Şimdi Ara

Clionun Ses Sistemini Değiştirmek. Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bacanak yeni bir araba aldı 2004 clio sedan expression. Problem şu ; aracın müzik sistemini değiştirmek istiyor usb li cd çalar lı bir ses sistemi ile. direksiyondaki kumanda orjinal müzik çalar değiştiğinde yine kullanılabilirmi. acil yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 4 Eylül 2010; 18:16:52 >
  • cevabınız için teşekkür ederim. anladığım kadarı ile orjinal direksiyondan kumandanın değiştirmek isteiği müzik sistemi ile çalışması için ara aparat lazım. yanlış anlamadım sanırım. Yani müzik sistemini birebir aparat olmadan değiştirdiğinde direksiyonda bulunan müzik sistemi kumandası çalışmıyor. doğrumudur.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 4 Eylül 2010; 18:17:05 >
  • kullanılır. aparata gerek duyulmayan sony nin renault modellerine uyumlu cd çalarları var.
  • hocam sizede teşekkür ederim.
  • araya bir aparat takılıyor eger onu takarsan istediğin teybi kullanırsın direksiyon kumandanı da iptal etmezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiesta ses sistemi önerisi ?
    9 yıl önce açıldı
    Ses Sistemi - Tavsiye - Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu aparatın ismini bilen var mı acaba ve nerelerde bulabiliriz acaba
  • mesela hiç aparata gerek duymayan sony nin cdx gt30rn modeli var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.