Şimdi Ara

Clio nası modifiye edilir????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya millet sizden bi fikir alacam.ben geçen hafta kango aldım ama bugün satıp hemen 2006 clio symbol aldım ve modifiye edecem neler yapayım?????????????????

• benim sana tavsiyem var daha doğrusu şöle bi şey deyim TRTUNING dergisinin nisan sayısında bir clio hb vardı belki görmüşündür. bence yapabileceğin en iyisi orda yani o arbada. onu bul biyerden 10 numara araba yaparsın
  • ya araç hb değil sedan olması işi zorlaştırıyo yinede dergiyi bulmaya çalışacağım malum aracı babam aldı bana kalsa clio değilde 407 alırdım
  • evet bende hb almayı düşünüyorum ama bagajı ufak bana bagaj lazım. bu yüzden accent alcam eski kasalarından.
  • 2006 Clio symbol aldıysan dış görünüm için een fazla

-camlara film
    -abartısız 15' alaşım jant
    -çok alçak estetik amaçlı spoyler
    -yoksa sis farı
    -sunroof

Fazlası krolara çevirir seni ama bu saydıklarım da çok gerekli değil.. hani ille yapcam diyosan bu arada motor ne? 1.4-1.6-dci?
  • benim gözlemlerime göre türkiyede clio symbolü genelde taksiciler modifiye ediyo onlardan fikir alabilirsin ben istanbulda birçok modifiyeli clio symbol taksiye rastladım başka illerde de olduğundan eminim sen onlarla iritbata geç
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper1001

benim gözlemlerime göre türkiyede clio symbolü genelde taksiciler modifiye ediyo onlardan fikir alabilirsin ben istanbulda birçok modifiyeli clio symbol taksiye rastladım başka illerde de olduğundan eminim sen onlarla iritbata geç

arkadaşım o araca yapacağın mod'lar abartısız olduğu sürece yakışmaz diye düşünüyorum yani yüksek bütçe gerekir ama değer mi orasına sen karar ver ancak illa modlıcam diyorsan bana göre en iyi listeyi aktariyim sana...

15"-16" çok kollu bi jant ardından ince yanak michelin lastiklerle ilk önce yere değen malzemenin kalitesini artır biraz...

daha sonra önlere 3cm arkalara 4cm AP yay ile aracın yol tutuşunu biraz daha geliştir...

daha sonra 850 milyon civarına bi 6000k xenon kit al veya çıkmacılardan 400-450 civarına bi merso xenonu bul tak aracına önünü falan gece iyi görürsün...

sonrada git bi beyin yazdır aracına daha ucuza maal olur 10-15bg arası bi güç elde edersin...

he bide ilk yapılcak şey sona kaldı direkt git bi açık hava filtresi taktır sünger model olsun...

dış görünüşü geliştirmek istersen motor kaputuna bi siyah tribal düz desen kaplat yada siyah düz değilde fiberglas kaput görünümlü kaplama yaptır dehşet olur metal krom fiber gibi...

aklıma geldikçe yazıyorum sen seçersin artık listeden

mesela istediğe göre bi şeffaf stop takarsın

bitti ama bunları tahmin ediyorum uygulamazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha önce sorulmuştu. o tenekeye en iyi modifiye çekiç ve balyozdur. praktiker yada tekzenden temin edebilirsin.
  • ya araç 80 bg 1500 dci motorbeyz renk siyah cam bi de teybi deiştirecem ama kumandasınıda kullanmak istiyorum ne önerirsiniz
  • no_fate kullanıcısına yanıt
    Teyp takildimi aeabaya ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.