldım. Ağırlığı 500 gram artı donanım kalitesi çok güven vermedi. Bunlardan bağımsız , açılırken III CLOUD İ BOX yazısı çıktı ancak kanalları çalıstırmadı. Kapatıp tekrar açtığımda ise bu yazı öylece dondu ve hiç bir şekilde cihaz açılmıyor*Sebebi ne olabilir, yoksa iade edeceğim.

Tesekkurler

Anlattığınızdan edindiğim izlenim, sanki besleme sorunu gibi gibi duruyor.

Bir kaç defa anahtardan açmaya çalışın, açılmıyorsa, iade ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsen10 -- 27 Mayıs 2014; 18:01:26 >

bende merkezi uydu sistemi kullanıyorum.10 katlı binanın 2 katındayım kablom bir hayli uzun phlips 6158 tvim var dahili uydusu sıkıntılı sinyal zor alıyor.
    Önceden next 2000 cihazım vardı sinyal sorunum yoktu.
    şimdi bu cihazı alırsam yada türevlerini sinyal konusunda sıkıntı yaşarmıyım.

Birde

Supported by OpenPLi(4.0), Open ATV and the ViX Team

support 3D ,3G,USB,WIFI,HBBTV,Youtube,IPTV,Emu firmware

diye yazıyor bu özellikler + bir ücretmi yada yazılımla gelicek bir şeymi...

teşekkürler..

Orijinalden alıntı: ayhanjan

serkan bey selam..

bende merkezi uydu sistemi kullanıyorum.10 katlı binanın 2 katındayım kablom bir hayli uzun phlips 6158 tvim var dahili uydusu sıkıntılı sinyal zor alıyor.
    Önceden next 2000 cihazım vardı sinyal sorunum yoktu.
    şimdi bu cihazı alırsam yada türevlerini sinyal konusunda sıkıntı yaşarmıyım.

Birde

Supported by OpenPLi(4.0), Open ATV and the ViX Team

support 3D ,3G,USB,WIFI,HBBTV,Youtube,IPTV,Emu firmware

diye yazıyor bu özellikler + bir ücretmi yada yazılımla gelicek bir şeymi...

teşekkürler..

Sorun yoktu diye belirttiğiniz Next 2000 cihazınızla, sinyal seviyesini alt eşik seviyesinden alıyorsunuz demekki... ( Next 2000 ile dahili tuner'li TV'nin karşılaştırmasından çıkarımımdır. )

Cloud Ibox III cihazın tuner performansı hakkında net bilgilere sahip değilim. Henüz !... Alıp denemeden anlayamazsınız yani.

M tuner'li klon Dreambox 800HD yada 800HD "SE" cihaz edinirseniz, sıkıntı yaşamazsınız. ( Verdiğiniz bilgilere göre... Yani Next 2000 serisinin tuner'i ile aynı sinyal performansına sahiptir. )

Bahsettiğiniz yazılımda; yazılım ana tabanı Open Pli tarafından desteklenir. Ayrıca Open Pli Team, Open ATV Team ve Vix Team tarafından, 3D özelliği ve diğer desteklenen özellikleri sunulmuş, yani...

Bunlar yazılımda var olan özellikler olup, ücretsizdir.

Kolay gelsin.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler takipteyim.

http://www.aliexpress.com/item/Engima2-Twin-tuner-DVB-S-S2-T2-C-Tuner-Cloud-Ibox3/1820000959.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsen10 -- 29 Mayıs 2014; 14:44:16 >
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.