Şimdi Ara

Clk 500 alinir mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar onceden clk 200 alinir mı diye konu acmıştım neyse şimdi bakarken Clk 500 gördüm sahibindende 60 a falan var 60-70 arasi yani yol bilgisayarında ortalama 12.2 yakıyor görünüyormuş 49 km de pek inandırıcı değil ama 15 yaksa diye hesaplaşdım hergün 15 km yol gidip gelse, 30 km çok sorun olmuyor bı sekilde kurtarılır gibi benim merak ettigim motor ömrü ve parça fiyatları nasıldır acaba yani almayı çok isterim de zor gibi görünüyor yine de merak ettigim icin açtım konuyu merak konusu yani :) ama parça fiyatları çok uçuk degilse neden olmasın ? Sonuçta güzel bir araba deger yani bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 25 Ekim 2012; 17:01:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun yolda 10 litreye kadar düşer diye düşünüyorum (bende 4.600cc var 9.6 litre yakıyor 120km hız ile)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

Uzun yolda 10 litreye kadar düşer diye düşünüyorum (bende 4.600cc var 9.6 litre yakıyor 120km hız ile)

Vergi ve kaskoya yıllık ne kadar ödüyorsunuz?
  • Alınır.Motor sorun çıkartmaz.Ama şehiriçin 18-20 litre aşşağı imkansız

• Hatırladım o konunu kardes te satarken nasıl satıca n ?

• Alınabilir Clk 500 halı üstünde daha iyi gidiyor diyen arkadaşlar vardı.
  • Peki 320 falan nasıldır ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford B Max Alınır mı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abartmayın tır mı bu o kadar yakmaz max15 lt

• son zamanlarda gördüm ki insanımız yavaş yavaş kuş serisinden kurtulmaya başlamış ve gerçek arabaları tanımaya başlamış. bunu açılan başlıklardan anlaması kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufmrt

Abartmayın tır mı bu o kadar yakmaz max15 lt

Tırlar 30 litreden aşşağı yakmaz Abartılacak bir durum yok.Basarsan 25-30 litre yakar

• Masrafliymis bayağı ya zaten öyle olmasa alırdı herkes :) sıfır araba almak daha mantıklı gibi sanki scirocco falan mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedeslerde bilhassa c,clk,e serisinde '500 motora sahip versiyonlar standartlarında gayet tatmin edici bir donanımla satılıyorlar...

zaten zamanında bir clk yı 5000 cc motorla sipariş veren vatandaş da amiyane "keyif adamı" olduğundan aracı boş almıyor...

en akıllıca olanı yapıyor..

araca gelecek olursak...

yakıt eğer sorun olmayacaksa ...

8 silindirin tadını ahir ömrünüzde bir dönem de olsa çıkarın derim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.