Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (876. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27.471
Cevap
83
Favori
1.932.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: excharon

Arabam sürekli masraf çıkarıyor diye yakınırken Cuma akşamı az hasarlı bir kaza geçirdim arkadaşlar.

konuyu farklı bir yerde açmıştım , resimler de oradahttp://forum.donanimhaber.com/m_59271952/mpage_1/f_/key_//tm.htm

ön panjur, sağ far, tampon ve sağ çamurluk değişecek yetkili serviste değişecek.

Sorum şu ki, sağ far kırıldığı için mecburen değişecek, sol farı da değiştireyim mi sizce? Bariz fark ortaya çıkar mı iki far arasında?

hocam ben zaten yoruda bulunmstum fakat baska soru yöneltince düsüncemi paylasayım...
    tabikde arada fark olcaktır, fakat bu farkı diger farı temizleerek gidere bilirsin ama hic ugrasamam dersen tabikide degiştirmende fayda var neticede 7 yıllık fardan bahsediyoruz.....

büyük gecmiş olsun.. nekadar ufakta olsa kazanın büyüğü kücüğü olmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

hocam sahinden sonra symbol kuş tüyü gibi gelcektir.. ister otantik, ister expresion, buna bir sey diyemem...
    liste özelliklerinde, yol bilgisayarı,sis farı, abs,celik jant dan ibaret degil expresion donanımın görülmeyenlerinde bunlar yani ince detayları bunlar.

en basitinden bagaj kapının arkasında keçe, bagajda lamba , sürücü ve yolcu koltuk arkasında cep yok, hız ve devir kadranlarda krom cerceve, ic kapı acma kolu kromaj , cd calar farklı konsolun ortasında ekran , vitest üstü ve el freni basma buton üstleri komaj , arka koltuk kafalıkları, koltuk döseme kuması...

bunların hepsini tek tek alıp yalmaya kalkıs ozman benim nedemek istediğimi anlarsın... hepsi gözünde degersiz görüne bilir fakat hepsi zengin ve şık hava yaratıyor.. neticede symbol fazla birsey beklememk gerekir fakat insan verdiği paranın karsılıgı almalı düsüncesindeyim..

konfor paketini ve collection donanımı tavsiye etmedim, hep artısma oldu fakat arka cam otomatik yeri kapıda degil, el freninin arkasında yani yere konumandırmıslar... egilip kalmak konfor ile alaksız bir durum bu yüzden almanı tavsiye etmem. cevirmeli daha konfor onun yanında...

tasarruf modu 2000-2500 devir arasıdır.. performans almak istiyorsan 3500-4000 devir oldukca tatmin kar....

hangi aracı alırsanız bilmiyorum ama polen filitresi takmıyorlar polen taktır, artık hediye olarakmı istersin yoksa ücretlimi taktırısn bilmem.. birde kaput kecesi yok, onu taktırmanı öneririm serviste 50 tl fakat sanayide 25tl...

dizel elbette azip geliyor fakat cidden cebine para koymaz, cebinden para cıkartır... az km yapılcaksa...

şimdilik bukadar

Valla sağol dostum, görünmeyen detayları görmemiştim bende. İyi oldu yazdığın.

Bugün biraz daha araştırdım açıkçası expressin olması yönünde kesin kararımı verdim zaten. Babam ile de görüştük. Şu garaj olayını ısrar etmese (bu arada ikamet Erzurum) direk LPG'li alıp çıkacaz kenara da ne yapam illah ediyor işte. Bakalım bu hafta içi halledicez inşallah.

Bide sen konfor paketi dedin diye bi durum yok. Farkındayım. Zaten o pakette bence iş görecek tek unsur (otomatik arka cam-elektrikli aynalar-otomatik klima) elektrikli aynalar olur. Bende senin gibi düşünüyorum. Arka camların otomatiğinin yerde olacağını ve bence bişeye yaramayacağını biliyorum (eski meganelerde ve yeni dusterlarda da aynı saçma yerde). Ayrıca klima olduktan sonra otomatik olsa ne olmasa ne? Ben de cam ve klima olayını sallamam aynalarada o kadar para vermem üstüne açıkçası.

Klimalı arabada polen filtresi olmaması çok ilginç ya. Nedendir onu da anlamadım. Ama yeri falan vardır dimi? Sadece filtrenin kendisi yoktur diye umuyorum (ne gariplik ya). Kaput keçesini de yazdım listeye, bide sanırım yoktur üstünde karter muhafazası yaptırmam gerekecek.

Bu arada bir sonraki mesajında 2013 için temennileri ve beklentilerini yazmışsın ama bence bu fiyatlara mümkün olmaz gibi geliyor. İnşallah olur tabi de ben renonun fiyat politikasını da anlamadım çok fazla. Dizel-benzin aralığı bir acayip, dizel motorlar arasında bile (bg arttıkça) bi acayip artış var sanki yada bana öyle geliyor. Ama dediğim gibi inşallah uygun fiyatlar ile gelir de babam gibi bütçesi az ama sıfır km ci insanımıza da yarar biraz

Yardımlar için teşekkürler. Aklıma takılan bişey olursa yine yazarım zaten. Sonucuda bildiririm. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denmus -- 1 Nisan 2012; 22:31:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denmus

hocam polen filitresinin olmaması tamamen aracın maliyetini düşürmek ile alaklı bir durum...
    karter koruması mevcut renault ufak seylerden kacar ama büyük işlerden kaçmaz... diger markalara uyarsa opel volksvagen gibi takmaya bilir zamanı geldiğinde....

senin araca polen ve, kaput kecesi taktırman yeterli..... hediye olarak park sensörünüde ihmal etme. kendi orjinal parca olarak cenmax parca takıyor..
    hediye verip cin malı takarsa bilemicem :)

konfor paketini gördüysen sorun yok, ben bilmediğini varsayarak acıklama yaptım...

diger donanımlarına gelince, elektirkli aynalar konfor üzerine kurulmus sitem artık her arabada standartlastı diye bilirim..
    otomatik klima güzel bir sistem olsada , bana göre ilerde sorunla karsılasacagım parcalardan birtanesi geliyor cünkü..
    otomatk kilima manule gibi cevirip devamlı aynı sogutma ufleme sistemine sahip degil, belirli derecedey ayarlayarak o derecedeye geldiğinde klima kendini kapatıyor... bu raya kadar sorun yok...

asıl sorun arac hareketliyken klima devreye girdiğinde klima kompresörüne haddinden fazla yük bincek o anda.. buda klima komprosörünün bozulması anlamına gelir (zmanla).

şuan manule hakkında konsursa ve diger arkadaslarada bilgi amaclı veririsem... klimayı calıstırcaksanız arac hareket etmen önce calıstırın, eger yolda ilerlerken calıstrcaksanız aracı bosa alıpta calısırın. en kötü ihtimal 2000 devire getirin aracınızı öyle klima calıstırın...
  • quote:

quote:

hocam polen filitresinin olmaması tamamen aracın maliyetini düşürmek ile alaklı bir durum...
    karter koruması mevcut renault ufak seylerden kacar ama büyük işlerden kaçmaz... diger markalara uyarsa opel volksvagen gibi takmaya bilir zamanı geldiğinde....

senin araca polen ve, kaput kecesi taktırman yeterli..... hediye olarak park sensörünüde ihmal etme. kendi orjinal parca olarak cenmax parca takıyor..
    hediye verip cin malı takarsa bilemicem :)

konfor paketini gördüysen sorun yok, ben bilmediğini varsayarak acıklama yaptım...

diger donanımlarına gelince, elektirkli aynalar konfor üzerine kurulmus sitem artık her arabada standartlastı diye bilirim..
    otomatik klima güzel bir sistem olsada , bana göre ilerde sorunla karsılasacagım parcalardan birtanesi geliyor cünkü..
    otomatk kilima manule gibi cevirip devamlı aynı sogutma ufleme sistemine sahip degil, belirli derecedey ayarlayarak o derecedeye geldiğinde klima kendini kapatıyor... bu raya kadar sorun yok...

asıl sorun arac hareketliyken klima devreye girdiğinde klima kompresörüne haddinden fazla yük bincek o anda.. buda klima komprosörünün bozulması anlamına gelir (zmanla).

şuan manule hakkında konsursa ve diger arkadaslarada bilgi amaclı veririsem... klimayı calıstırcaksanız arac hareket etmen önce calıstırın, eger yolda ilerlerken calıstrcaksanız aracı bosa alıpta calısırın. en kötü ihtimal 2000 devire getirin aracınızı öyle klima calıstırın...

Valla aynı şeyleri düşünüyoruz hemen hemen

Bende para veriyorum bu da olsa ne olur diye düşünürken bazı şeyleri ararım mutlaka ama mesela otomatik klima bunlardan birisi değil. Babam için ise klima bile bunlardan değil, cama ne olmuş ki?

Emeklerin için sağolasın dostum. Keçe ile filtreyi kesin servise vururum zaten. Sensöre de Allah kerim. Elimden geleni yapacam artık. Hele fiyatı içimden geçene çekebilirsem daha da süper olacak ya hayırlısı...

Tekrar tekrar teşekkürler...
  • quote:

Tekrar tekrar teşekkürler...

eyvvah hocam kafanda soru işareti olursa seve seve cevaplarım bilgim kadarıyla...

cok eskiden benim babamda klima neymiş ki açarsın camı olur biter derdi ama klima araca binine farkı görüp ,yine cok eskiden klimasız arac almam diyordu, mutlak senin babanda böyle birsey diyecektir...

fiyat konusuna birsey diyemem. ankarada 1 tl bile indirim yapmıyorlar... bundan 2 ay önce felan liste fiyatından yaklasık 4000tl gibi indirim aldım fluence icin ama sadece sordum alıcı gözüyle pazarık felan etmedim.. zaten indirim yapınca sasırdım.....

misal opel düsünseydin 3000tl indirim yaparar derdim yada 5000tl.. opel liste fiyatından düşürmede bayag cömert. tabi her bayi icin gecerli degil bu söylediğim..
    yine sınırları zorla, karsı tarafa yüklen bedava vermiyor neticede...... olmadı yakın cevrendeki illeri ara fiyat ögren...

bakalım hayırlısıyla sonucu bekliyoruz...
  • quote:

bakalım hayırlısıyla sonucu bekliyoruz...

İnşallah sonucu da hayırlısıyla söylerim dostum sağolun.

Yaw sabah işe geldim, farklı bayileri aradım fiyat almak için, Nisan fiyatları belli değil diye fiyat alamadım. Onlar tekrar beni arayacaklarmış. Şansımıza fiyatlar zamlanmasa bari. Eğer zam olursa bu sefer Nisan sonuna doğru düşünürüm galiba (ay sonu hedefleri zart zurt belki elimi kuvvetlendirir diye, ha zam olmaz ise zaten problem yok).

Fiyat konusunda dediğin gibi bayiden bayiye değişiyor o iş, hatta bayi içinde kişiden kişiye bile değişiyor. Şans meselesi biraz da. Marka bazında düşününce bide B segmenti sedan zaten az, fiyat da çok çeşitlilik gösteriyor.

Bizim için en önemli kriter altının yüksek olması ve erkenden dökülmeyecek olması. Yani çok nazik arabalar da işimize gelmiyor (örnek: hyundai accent mesela altı alçak, çok nazik, bize gelmez not:bunu kimse yanlış anlayıp kıyaslama falan yapmasın lütfen, başka marka aracı bu konuda konuşmak istemem).

Ne bileyim hakkımızda hayırlısı tabi ama özellikle babamın içine sinmesini özellikle çok istiyorum. Çünki yarın öbür gün bişey çıksa (ki şans meselesi) bana söylemez biliyorum ama ben sebep oldum diye üzülürüm. Mesela LPG mevzusunda çok ısrar edemiyor olma sebebim de bu mesela. Sonuçta LPG ye de bişey olmaz olmaz şans ya aha oldu. Araçta farkli iki yakıt mekanizması var nebilem. Amaaannn neyse çok uzatmayayım başınızı ağrıttım sabah sabah. Sonuçta bu paralar bizim için önemli paralar. Kolay kazanılmıyor, havadan da yağmıyor. Aksi gibi benden de destek almıyor az da olsa, inat etti, kendi alacakmış.

Görüşmek üzere saygılar...
  • quote:

dedikleri dogru her marka ay başında zam yapma prosedürleri vardır. ister zam yapar ister yapmaz bu tamamen renaulta kalmıs bir durum söz konusu. eger zam yaparsa taş catlasa 500tl zam yapar. öyle ucuk bir zman olmaz.....

bu zam olayı bazı bayilerin iyimserliğne kalmıs. cünkü bayi aracı sipariş ederken zamsız sekilde sipariş veriyor ,verdiğigi icinde zamdan etkilenmiyor... fakat bayi aracı müsteriye zamlı fiyattan satıyor, zam ücretinide direk kasaya atıyor senin araca verdiğin felan yok...

bunu ben opel bayisiden biliyorum, astra arastırması yapıyordum, gitmediğim bir bayi vardı onada görüneyim dedim... bu aracın oluru nedir dedim adam,araclarımıza bu gün zamgeldi fakat biz aracımızı önceden sipariş verdiğimizden size bu zammı yansıtmadan üstüne 3000tl indirim yaparak vere biliriz demişlerdi... renaultta işleyişler nasıldır bilmem..

dediğin gibi kişiden kişyede degişiyor. fakat bayanlardam teklif alma : )

tüp markası oldukca kaliteli tüpten sorun cıkcagını sanmıyorum fakat işciliği kötü yapılırsa ki yapılma ihtimal cok düşük. 3 yıl garanti kapsamında oldugu icin renault ham tahtaya basar fakat lpg markasının ham tahtaya bascagına inanmıyorum....
    tabikide su ihmali yapmayacaksınız aracın benzinini ihmal etmeyeceksiniz. en az ceyrek depo...
    aksi taktirde lpg bir bombaya dönüse bilir..

aracın yere yakın olup olmamasında bir kaç etken var. sen konusmak istemiyorsun bizde detaya girmeyiz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: excharon

Arabam sürekli masraf çıkarıyor diye yakınırken Cuma akşamı az hasarlı bir kaza geçirdim arkadaşlar.

konuyu farklı bir yerde açmıştım , resimler de oradahttp://forum.donanimhaber.com/m_59271952/mpage_1/f_/key_//tm.htm

ön panjur, sağ far, tampon ve sağ çamurluk değişecek yetkili serviste değişecek.

Sorum şu ki, sağ far kırıldığı için mecburen değişecek, sol farı da değiştireyim mi sizce? Bariz fark ortaya çıkar mı iki far arasında?

hocam ben zaten yoruda bulunmstum fakat baska soru yöneltince düsüncemi paylasayım...
    tabikde arada fark olcaktır, fakat bu farkı diger farı temizleerek gidere bilirsin ama hic ugrasamam dersen tabikide degiştirmende fayda var neticede 7 yıllık fardan bahsediyoruz.....

büyük gecmiş olsun.. nekadar ufakta olsa kazanın büyüğü kücüğü olmaz....

geçmş olsun excharon fena vurmuşsun adama yarı yarıya çıkar bence suç oranı,
  • quote:

quote:

dedikleri dogru her marka ay başında zam yapma prosedürleri vardır. ister zam yapar ister yapmaz bu tamamen renaulta kalmıs bir durum söz konusu. eger zam yaparsa taş catlasa 500tl zam yapar. öyle ucuk bir zman olmaz.....

bu zam olayı bazı bayilerin iyimserliğne kalmıs. cünkü bayi aracı sipariş ederken zamsız sekilde sipariş veriyor ,verdiğigi icinde zamdan etkilenmiyor... fakat bayi aracı müsteriye zamlı fiyattan satıyor, zam ücretinide direk kasaya atıyor senin araca verdiğin felan yok...

bunu ben opel bayisiden biliyorum, astra arastırması yapıyordum, gitmediğim bir bayi vardı onada görüneyim dedim... bu aracın oluru nedir dedim adam,araclarımıza bu gün zamgeldi fakat biz aracımızı önceden sipariş verdiğimizden size bu zammı yansıtmadan üstüne 3000tl indirim yaparak vere biliriz demişlerdi... renaultta işleyişler nasıldır bilmem..

dediğin gibi kişiden kişyede degişiyor. fakat bayanlardam teklif alma : )

tüp markası oldukca kaliteli tüpten sorun cıkcagını sanmıyorum fakat işciliği kötü yapılırsa ki yapılma ihtimal cok düşük. 3 yıl garanti kapsamında oldugu icin renault ham tahtaya basar fakat lpg markasının ham tahtaya bascagına inanmıyorum....
    tabikide su ihmali yapmayacaksınız aracın benzinini ihmal etmeyeceksiniz. en az ceyrek depo...
    aksi taktirde lpg bir bombaya dönüse bilir..

aracın yere yakın olup olmamasında bir kaç etken var. sen konusmak istemiyorsun bizde detaya girmeyiz..

Anlayışın ve fikirlerin için sağol dostum. Ben başka markalarla kıyaslama ortamı doğmasın diye öyle dedim. Ama symbolun yayları kuvvetli değil, yüklü iken çok oturuyor falan diye ayrıntıya gireceksen gir lütfen. O konuda önemli nihayetinde.

Tavsiyen aklımda olacak zaten ama bende haytta bir bayandan fiyat almam, mümkünse araba da almam zaten.

Diğer tavsiyelerin için ayrıca sağol. Akılmda onlar. Ben de LPG li araç kullanıyorum ve ziyadesiyle memnunum. Ben mesajı yazarken burdaki bayiden temsilci arkadaş aradı. Biraz fiyatları konuştuk. Fiyatların değişmesini beklemiyorlarmış. Yarın yine yüz yüze görüşürüz. Araya tanıdıkları da koyalım bakalım ne olacak. Haber vereceğim. saygılar...
  • quote:

Haber vereceğim. saygılar...

eyvvalh hocam...
    araya nekadar tanıdıkta soksan neticede satış danısmanı ona söylenen fiyatları müsterilere söylüyor... onun müdürü cok ısrar edenlere bu aracı bu kadara indir diyordur satıs danısmanıda nabza göre şerbet veriyor müsteriye..

diyecegim şu ki nekadar tanıdıgın olursa olsun iş müdürde bitiyor... gidersin babacan sekilde müdürle konusursun alırsın indirimini..
    ben işimi satıs danısmanıyla halledemedim : ) müdürle konustum ben bu aracı ömür boyuluk alcam, bir kaç senelik almıcam ve bu aracın bakımını sanayde degil servste yaptırcam dedim , bu yüzde sizin servis veya bir baska opel servisi dedim, indirim yaparsanız devamlı size gelirim, zaten aracın fiyatını her opel bayi 3000tl indirim yapoyor vebeni baglayan birsey yok diyince 500tl müdürden kopardım ama aracın kronik sorunları korkutugundan almaktan vaz gectim...

sende aynı taktiği uygularsan güzel bir indirim alırsın ben piyasayı arastırdıgımdan 500tlden fazla indirim alamayacagımı biliyordumm....
    bu zamana kadar renaulttan indirim alan arkadaslar 1000-2500tl arası aldıklarını duydum..

bu arada trafik sigortası sana ait oldugundan 200tl civarı senden ek ücret talep ederler, ondada karsı tarafa yık...
    indirim alamıyorsun, sana söylediğim parcaları hedi olarak iste..
    isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara : ) icabı
  • bilgi amaclı kopyaladım :)

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altrea

Bugün Renault'un sitesinde 1.2 16V motor için LPG tüketim değerleri verildiğini fark ettim.

Ama şehir içi için 10.8lt LPG yazıyordu.Bu değer bence çok fazla gibi.

Şehir içi 8.1lt benzin belirtilmiş.

Bizim bildiğimiz hesaba göre 8.1x1.2=9.72lt\100km olması gerekiyor. Yani LPG litresi 2.5TL'den 25kuruş gibi birşey yakmış olacak.

Acaba 1.2 16V motorlu versiyonu LPG ile kullananlar tüketim değerlerini belirtebilir mi?

hocam aracın toplam kilosundan 60kg lpg farkı oldugundan lpgli ve lpgsiz arasında tüketim farkı ordan yansımış olsa gerek..
    lpg tüketimi ile ilgili icon33 ilgileniyor : )

benim düsünceme göre renault ilk defa dogru bir tüketim verisi yakalamış hatta sehir ici 1 litre fazla eklemiş.... en fazla 10 litre yakıyor bu araclar...
    tabikide şunu göz ardı etmemiz gerekir lpg markası landirenzoy mus cilo sayfasındaki arkadas söyledi... oldukca kaliteli marka fakat aradaki 1 litre fazlalıgı lpgden kaynaklandıgını düsünüyorum...

motorun yaktıgı benzin belli, lpgninde neadar fazla yaktıgıda belli. bu durumda tek sebeb lpgden dolayı fazla yaktıgı anlasılıyor...
    sanırım montajda hata var gibi... .. zaten konu olmustu lpgden mtora giden hortum uzun oldugunda hem yakıtı fazla yakar hemde aracın cekişinde sorun yaratır demiştik.. bundan olsa gerek.....

bu söylediklerim varsayım, kesin dogru diyemem ama aracda her hangi bir sorun varsa dediklerim dogru olur buda ayrı bir konu...
  • Merhaba arkadaşlar bugün sanayiye gittim ve kolçak yaptırdım. İnternetten ve bizim forumlarda okuduklarımı göz önüne aldım. Konuyu daha çok kişiye ulaşacağı için buraya açıyorum. Aracım yeni kasa Symbol 2011.

Önce aksesuarcıları gezdim, Hepsiburadan'da satılan standart türdekilerin uyum sağlamadığını malzemeyi de inceleyerek teyit ettim. Hem montaj açısından sağlam olmuyorlar, hem de bizim emniyet kemeri, el freni ve koltuk eğimi ayarlama koluna engel oluyorlar diye onlardan istemiyordum.

Aksesuarcının birinden döşemeci tavsiyesi istedim. Yönlendirdiği ustayla görüştüm. Elinde kolçak vardı. Önce koltuk sökülüp çıkartıldı, sonra kumaşı açıldı. Zaten koltuğun sol tarafında kol dayama için bir yuva bırakılmıştı. Oraya parça oturtuldu, eğimi ayarlanıp sabitlendi. Daha önce yapan bir arkadaşın (sanıyorum renaultclup sitesindeydi) tavsiyesine uydum ve koltuk kendime göre ayarlı eğimdeyken kolçağı ayarlattım. Böylece yukarı doğru kalkık olmadı.

Parça sabitlendikten sonra sünger gerekli yerden delindi, kumaş aynı şekilde geçirildi, içerideki yerlerine tutturuldu. Kolçak kolunun çıktığı yerdeki kumaştan elli kuruşluk madeni para büyüklüğünde kesilerek açıldı.

Kolçak için kumaş seçtik. Altı süngerli parlak siyah bir kumaş tercih ettim. Uyum da sağladı. Usta kumaşı düzgünce kesip dikti.

Montaj yaklaşık 1,5 saat sürdü. Bana 90 TL'ye mal oldu. İzmir 3. sanayide yaptırdım. Sağlam olduğu ve kullanımı da epey kolaylaştırdığı için değdiğini düşünüyorum. Vitesleri dirseğimi kaldırmadan rahatça atabiliyorum.

Aşağıya fotoğrafları ekliyorum. Umarım yaptırmayı isteyen arkadaşlar için faydalı olur.

CLİO SYMBOL GRUBU
     CLİO SYMBOL GRUBU
     CLİO SYMBOL GRUBU
  • Bu arada bugün arabayı evin önüne fark edince kmyi fark ettim ve fotoğrafını çekip paylaşmak istedim. 1 yıl 4 ayda bu kadar km yaptım.

CLİO SYMBOL GRUBU

Herkese kazasız belasız günler dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

gayet şık ve orjinal olmuş...elestiri yapacak söz bulamıyorum..
    parasına göre işciliğin hakkını vermişler bence...
  • quote:

quote:

gayet şık ve orjinal olmuş...elestiri yapacak söz bulamıyorum..
    parasına göre işciliğin hakkını vermişler bence...

Sağ olasın leon hocam sizlerin yorumuyla yola çıktım, çok faydanız oldu.

İyi akşamlar dilerim...
  • quote:

Merhaba arkadaşlar bugün sanayiye gittim ve kolçak yaptırdım.

...kullanımı da epey kolaylaştırdığı için değdiğini düşünüyorum. Vitesleri dirseğimi kaldırmadan rahatça atabiliyorum.

Hayırlı olsun. Bendeki ile aynısı güzel bir seçim özellikle uzun yolda farkını ve rahatlığını hissedersiniz.
  • quote:

Bu arada bugün arabayı evin önüne fark edince kmyi fark ettim ve fotoğrafını çekip paylaşmak istedim. 1 yıl 4 ayda bu kadar km yaptım.

CLİO SYMBOL GRUBU

Herkese kazasız belasız günler dilerim...

Nice 10 binlere kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah.

Symbol'un en güzel yerlerinden biri km kadranı her ne kadar megane1'den alınmada olsa beğeniyorum.
  • slm iyi akşamlar arkadaşlar sizlere bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

1) ANKARA da aracımın bakımlarını yaptırabileceğim sağlam güvenilir işinin erbabı bir usta varmı
    2) lpg taktırmak istiyorum ama simit tank mı silindir tank mı karar veremedim her iki çeşit tankı taktıran arkadaşlardan ricam + ve - lerini yazabilirlerse sevinirim.

teşekkütler iyi akşamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: icon33

Hayırlı olsun. Bendeki ile aynısı güzel bir seçim özellikle uzun yolda farkını ve rahatlığını hissedersiniz.

Teşekkürler icon33 hocam,

Dediğiniz gibi uzun yolda güzel olacak. Şehir içinde de ışıklarda, dur kalkta büyük faydası olacak.

Sizlere de kazasız belasız on binlerce km dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutbul

slm iyi akşamlar arkadaşlar sizlere bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

1) ANKARA da aracımın bakımlarını yaptırabileceğim sağlam güvenilir işinin erbabı bir usta varmı
    2) lpg taktırmak istiyorum ama simit tank mı silindir tank mı karar veremedim her iki çeşit tankı taktıran arkadaşlardan ricam + ve - lerini yazabilirlerse sevinirim.

teşekkütler iyi akşamlar...

http://www.2a-lpg.com/duyurular/guncel_bayi_listesi.pdf

ANKARA BÖLGE BAYİSİ MAVİ DENİZLER OTOGAZ LTD. ŞTİ

yalnız resimdeki gibi enjektör açıkta olmasın hava filtresinin altına monte edilirse hortum daha kısa oluyor. Bende önce bu şekildeydi sonradan araştırmalar sonucu filtre altına aldırdım.

CLİO SYMBOL GRUBU

bendeki lpg deposu samçelik ince silindir 50 lt %80 dolumda 40 lt net alıyor 400 km civarı yol gidiyor stepne açıkta taşınmak istenirse simit depo da tercih edilebilir.
     CLİO SYMBOL GRUBU
  • 
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.