Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (877. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.471
Cevap
83
Favori
1.932.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kutbul

slm iyi akşamlar arkadaşlar sizlere bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

1) ANKARA da aracımın bakımlarını yaptırabileceğim sağlam güvenilir işinin erbabı bir usta varmı
    2) lpg taktırmak istiyorum ama simit tank mı silindir tank mı karar veremedim her iki çeşit tankı taktıran arkadaşlardan ricam + ve - lerini yazabilirlerse sevinirim.

teşekkütler iyi akşamlar...

hocam bence silindir tankı tartırmanızı öneririm.. ince uzun silindir tanklar mevcut, eskisi gibi büyük yer kaplamıyor...
    bu tankın artısı fazla lpg alması ve lpg göstergesinin dogru göstermesi..
    eksisi ise bagajda yer kaplaması.....

simit seklindeki tankın artısı bagajda yer kaplamamsı. eger yedek lastiği bagaja koymayacaksanız...
    eksisi lpg göstergesini yanlıs göstermesi (yoldurumuna göre) ve az lpg alması...

yedek lastik her ne olursa olsun arabada durması gerektiğne inanlardan biriyim, insanlık hali yolda nezman nasıl basına birsey gelecegi belli olmaz...
    sırf bu yüzden silindir tank alınır..
    kafana koydugun lpg markası var mı..

daha önceden renault maiste tanıstıgım bir usta var, oraya götürmeni tavsie ederim, neticede mais sevisinde calısan usta armadanın yanındakiden bahsediyorum.. adresini bilmiyorum ezbere ama nerde oldugunu bildiğimden krokisini cizdim : ) sözen oto vehbi usta tel 536 499 91 97 numarası..
    neden sana tavsie ediyorum veya baska arkadaslara tavsie ediyorum cünkü yukarda bahsettiğim gibi renault maiste calıstıgından dolayı işin kökünden gelen ve motora yabancı olmayan kişi oldugundan tavsie ettim...

adresini bilmediğimden krokisini cizeyim : ) gidip gitmediğini söylersen veya memnun kalıp kalmadıgı söylersen sevinirim
     CLİO SYMBOL GRUBU
  •  CLİO SYMBOL GRUBU

CLİO SYMBOL GRUBU

valla bende yedek lastigi araçta tutmayı düşünüyorum çünkü uzun yolda insanın başına ne gelecegi belli olmaz.,
    yukarıdaki resimlerde simit tank kullanılıp yedek lastıkte bagaja sabıtlenmıs benım hosuma gitti fakat hala kararsızım.
    lpg sistemini ankara mavidenizlerde taktırmayı düsünüyorum 1500 tl 10 taksit.

leon kardesim söylediğin ustaya gideceğim daha once diyarbakırda oturuyordum simdi ankaraya tasındım hıc tanıdıkta yok bır yerden baslamak gerek...
  • kutbul leon_312 'nin dediği gibi Vehbi Usta iyidir. Ben de leon 'un tavsiyesi ile gittim. Ben de tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amras

kutbul leon_312 'nin dediği gibi Vehbi Usta iyidir. Ben de leon 'un tavsiyesi ile gittim. Ben de tavsiye ederim.

teşekkür ederim arkadaşım bu hafta yada önümüzdeki hafta gidecegim inşallah görüş ve önerilerimi yazarım paylaşım için herkeze teşekkürler...
  • Gidince selam söyle rotlarını değiştirdiğin kırmızı renault clio nun sahibi Kemal 'in selamı var de.
  • arkadaşlar 2008 clio symbol arabamın arkadaki yazısını çocuklar kırmış. bu yazıyı izmir'de nerede bulabilirim ve fiyatı nedir? bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz? iyi akşamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: varliksahin

arkadaşlar 2008 clio symbol arabamın arkadaki yazısını çocuklar kırmış. bu yazıyı izmir'de nerede bulabilirim ve fiyatı nedir? bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz? iyi akşamlar...

3. oto saniyede çıkma bulabilirsiniz. Orada yedek parçacı da var, belki ayrı parça gibi satılıyordur. Yerini bilmiyorsanız google haritalardan gösteririm...
  • quote:

3. oto saniyede çıkma bulabilirsiniz. Orada yedek parçacı da var, belki ayrı parça gibi satılıyordur. Yerini bilmiyorsanız google haritalardan gösteririm...

teşekkür ederim... yarın bi ara uğrarım umarım vardır.
  • arkadaşlar arıza lambam yine yandı. pc ye bağladık, " 1 nolu silindir yanma " hatası verdi. usta enjektörler temizlenecek 100-150 tl ye temizleriz dedi. değişim olacak mı dedim . büyük ihtimal olmaz dedi. bakalım hayırlısı...
  • abdullah09nazilli geçmiş olsun. Bize de bilgi ver durum hakkında. Genel bütün enjektörlerin temizliği ne kadar tutarmış yaptırmışken hepsini temizletseydin.
  • 5-7 günde bir resimdeki ışık yanıp yanıp sönüyodu. daha önce başka bi yerden dedi usta. yaptırdık bir daha yandı.

dün bişey yaptırmadım zaten sadece pc ye bağladık uygun bir zamanda enjektörler sökülüp bir sıvının içinde kaynatılacakmış. 2-3 saat kaynar dedi. biri değil dördü birden temizlenecek.yaptırınca fiyatları söylerim.
    enjektörleri işetmekten korkuyorum motoru kucaklamayalım, hafta sonu 200 km kadar bi yol gitcem dedim. bişey olmaz yinede dikkatli kullan dedi usta. hayırlısı...

CLİO SYMBOL GRUBU
  • Arkadaşlar bende silindir tank var 60 ltlik. Çok yer kaplıyor simit tanka geçmek istiyorum ne kadar tutar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r!sus

Arkadaşlar bende silindir tank var 60 ltlik. Çok yer kaplıyor simit tanka geçmek istiyorum ne kadar tutar ?

150-200tl civarı birseydir büyük ihtimal... fakat 25-30 litreye düsceginide unutma... tank lardada marka marka kalite kalite degişiyor bilgin olsun...
    eski tankınıda uygun birseye okutursun alan birilerini bulursan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amras

abdullah09nazilli geçmiş olsun. Bize de bilgi ver durum hakkında. Genel bütün enjektörlerin temizliği ne kadar tutarmış yaptırmışken hepsini temizletseydin.

hocam öyle her yerde önüne gelen yerlerde temizletmeyeceksin, bu işi yapan uzman kişiler tarafından temizlenmeli...
    abdullahın dediği gibi tek enjektör temizlenmez, her enjektörün aynı seviyede püskürtmesi cok önemli...

kaynar sudamı yoksa baska bir temizleyici sıvıda nasıl yaplar bilmiyorum ama enjektörler sanki arabada calısıyormus gibi bir makineye baglayıp icinden temizleyici sıvılar geciyor basit bir işlem degil.. en az tahminen 1 saat temizleme işlemi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

Arkadaşlar bende silindir tank var 60 ltlik. Çok yer kaplıyor simit tanka geçmek istiyorum ne kadar tutar ?

150-200tl civarı birseydir büyük ihtimal... fakat 25-30 litreye düsceginide unutma... tank lardada marka marka kalite kalite degişiyor bilgin olsun...
    eski tankınıda uygun birseye okutursun alan birilerini bulursan..

Ben aracı 2. el aldım benden önceki sahibi çok büyük taktırmış ben genelde şehir içi kullanıyorum 25ltye düşmesi önemli değil fakat bendeki atiker marka 5 yıllık bi tank. 5 yaşındaki tankı kimse alır mı ki
  • quote:

Ben aracı 2. el aldım benden önceki sahibi çok büyük taktırmış ben genelde şehir içi kullanıyorum 25ltye düşmesi önemli değil fakat bendeki atiker marka 5 yıllık bi tank. 5 yaşındaki tankı kimse alır mı ki

almasalar bile hurda parasına alırlar, ozmanda para etmez zaten...
    eski tankı vercem diye konusma pazarlık yaparken ilk önce tank fiyatını arastır sonra pazarlık et. pazarlıgını kestikten sonra bu eski tanka 50,70tl vereyim size diyerekten muhabbet ac öyle vermeye calıs. olmadı koy depona dursun

atiker marka zaten bana göre kalitesiz bir marka, tankkı nasıl kalitededir bilmem.
    tankların kalite kalite fark oldugunu biliyorum.. iyi arastır ne olur ne olmaz...
  • arkadaşlar merhaba. ankara'da oturuyorum ve 4 ay önce memuriyete başladım. aşağıdaki linkte koyduğum aracı almayı düşünüyorum. yarın sahibiyle yüz yüze görüşüp aracı bir ustaya baktırmayı düşünüyorum. önerebileceğiniz bir usta var mı?

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2003-model-memurdan-satilik-clio-fiyat-dustu-80749516/detay

araç 113000'de ve kaza kaydı görünmüyor. bildiğim kadarıyla 120000'de triger kayışı ve enjektör değişimi gerekiyor. yanlışım varsa düzeltin lütfen.
  • ek,

resimdeki aracın clio hb. 1.5 expression olmadığını biliyorum. aynısı babamda var ve bu yüzden bildiğim bir aracı tercih ettim zaten.
  • A.F.ASLAN...

daha önceden renault maiste tanıstıgım bir usta var, oraya götürmeni tavsie ederim, neticede mais sevisinde calısan usta armadanın yanındakiden bahsediyorum.. adresini bilmiyorum ezbere ama nerde oldugunu bildiğimden krokisini cizdim : ) sözen oto vehbi usta tel 536 499 91 97 numarası..
    neden sana tavsie ediyorum veya baska arkadaslara tavsie ediyorum cünkü yukarda bahsettiğim gibi renault maiste calıstıgından dolayı işin kökünden gelen ve motora yabancı olmayan kişi oldugundan tavsie ettim...

adresini bilmediğimden krokisini cizeyim : ) gidip gitmediğini söylersen veya memnun kalıp kalmadıgı söylersen sevinirim
     CLİO SYMBOL GRUBU

gerci aynısını yukardada yazmıstım dikkat etmemişssin sanırım....

2. el arac alırken 10 kere düsünüp 5 kere arastırıp öyle alcaksın. bu devirde adam akıllı satıcı zor..

yerinde olsam şahsen 2. el arac almaya kalksam ustaymış servismiş expertizmiş bunları en sona bırakır.
    ilk önce aracın şase no dan kaskoya sorgulatırım, cünkü plaka degiştiginde bilgilerde ucup gidiyor bu konu ile canı yanan cok var...

araca usta bakıyor ezpertiz bakıyor saglam raporu veriyorlar. adam aracı alıyor kasko yaptırcak pat kasko yapamayız aracınız pert kaydı var cıkıyor cu yüzden şase nodan hem kaskoya sorgulat, hemde servise sorgulat derim garantiye almak icin.

sonra kaskodan veya servisten arac temiz cıkarsa ustaya veya expertize gösterip cıkan sonucla aracı alırsın veya almazsın.
    bundan dolayı benim sana tavriyem böyle yapmanı isterim..

hem 2003 model,hem dizel,hemde 113.000kmde sahsen benim kafamda soru işareti bırakıyor, servis bakımlı yazmıs ama renault servisi degildir sanırım.
    plaka 18. bu araba cok plaka degiştirir ordan buraya gele kadar..

dediğin gibi arac 120.000de ve aracın agır bakım maasrafı bulunmakta. 800-1000tl civarı serviste yaptırısan..
    zaten ankaranın piyasasına bakıldıgında bu aracı bu fiyata vermeleri biraz tuhaf hanii bilgin olsun... ucuz diye hemen atlama derim..

hayırlı olsun memuriyetin sanırım tayip bey verdi 657 yi.. :)
  • öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. bu arada benimki öyle bi kadro değil kpss'den sonra yeterlilik sınavıyla atandım.

konumuza dönecek olursak ankara'da bu fiyata clio bulmayı beklemiyordum. zaten o yüzden cliodan vaz geçmiştim sonra bunu görünce ibre yine clio'ya döndü.

dediğiniz kriterleri ben de düşündüm. yine de hatırlattığınız için teşekkürler. usta istemenin sebebi malum, aracın sigorta veya kasko kaydı olmadan bir yeri değişse bunun kaydı olmaz.

bi durum olursa yazarım. iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.