Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (1284. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27.471
Cevap
83
Favori
1.932.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12821283128412851286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben şimdiye kadar hep delphi kullandım. Daha önce bu forumda Bosch tan bile sıkıntı yaşadığını söyleyenler olmuştu. Filtre için ucuzu tercih edemiyorum bir türlü.Zaten 60 çok rakam değil bence.Zamanında Modüs kullanırken 110 liraya alıyordum filtreyi .Onun için 60 lira iyi rakam diye düşünüyorum. Tabi bunun yanında yukarıdaki gibi sorun yaşamayan da oluyor. Karar sizin.
  • Direksiyon kaplama düşünenler varsa, n11 ve gittigidiyorda çok güzel bir ürün var. Hem tutuş hissiyatı mükemmel oluyor, hem direksiyonun orjinal halini koruyor hemde estetik ve güzel gözüküyor. Uygulaması da kolay, 40dk. vakit alıyor.

CLİO SYMBOL GRUBU

CLİO SYMBOL GRUBU

CLİO SYMBOL GRUBU

CLİO SYMBOL GRUBU

CLİO SYMBOL GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 4 Mayıs 2017; 13:1:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Arkadaşlar hepsiburada da ' wunder wb800 ' dizel Clio Symbol 1.5 dCi 65 hp için mazot filtresi var 23 TL'ye satılıyor Dışarıda bu fiyat 55-60 civarında
    Yağ değişim servisleri bu filtreyi kullanıyor fiyat çok iyi ben aldım tavsiye ederim

Bu aralar 10.000 bakım yapacağım. Tüm orjinal filtleri 155 TL. na buldum. 80 küsür lira mazot filtresi bu fiyata dahil. Bu Wunder işimizi görür mü? Orjinali aratır mı?

Biraz geç oldu kusura bakma
    Wunder yerli bir firma Çin Tayvan malı olsa kullanmam sanayi de yağ servisleri bu markayı kullanıyor
    Kendim montaj ettim bir sıkıntı yok
    Aractan çıkan Delphi 2015 de 12.000 km önce takılmış
    Yağ filtre v.b. bakımlarını Kendim yapıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoltAction kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş ben de gittigidiyor dan alıp uyguladım

• quote:

Orijinalden alıntı: serguneysu

Hocam hafta sonu biraz daha kullandık aracı. Evet güç olarak karşılaştırılmaz ama bakımsızlık mıdır nedir yol bilgisayarı çok farklı şeyler söylüyor. Daha önce hiç görmediğim rakamlar mesela aşırı yumuşak kullanıyorum düz yolda hızlanırken 3 ya da 4. viteste 10 litreyi geçiyor ,ben 65 likte 6 litreyi görünce çok diyordum.Veya bazen bir ya da 2. viteste biraz yüklenince 16 litreleri görüyor ki 65 te isteseniz de göremeyeceğiniz rakamlar bunlar. Şu andaki kararım daha fazla yaktığı yönünde. Ben linea almayı düşünürken yakıtının 1/ 1,5 litre fazla olduğunu görüp tereddüt etmiştim.Bu araba şimdilik hayal kırıklığı yarattı yakıt yönünden bakalım ilerde ne olur.

Evet bu değerler pek normal degil
    Hava filtresi tıkalı olabilir
    Bakımları yapılmış bir araç ortalama 100 km'de 5 litre mazot yakar diye düşünüyorum

• Bu zamana kadar Class Lukoil Yörpet Po Teco gibi yerlerden mazot aldım
    Mazot filtresini söküp inceledim
    Ne bir pıhtılaşma ne de bir toz tortu görmedim
    Epdk başkanının da dediği gibi artık Rafinerilerde kırsal motorin üretilmiyor

• CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Bakımları yaptırdık bakalım nasıl bir değişiklik olur. Bu arada içerisinde biraz uzun yol olan yaklaşık 400 km'lik tüketim şu anda 4.8 LT. Tamamı şehir içi 66 lt olur gibi. 85 beygir için tolere edilebilir bir rakamdır diye düşünüyorum.
    Hafta sonu bakımda iken bu mazottan dolayı enjektörleri temizlenen bir araçtan çıkan mazotu gördüm. Pet şişenin altına çöken su ve kalıntıları görünce kötü mazotun araca neler yapabileceğini daha iyi anlıyor insan. İşin kötüsü adama o*et'ten aldığını söylemiş adam. Hala kötü mazot en büyük tehlike dizel motorlar için.
  • BoltAction kullanıcısına yanıt
    Hocam link verebilir misiniz ?
  • aracı aldım alalı depoyu anca boşaltabildim.

450 km 150TL yaklaşık 38/40 lt

köy yolu olduğundan biraz fazla yakmış sanırım
  • Arkadaşlar 2011 symbol var expression. Araçta anlık tüketim ve ortalama tüketimi bulamadım. Yardımcı olur musunuz.
  • vonaleee kullanıcısına yanıt
    Ben 150 tl ye tam 700 km yaptım. 250 km şehiriçi 450 km uzun yol
  • Sizce iyi yakmış mı arkadaşlar hedefim 750 km idi ama olmadı
  • serguneysu S kullanıcısına yanıt
    Güvendiğiniz temiz olduğuna inandığınız istasyonlardan mazot alın
    Her reklam yapan kaliteli olacak diye bir kaide yok
    Ne yazık ki ülkemizde akaryakıt kalitesi gelişmiş ülkelerde ki gibi değil

• quote:

Bakımları yaptırdık bakalım nasıl bir değişiklik olur. Bu arada içerisinde biraz uzun yol olan yaklaşık 400 km'lik tüketim şu anda 4.8 LT. Tamamı şehir içi 66 lt olur gibi. 85 beygir için tolere edilebilir bir rakamdır diye düşünüyorum.

Tüketim makul değerlere gelmiş emin ol kirli bir hava filtresi bile yakıtı etkiliyor benim ki şu aralar 5-6 litre civarında

• Aux işini de hallettim çok şükür. 30 lira vermeden. Maliyet 2 lira 😊 CLİO SYMBOL GRUBU
  • quote:

Aux işini de hallettim çok şükür. 30 lira vermeden. Maliyet 2 lira 😊 CLİO SYMBOL GRUBU

Bu sadece cd çalar teypte işe yarıyor kaset çalar da tuner list işe yaramıyor
    İleri de farklı bir şey deneyeceğim
    İşe yarar ise burada paylaşırım

• quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

aracı aldım alalı depoyu anca boşaltabildim.

450 km 150TL yaklaşık 38/40 lt

köy yolu olduğundan biraz fazla yakmış sanırım

Sanırım Ordu Perşembe dolaylarında kullanıyorsun o coğrafya da normal dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: GoSHawk.

Ben 150 tl ye tam 700 km yaptım. 250 km şehiriçi 450 km uzun yol

Gayet güzel 25 kuruş ortalama bizim araçlar için ideal bence

Tabi kasetler için farklı.onun için elektronik işlerinden anlayan arkadaşlar devrelerden giriş yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12821283128412851286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.