Şimdi Ara

Toyota Corolla hoparlötden ses gelmiyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, 1 ay kadar önce yeni Toyota Corolla Vision baz model araç aldım. geçen hafta usb den müzik dinlerken birden ses gitti. şarkının ekranda aktığını görüyorum. hatta radyoya geçtim orasıda çalışıyor ama hoperlorlerden ses gelmiyor. stop ettim kapadım açtım ama olmadı. halen daha ses yok. neyse 2 gün önce bir deneyim dedim açtım radyoyu ses gelmiyor ama kapatırken sert dokundum birden ses geldi. şaşırdım. sonra usb ye geçtin ve elimle ekranın üst tarafından bastırdım ve ses gelmeye başladı. elimle ekranın üst tarafına bastırdığım sürece ses geliyor, elimi çekiyorum ses yok. ilk defa başıma böyle bir şey geliyor.


    acaba içerde bir temassızlık mı var ? bu konuda ve özümler konusunda bilgisi olan varsa dönüş yapabilirse cok memnun olurum. hatta videoyu çektim ekte iletiyorum. teşekkürler.








  • arkadaki soketlerden birisi çıkmış olabilir mi reis acaba baskı uyguladığında geliyor teyibi bir çıkartıp bakmak lazım garantili ise araba servise götür yoksa eğer 50 100 liraya ses sistemi yapan dükkanlar halledebilir

  • sağolasın. hiç anlamam bu konulardan. ama garantili araç. aldığım bayiye bir götüreyim bakalım ne diyecekler.

  • Merhaba aynı sorun bende hasıl oldu. Çözümü nasıl buldunuz acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.