Şimdi Ara

clio sport tourer icon 1.2 turbo edc 120 bg alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
15.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neden clio olmaz? 50 bin tl yi geçmeyecek sıfır tavsiyen ne var peki?
  • Regal aklımı seveyim
     clio sport tourer icon 1.2 turbo edc 120 bg  alınır mı?
  • kapisiz kullanıcısına yanıt
    Sıfır olması şart değilse yüzlerce temiz ikinci el araç var,cliodan kat kat kaliteli.. biraz sabır ve araştırmayla onlardan biri bulunabilir. C sınıfı hatta mondeo tarzı D sınıfı..
    İki hafta önce pazarda ecoboost 1.6 titanium mondeo vardı 47.750'e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdaki arkadaşlardan birçok üründe çok çok faydalı bilgilendirmeler-aydınlatmalar ve tavsiyeler aldım. Fakat tek tük de olsa bir tez öne sürüp bunu nedenlerini açıklayamayanlara da denk geldim.
    clio'nun bu arabasını kullanan tanıyan kişiler yorum yaparsa sevinirim. aynı fiyata alternatif sıfır olan tavsiyelerinize de açığım ikinci el arabalara güvenmiyorum.
  • Bu aracın ikinci elini araştırn derim. Ayrıca 1.2 TSİ Leon veya Enjoy Astra bulabilirsiniz o paraya.
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    araç 2013 yılı haziran ayında çıkmış.. sahibinden . com da sadece 2 iln var.. satış danışmanı , bu aracı alan kolay kolay satmak istemiyor,demişti.. önerdiğiniz araçlar güzel ama bizim için bagaj da önemli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

araç 2013 yılı haziran ayında çıkmış.. sahibinden . com da sadece 2 iln var.. satış danışmanı , bu aracı alan kolay kolay satmak istemiyor,demişti.. önerdiğiniz araçlar güzel ama bizim için bagaj da önemli..

o zaman megane st bakın bir de
  • kapisiz kullanıcısına yanıt
    Megane 1.5 dCi Sport Tourer alınır mis gibi binilir
  • bence arkadaşlar megan falan önermiş ama clio veya megana 50.000 tl para vermek biraz mantıksız geliyor
    ha tamam alınır araba güzelde binilir sıkıntı yapmaz ama başka markalara dönmeni öneririm.
  • Leon alin bence de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat iyi , tabi bu piyasa için iyi dedim. Araç güzel , bagaj geniş sadece arka koltuklar dar.

• arkadaşlar leon'u ben de isterim ama aile olduğumuz için bireysel düşünemiyorum... bu arada clio sport tourer ile megane sport tourer'in farkı ne ki
  • quote:

neden clio olmaz? 50 bin tl yi geçmeyecek sıfır tavsiyen ne var peki?

Hocam illa sıfır dıyorsanız bisey diyemem ama ben olsam o parayı vermezdim yinede ikinci el tavsiye ederim

• peki 2013 sıfır cmax benzinli trend modeli 52 bin TL seçeneği için ne dersiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

lancer varken o paraları clioya bağlamak ne derece doğru acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-lancer-1.6-invite-155226011/detay

Veya 1.6 mivec intense ASX de olabilir.
    Cam tavanına kadar dopdolu bir araç

• Gayet güzel alınır ve basıp marşa binilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Gayet güzel alınır ve basıp marşa binilir..

benim bildiğim ilkin binip sonra marşa basması lazım ama.. neyse, hemen kızma dostum, sadece espiriydi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturalman3 -- 17 Mart 2014; 9:32:54 >
  • her ne kadar bu paralar clio ya verilmez kısmına katılsam da, ne yazık ki araç piyasası şuan zaten kötü durumda. c sınıfı araçlar 60-75 bin tl arasında değişiyor. bu durumda bu para clio ya verilebilir ama ben vermezdim tabiki.. 50 bin tl ile mitsubishi bayisine gider lancer manuel sıfır için anlaşmaya çalışırdım baktım ki olmuyor, gider ikinci el astra alırdım sanırım..
    Tabi şu da var, biz clioları eski modelleri ile tanıyoruz daha çok. ama şimdiki cliolar çok farklı. artık donanımlı araçlar.
    (Bu arada sıfır lancer fiyatlarına baktım. manueli 52 bin yazıyor. bu durumda 50 bine verme ihtimalleri çok çok yüksek. belki daha da inebilirler.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturalman3 -- 17 Mart 2014; 9:44:01 >
  • naturalman3 kullanıcısına yanıt
    forumda bir lancer tavsiye çokluğu var..ne var bu lancer'de merak ettim.
  • quote:

forumda bir lancer tavsiye çokluğu var..ne var bu lancer'de merak ettim.

Hocam lancer in eksilerini sayayım siz gerisini hesap edin,

-içerde genelde sert plastikler var
    -yol ve motor sesini biraz fazla alır.
    Kısacası japonlar yalıtım ve o da konforu etkilediği için konfordan pek anlamazlar.

Ama hiç abartmıyorum, geri kalan özelliklerde aklınıza ne gelirse tam not alır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.