Şimdi Ara

clio sport tourer icon 1.2 turbo edc 120 bg alınır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
15.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: weycell1905

Konuyla alakası yok belki ama yav Kutu149(ismini bilmiyorum kusura bakma) yaşın 16 ama maşallah yani, bir çok konuda yorumlarına denk geliyorum hakikaten yaşının üzerindesin, katılsam da katılmasam da.. Maşallah tekrar..

Konuya gelecek olursak alıntı yaptığım mesajda yazılanlara katılıyorum, 50 bin lira az para değil, ne günlere kaldık yazık bize, şu araçların fiyatlarına bakın hele..

Her şeyden önce saygılı...

Mesajlarını keyifle okuyorum.Onun gibi bir kaç kardeşim daha var,aklı selim saygılı ve dürüst.Birde yaşının getirdiği şeyleri bilmeyenler var,onları geçelim zaten...
  • 1.2 sport tourer edc şanzıman için önereçeğiniz lpg markası nedir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz aracı ben kullanıyorum. Araç kesinlikle mükemmel. Burada o kadar tuhaf yorumlar yapılmış ki diyecek söz bulamıyorum. Ancak şu kesin ki araç hakkında yorum yapanlar araç ile ilgili bilgi sahibi değiller.

Ben aracımı Şubat ayında 53000' e aldım. (ekstra olarak ateş kırmızı rengi, cam tavan ve karartılmış arka camlar ve bagaj filesi var)
    Bu aracı almadan önce bütün markaların araçlarını araştırdım. Aynı donanıma sahip araç çok azdı. Onlar da 75000 civarı...
    Birisi kalitesiz demiş, birisi pahalı demiş...
    *Bu aracın yakıt değerlerine ulaşabilen ( 70' le gidersen 4 lt/100 km, 100' le gidersen 5 lt/100 km, 120 ile gidersen 6 lt/100km. Ayrıca düz yolda bu değerler daha aşağı düşer )
    *120 bg 190 tork güç veren
    *Bize anahtar kullanmayı unutturan ( Start stop teknolojisi )
    *Kaliteli iç malzeme ile donatılmış,
    *En az değer kaybı yaşayan ve istediğin zaman satabileceğin,
    * ve görsel olarak ta son derece yakışıklı başka bir araç varsa buyurun yazın.

• assslan A kullanıcısına yanıt
    kardeş senin araba benzinli ve otomatik mi?
  • Arabam benzinli 6 ileri otomatik.
    Bu arada bir şey daha eklemek istiyorum. Bu arabayı alacaklar önceki clio' lardan ayrı değerlendirsinler. Sanki başka bir modelmiş gibi. Çünkü gerçekten apayrı bir araba. Ben kesinlikle bir kullanıcı olarak tavsiye ederim.İçeri ses almaz, Yol tutuşu vs. mükemmel. Toroslarda 100 km/s üstü viraja giriyorum bana mısın demiyor. Yağmurlu hava filan hiç farketmiyor. Bu arada siz izin vermediğiniz sürece kimse sizi sollayamıyor Bu motoru bence iyi tutturdular.
  • assslan A kullanıcısına yanıt
    kardeş ben test sürüşü yapmıştın...dediğin gibi güzel araba ancak arkasına 3 kişi kilolu zor sığdık..bir de tümsek ve bozuk yolda arkada çok sarstı.tavanı alçak içimiz sıkıldı..şoför kısmındaki, bu sıkıntıları hissetmez..bunların dışında iyi araba..
  • kapisiz kullanıcısına yanıt
    Evet haklı olabilirsin. Çünkü ben ya şöfür koltuğunda ya da yan koltukta yolculuk yaptım. Ben sığamadığımdan hiç bir arabanın arka koltuğuna binmediğim için ( boy 190cm, kilo 110) o konuda kıyaslama yapamam. Yalnız şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki arka koltukları yatırdığımda müthiş bir bagaj hacmi oluyor. Şu ana kadar taşıdıklarım: Buz dolabı, Makita daire testere, bisiklet, kondisyon aleti vs..
  • Şu arabayla çöp Lancer'ı kıyaslayanlar da olmuş ya. Forum çoluk çocuktan geçilmiyor belli ki
  • Arkadaşlar aracı alalı 1.5 yıl oldu. İzlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Dikkatimi çeken bir hususu paylaşmak istiyorum.
    Bu araç dizeline göre daha ekonomik. Neden mi?
    * Bu araç 1200 motor olduğu için yıllık vergisi 591 tl. Dizelinin yıllık vergisi ise 945 tl. Aradaki fark 354 tl.
    *Bugünün fiyatları ile benzinin litresi 4,72 tl iken, dizelin litresi ise 4,06 tl.
    *Ortalama yakıt tüketimleri bu araç yüz km de 5,2 iken dizeli 3,7
    Hal bu iken benim turbolu araç 100 km' de 5,2*4,72: 24,54 tl yakarken dizeli 3,7*4,06: 15,02 tl yakmakta.
    Aradaki fark 100 km ' de 9.52 tl.
    1000 km' de 95,20 tl
    Bir yılda 3718 km yol yaptığınızı düşünürsek aradaki vergi farkını anca kapatabiliyorsunuz. (354/9,52)*100 : 3718 km.
    Bu arada Dizel araçların bakım masraflarını, 6000-7000 tl daha pahalı oluşunu, benzinli araçların avantajlarını hiç hesaba katmadan konuşuyorum.
    Özetle: Eğer ticari amaçla kullanmayacaksanız bu araç dizelden çok daha ekonomik bir araç.

• Clio Sporttourer 1.2 120 beygir otomatik düşünenler mutlaka şu videoyu izlesinler:
    https://www.youtube.com/watch?v=tv6e5MzZ3Gs
  • quote:

Orijinalden alıntı: assslan

Clio Sporttourer 1.2 120 beygir otomatik düşünenler mutlaka şu videoyu izlesinler:
    https://www.youtube.com/watch?v=tv6e5MzZ3Gs

@asslan video kaldırılmıış sanırım sen izledin tavsiye edilir mi otomatik 1.2 120beygiri?
  • 3.5 yıl oldu kullanıyorum, bir sıkıntısı olmadı, yalnızca bakımlarını yaptır git. Arabayı çoğunlukla tek kişi ya da iki kişi kullanıyorsan rahat, arkası kilolu insanlar için dar olabilir uzun yolculuklarda.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.