Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (1282. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
27.471
Cevap
83
Favori
1.932.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12801281128212831284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rubelhizb

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam. N11 de ürünpark isimli satıcıdan aldım ama internetten değil direk Maslak sanayideki ofisine gittim. Ürünün 3-4 rengi var, hepsi ileriye doğru sürgülü, benim aldığım renk haricinde hepsinde bardaklıkta var. Aracınızın koltuk rayına bakın, eğer vitese yakın rayın arka kısmında 3-4 cm aralı 2 adet delik varsa delmeden montaj yapabilirsiniz.

Baktım ama clio symbol için olanını bulamadım. Her araca uyumlu yazan var o mu sizin model hocam? Bir de sizin renk hangisi araç içine en uyumlu sizinki olacak. Teşekkürler...

Hocam örnek olsun diye veriyorum,http://urun.n11.com/portbagaj/renault-symbol-2008-2012-orjinal-kolcak-kol-dayama-P174576941 bunun gibi Z şeklinde profil demirli modellerden alacaksınız. Krem bej gri ve 2 siyah renk vardı. Siyahların biri kırmızı dikişli diğeri siyah dikişliydi. Siyah dikişli olanı aldım ama bir tek o renkte bardaklık yok. Araba içinde birşeyler yeme içme huyum olmadığından çok elzem birşey değildi benim için bardaklık.

Hocam teşekkürler. Benim araç 2005 model. Bahsettiğiniz delikler yok. Bu durumda nasıl takılır ya da sağlıklı olur mu?

Ayağın deliklerinin denk geldiği yerlerden koltuk rayına delik açabilirsin. Koltuğun hareketini engellemiyor, vitese ve elfrenine de sıkıntı vermiyor. Ayrıca yukarı doğru kaldırılabiliyor. Ufak ta olsa bir yükseklik ayarıda mevcut. Ben son derece menunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam. N11 de ürünpark isimli satıcıdan aldım ama internetten değil direk Maslak sanayideki ofisine gittim. Ürünün 3-4 rengi var, hepsi ileriye doğru sürgülü, benim aldığım renk haricinde hepsinde bardaklıkta var. Aracınızın koltuk rayına bakın, eğer vitese yakın rayın arka kısmında 3-4 cm aralı 2 adet delik varsa delmeden montaj yapabilirsiniz.

Baktım ama clio symbol için olanını bulamadım. Her araca uyumlu yazan var o mu sizin model hocam? Bir de sizin renk hangisi araç içine en uyumlu sizinki olacak. Teşekkürler...

Hocam örnek olsun diye veriyorum,http://urun.n11.com/portbagaj/renault-symbol-2008-2012-orjinal-kolcak-kol-dayama-P174576941 bunun gibi Z şeklinde profil demirli modellerden alacaksınız. Krem bej gri ve 2 siyah renk vardı. Siyahların biri kırmızı dikişli diğeri siyah dikişliydi. Siyah dikişli olanı aldım ama bir tek o renkte bardaklık yok. Araba içinde birşeyler yeme içme huyum olmadığından çok elzem birşey değildi benim için bardaklık.

Hocam teşekkürler. Benim araç 2005 model. Bahsettiğiniz delikler yok. Bu durumda nasıl takılır ya da sağlıklı olur mu?

Ayağın deliklerinin denk geldiği yerlerden koltuk rayına delik açabilirsin. Koltuğun hareketini engellemiyor, vitese ve elfrenine de sıkıntı vermiyor. Ayrıca yukarı doğru kaldırılabiliyor. Ufak ta olsa bir yükseklik ayarıda mevcut. Ben son derece menunum.

Verdiğiniz tüm bilgiler için sağ olun hocam çok teşekkürler

• rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar havalar ısınmaya başladı lastik basınçlarınızı ve sıvı seviyelerini kontrol edelim etrafta çok kaza görüyorum Allah korusun bizi ve tüm sevdiklerimizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bugün boş otobanda 2010 sembolün limitlerini bir göreyim istedim.130 a kadar çıktım direksiyon ve önden fazlaca titreme yapınca daha basmadım. 130 a kadar hiç titreme yapmadı. Bu titremeyi neden yapar? Araçta ön lastik havaları eşit ama çok ufak bir sola çekme yapıyor. Titremenin bununla alakası olabilir mi? Araç 1.5 dci 65hp.

• BoltAction kullanıcısına yanıt
    Ön takım sorunun olabilir
    Önce bir rot balans ayarı yaptır belkide lastikler atık olabilir bu yüzden direksiyon titrer ayar yaptırdıktan sonra tekrar denersin

• arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2011 symbol aldım expression paket. Expressin plus ile dijital klimadan başka farkı nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoSHawk.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2011 symbol aldım expression paket. Expressin plus ile dijital klimadan başka farkı nedir.

Elektrikli yan aynalar, elektrikli arka camlar, dış ortam ısı göstergesi. Sadece bunlar bildiğim.

• Arkadaşlar 2011 expression paket aracına aux kablosu yapan var mı
  • 2008 symbol ekstreme aracımı bugün sattım. Ama yine de buralardayım :)
  • orjinal gri çelik jantlarını başka renge boyayan var mı? Renk tavsiyesilerini alayım. Ya da orjinal mi kalsın araç gri 2011
  • GoSHawk. kullanıcısına yanıt
    quote:

GoSHawk. @ 17 Nisan 2017 23:18:22
    arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2011 symbol aldım expression paket.

Hayırlı olsun. Hoş geldiniz.

quote:

GoSHawk. @ 20 Nisan 2017 11:21:09

...aracına aux kablosu yapan var mı

https://forum.donanimhaber.com/clio-symbol-grubu--24135806-1271#124101753

Aux kablosunu geçen sene çinden 3 usd sipariş verip almıştım. Tavsiye ederim. 40 gün civarı beklemeyeyim derseniz gitti gidiyorda 25 tl civarına ilanlar oluyor.

quote:

GoSHawk.@ 20 Nisan 2017 13:25:05
    orjinal gri çelik jantlarını başka renge boyayan var mı? Renk tavsiyesilerini alayım. Ya da orjinal mi kalsın araç gri 2011

Zevkler ve renkler ama bence orjinal kalsın.

quote:

serguneysu @ 20 Nisan 2017 12:55:49

2008 symbol ekstreme aracımı bugün sattım. Ama yine de buralardayım :)

Alana da satana da hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon33 -- 21 Nisan 2017; 14:20:55 >
  • BoltAction kullanıcısına yanıt
    Tekerin balansızlılığı titreme yapar ve öyle kullanmaya devam ederseniz bazı arızalara neden olursunuzz.

Hertürlü hızlarda titreme olmaz.

• serguneysu S kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun kaça verdin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoSHawk. kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun foruma hoşgeldin

• 2001 model klimalı tek parça boyalı 178bin km symbol kaça satılır?

• Arkadaşlar motor bölmesinde hareket halindeyken vurma ve tıkırtı sesi vardı

Dün sanayi de ustamla sorunu çözdük

Üst ve alt motor takozu sorunluymuş

Üstü70 altı 50 TL'ye aldım 40 TL de işçilik verdim

Toplam 160 tuttu

Bir de üst motor takozu yağlı aynı patlak amortisör gibi ses veriyor buna dikkat edin

• serhatcn kullanıcısına yanıt
    20-21 civarında

• Sıfır arabalardan anlaşılcagı üzere,Araba piyasası aldı başını gitti.

Benim tavsiyem kendi aracının denginde bi symbol nekadar yazmışsa sende o fiyat aralıgında sat.

İnternet piyasası 3-5 bin pahalı. Atıyorum senin araba internette 21 bindir gercek piyasası 18-16 dır.

2009 senesinde amcamda 2001 1.4 klimalı cift hava yastıklı tüplü full orjinal aracını 12,500 bine satmıştı.kmyi hatırlamıyorum

Şuanda araba fiyatları %30-35 artmış durumda 12,500ü baz alırsam 17bin gibi rakama tekabul ediyor...

İlk önce piyasayı yokla, ya tutarsa diyerek internete göre yaz,

Her kör satıcının bi kör alısı vardır.

Baktın olmuyor gönlündeki rakam 17 bindir

İnternete 19 yazar pazarlıkla 3 asagı 5 yukarı orta yolu bulursun.

Ben 17 bine sat demiyorum, rakam belirlemek haddime degil ben sadece gercek piyasa internett gibi olmadıgını söylüyorum.

Ayriyetten satacagın rakam ne olursa olsun kesinlikle kaar yapmıyorsun nedeni ise sen eskiden aracını 11 bine almışsındır aracını satıp yeni atac alcaksındır

13 bine sattın sözde 2 binlira kaar yaptın.... eeee senin alcagın yeni araba piyasa sartlarında satılıyor %35 zamla

Bu durumda sen her türlü zarardasın kaarda degil.

Aracını piyasasında sat alcagın araba piyasasında olcagı için ortada kaar zarar olmayacaktır.

• serguneysu S kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın sen benim arkadaşım o paraya 2005 i vermiyor galiba biraz acele ettin
    Neyse kısmet diyelim artık

• CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Yapılması gerekeni yaptım.Komple boyalı 200 bini devirmiş araba için normal bence.20 bine almıştım zaten.2005 i vermiyorlar ama satılıyor mu?
    Dedim ya çıldırmışlar. Ama aynı adamlar almaya gelince yüksek fiyatlardan şikayet edip dururlar.
  • 
Sayfa: önceki 12801281128212831284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.