Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (1283. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.471
Cevap
83
Favori
1.932.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12811282128312841285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum Marmara bölgesinde en pahalı oto piyasası Sakarya
    Adam 2000 model Kartal a 15.500 istiyor.
    Bu nedenle öyle bir yorum yaptım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın yorumunuza bir şey demedim. Sadece aslında yaptığımın çok normal olduğunu düşünüyorum demek istedim. Dediğim gibi fiyatı istemekte sorun yok ama satılıp satılmadığı önemli. Bence fiyatını normal belirledim. Aynı gün satıldı.
  • Herkese merhaba Leon_312 dostum nasılsın sana bir sorum olacaktı. Ayrıca daha önce görüştüğüm arabayı aldım :)
    Dayım arabaya hep shelden dizel yakıt almış ben şimdi üzerine başka yerden örn. po dan alsam sıkıntı olur mu?
    Depodaki yakıt karışsa sorun çıkar mı?

Burada leon arkadaşımızın nezdinde tüm dizel kullanıcılarına soruyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX1 -- 25 Nisan 2017; 14:22:7 >
  • FX1 F kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç bir sıkıntı problem olmaz... istersen 5 çeşit al yeterki yakıt temiz olsun.

Bunun haricinde aynı marka ve yerden almak senin acından cok daha iyi olcaktır aynı istasyon bile.

Her hangibir yakıtı denediğinde motor o markanın karakterini ortaya koyar birden bu tepkime beklenemez ortalama 2-3 depodan sonra yakıtın iyi olup olmadıgı ortaya cıkar...

Aynı istasyondan al çünkü her istasyonun yakıt temizliği farklıdır. Aracından sorun oldugunda direk butür durumdan anlayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

Hocam hiç bir sıkıntı problem olmaz... istersen 5 çeşit al yeterki yakıt temiz olsun.

Bunun haricinde aynı marka ve yerden almak senin acından cok daha iyi olcaktır aynı istasyon bile.

Her hangibir yakıtı denediğinde motor o markanın karakterini ortaya koyar birden bu tepkime beklenemez ortalama 2-3 depodan sonra yakıtın iyi olup olmadıgı ortaya cıkar...

Aynı istasyondan al çünkü her istasyonun yakıt temizliği farklıdır. Aracından sorun oldugunda direk butür durumdan anlayabilirsin

Tamam dostum teşekkür ederim Po da kampanya vardı bu ara yola çıkacağım işime geldi ondan sormuştum.
    Öncelikle hayırlı olsun
    Ben de Po Lukoil Total gibi çeşitli yerlerden mazot alıyorum bir sıkıntı olmuyor

• Tekrar merhaba herkese. Tekrar geri döndüm :)
    2011 SYMBOL Expression Plus. Araç 124 bin kilometrede bir ön çamurluk ve 1 arka kapı boyalı. 85 BG
    Fiyat 31000
    serguneysu S kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
  • icon33 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • serguneysu S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 85lik şimdi ki Fluence dekı motor ile aynı emin ol gayet iyi

• Dün arabamın direksiyon pompası bozuldu sol ön teker ile farın arasında ulaşmak için lastik ve çamurluk davlumbaz ı sökülüyor
    Pompa elektrikli parçacılar orjinaline 1250 yan sanayisi de 770 istiyorlar
    Ben de çıkmacıdan 350 TL'ye aldım 50 TL'ye taktırdım
    Arıza yapınca sol vurma yani tak tak ses yapıyor

Hocam teşekkür ederim.Yaptık bakalım bir değişiklik. Yalnız şu ana kadar teknik verilerde 65' likten düşük yakıt tüketimi olmasına rağmen daha yüksek tüketimi var gibi algıladım. Bunda motoru denemek için biraz gaza yüklenmemin etkisi de olabilir. Biraz daha zaman geçsin bakalım anlayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Öncelikle hayırlı olsun
    Ben de Po Lukoil Total gibi çeşitli yerlerden mazot alıyorum bir sıkıntı olmuyor

Teşekkür ederim daha iyisi size olsun.

Bilgilendirme için sağol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: icon33

hayırlı olsun

Teşekkür ederim...
  • quote:

Dün arabamın direksiyon pompası bozuldu sol ön teker ile farın arasında ulaşmak için lastik ve çamurluk davlumbaz ı sökülüyor
    Pompa elektrikli parçacılar orjinaline 1250 yan sanayisi de 770 istiyorlar
    Ben de çıkmacıdan 350 TL'ye aldım 50 TL'ye taktırdım
    Arıza yapınca sol vurma yani tak tak ses yapıyor

Geçmiş olsun.
    Bendeki direksiyon pompası da ilk günden beri hafif yağ sızdırıyordu 2015 de kaputa yağ fışkırttığını fark edince tamir ettirmiştim. Keçe değişimi, sök-tak tamir işçiliği ile beraber 130 tl civarına sorun çözülmüştü.
  • serguneysu S kullanıcısına yanıt
    Dostum bariz fark var arkadaşımda 2011 85lik var bendeki 65lik arasında çok fark var torku daha fazla olduğu için gaza biraz daha yumuşak basmanı tavsiye ederim

• icon33 kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum cana gelmesin gerisi hikaye

Arkadaşlar hepsiburada da ' wunder wb800 ' dizel Clio Symbol 1.5 dCi 65 hp için mazot filtresi var 23 TL'ye satılıyor Dışarıda bu fiyat 55-60 civarında
    Yağ değişim servisleri bu filtreyi kullanıyor fiyat çok iyi ben aldım tavsiye ederim

• quote:

Arkadaşlar hepsiburada da ' wunder wb800 ' dizel Clio Symbol 1.5 dCi 65 hp için mazot filtresi var 23 TL'ye satılıyor Dışarıda bu fiyat 55-60 civarında
    Yağ değişim servisleri bu filtreyi kullanıyor fiyat çok iyi ben aldım tavsiye ederim

Bu aralar 10.000 bakım yapacağım. Tüm orjinal filtleri 155 TL. na buldum. 80 küsür lira mazot filtresi bu fiyata dahil. Bu Wunder işimizi görür mü? Orjinali aratır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam hafta sonu biraz daha kullandık aracı. Evet güç olarak karşılaştırılmaz ama bakımsızlık mıdır nedir yol bilgisayarı çok farklı şeyler söylüyor. Daha önce hiç görmediğim rakamlar mesela aşırı yumuşak kullanıyorum düz yolda hızlanırken 3 ya da 4. viteste 10 litreyi geçiyor ,ben 65 likte 6 litreyi görünce çok diyordum.Veya bazen bir ya da 2. viteste biraz yüklenince 16 litreleri görüyor ki 65 te isteseniz de göremeyeceğiniz rakamlar bunlar. Şu andaki kararım daha fazla yaktığı yönünde. Ben linea almayı düşünürken yakıtının 1/ 1,5 litre fazla olduğunu görüp tereddüt etmiştim.Bu araba şimdilik hayal kırıklığı yarattı yakıt yönünden bakalım ilerde ne olur.
  • 
Sayfa: önceki 12811282128312841285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.