Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.467
Cevap
46
Favori
937.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde deri vites topuzu soyulmaya başladı ama değiştirmeye hic mecalim yok. bi kaç kere zorladım ama topuz ne dönmeyle ne de çekmeyle gelmiyor yerinden bile oynatamadım. sanayi de 35 tlye buldum deri olamayan gri kapaklı modelini. bi ara alıp taktıracam ustama.

o sizin dediğiniz kısım yapıştırılarak sorun halledilir sanırım.
  • Arka koltuklar nasıl katlanıyor, özellikle minder tarafı nasıl katlanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Arka koltuklar nasıl katlanıyor, özellikle minder tarafı nasıl katlanacak

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroDisquiet -- 26 Eylül 2016; 16:32:59 >
  • 2010 model 1.2 Expression Faz2 BVR Quickshift ile ben de aranızdayım artık. Bir önceki aracım Clio2 Faz2 idi, vazgeçemiyorum Cliodan

Aracım meşhur 1.2 Clio3 rengi olan kahverengi&bej olan renkte.

Ayarlı amerikan park yaptım. İç aydınlatmaya yönelik birkaç projem var şu an.

Ön ayak aydınlatma, konsol çıtaları ve iç kapı kollarına RGB LED ile ve küçük bir kontrol kutusu ile istediğim renklere ayarlamayı düşünüyorum.

Arkadaşım 2012 Focus aldı, ambiyans ışıkları 5 farklı renkte ve kapı kolları ayaklar falan hepsi birden değişiyor.

Yarın öbür gün yaparsam fotoğraflarını sizlerle paylaşırım.

• Sucuklu Pizza kullanıcısına yanıt
    hoşgeldin yeni aracını güle güle kullan.

iç aydınlatmayla ilgili yapacağın çalışmayı merakla bekliyorum benim de ilgimi çeken uygulamayı düşündüğüm bir konu.
  • clio3 night day aracımda navigasyon yok  Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu resimdeki parçayı alsam olur mu çalışır mı?
  • MeganeCC M kullanıcısına yanıt
    çalışır çalışmasına da bence imkan varsa farklı multimedya sistemlerine bakın. benim aracımda var pek fonksiyonel değil.
  • merhaba,

hafta sonu aracımın plaka lambası , ön sağ park lambası, arka sağ lambası yanmıyordu.
    plaka lambasını değiştirdim fakat yine calışmadı.

araç içi sigortaları kontrol ettim hepsi sağlamdı, internetten biraz araştırma yaptım akünün yanında bir sigorta kutusu daha var. torks vidaları acarak sigortanın bir tanesinin bozulduğunu gördüm ve değiştirdim ve lambalar calışmaya başladı.

eğer böyle bir sorunla karşılaşırsanız araç ici sigortalarınız sağlam ise akü yanındaki sigorta kutusunu acık bakın fakat o sigortalar vidalı kapalı kutu icinde torks vida ile acmalısınız.
  • Cam açma düğmeleri ışığı yanıyor mu? Araç night day fark edemedim bende yanmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeganeCC M kullanıcısına yanıt
    2008 den sonra melzemeden tasarruf için kaldırdılar o ışıkları. faz2 lerin hiç birinde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeganeCC

Cam açma düğmeleri ışığı yanıyor mu? Araç night day fark edemedim bende yanmıyor

Malesef düğme'de lamba var ancak kablo tesisatı yok, ehil bir elektrikçiye giderseniz 10 cm kablo ile cam düğmelerinin sürekli yanmasını sağlayabilirsiniz. Oem olsun derseniz sağlam usta parklara da bağlar. Renault ve basit maliyet politikası işte bu devirde olacak iş değl ama malesef faz 2'de bu sorunlar yaşandı.
  • Efsane bir ambiyans aydınlatma projem var. Çok yakında. Parça ve devre elemanlarını yavaş yavaş hazırlıyorum.

Bu arada diğer arkadaşlar için; yapacağım bu ambiyans aydınlatma eğer merakınız varsa çok iyi dersiniz, sonuçta clio bu derseniz gerek yok dersiniz.
    Kısaca anlatayım.

RGB çok renkli şerit ledleri kullanarak 4 ayak aydınlatması, alt torpido aydınlatması ve imkanlar müsait olursa ön iki kapının iç kapı kollarıyla yan ceplere çekeceğim bu ledleri. Gelelim işin güzel yanına, hazırladığım devre elemanları sayesinde; parklar açıkken voltaj ayarını ayarlamak koşuluyla %50 civarında ışık verecek, isterseniz %10-20 de olabilir sonuçta; ayarlı. Buna ek olarak devreyi yerleştireceğim kutuda kumanda modülü sayesinde iç bütün bu ledlerin rengini ayarlayabileceğim. Tavan ampulünden güç alarak ise kapılar açıldığında ledlere tam güç gitmesini sağlayacağım. Kapı kapandığında tıpkı tavan lambası gibi yavaş yavaş loş ışık konumuna geri dönecek.

Yetti mi? Yetmedi! Talisman'da olduğunu duyduğum bir özelliği de bu sisteme dahil etmeye çalışıyorum. 3 konumlu bu switch ile ON/OFF/ON şeklinde kapalı ve 2 sistem arasında geçiş sağlayacağım. Gelelim bu sisteme. Çalışma prensibi olarak devrede bulunan sıcaklık ölçer ve mikroişlemci ile araç içi sıcaklığa göre ambiyans aydınlatmasını değiştireceğim. Mesela kışın araç içi 5 derece. Mor pembe tonları, 10 derece olduğunda mavi, 15 derece olduğunda yeşil, 20 derece olduğunda sarı, 25 derece olduğunda turuncu, 30 derece olduğunda kırmızı yanan bir devre elemanı hazırlıyorum.

Hiçbir el ile müdahale olmadan araç içi sıcaklığa göre ledler yavaş yavaş tondan tona geçecekler. Bunu duyanlar gereksiz buluyor ama sonuçta ben bunu hobi olarak yapıyorum, altımdaki aracın illa Mercedes BMW Audi olmasına gerek yok, bunu yapmaktan zevk alıyorum.

Şu an yurtdışından parça temin ediyorum, 45 günde gelseler 2 ay sonra projem bitmiş olur ve fotoğraflarını uygulama fotoğraflarıyla birlikte sizlerle paylaşırım.

• yaparsanız haberdar edin hocam
  • 2007 model (aralik 2006 alimi) 60bin km de araci kaca satariz arkadaslar, hasar filan yok, boya biraz var sag arka kapida (cok az surtunme olmus), 30bin tl iyi midir...
  • BIXI MAN kullanıcısına yanıt
    yazin, yaprak ve cer cop birikiyor orayi dediginiz gibi acip, su - hava tutup kis oncesi temizlemek dogru olandir.......
  • seko-beyzade kullanıcısına yanıt
    Üstad 30bin çok geldi bana. Ben 2010 model 1.2 39000km boyasız otomatik vites faz2 Clio 3'ü 33bin liraya aldım.

Tabi dizel; boş-dolu donanım olup olmadığını bilmeden söylüyorum bunu. Yetkili servis bakımlı mı? Hasa kaydı var mı?

Türk insanı bu parametrelere çok önem veriyor bazen.
  • Sucuklu Pizza kullanıcısına yanıt
    Insan kendi arabasi olunca da biraz degisik degerlendiriyo tabi, son 6 sene (2011den gunumuze) yilda geldigim 3 izinde 10ar gun kullanilip geri kalan zamaninda park yerinde bekleyen bir arac hakkinda konusuyoruz, lastikleri gecen sene almistim, bana kalsa bi bes sene daha kullanir 100bin de filan satarim aslinda ya bakalim 25bin lira filan gibi bi paraya da satmak yazik olur, temiz- sigara icilmemis- bebe binmemis bir arabadir, benzinlidir az yaktigi bilinir, serviste yag filtre buji degisimi yapiyordum pek bir motorsal sorunum da yok, zorlamadan sakin bir surusum vardir

Bakalim hele niyetlenir isem bir fiyat belirler satariz...
  • 1.5 dci faz2 clio night day manuel 33bin de 38e aldık
  • Burası hariç başka bi mecrada ilan yoktur
    Aracım 2012 model beyaz renktir
    1.5 dci extreme edition modelidir
    87.000 km. de
    Tüm bakımları ( triger setide dahil olmak üzere 1000 km. önce topkapı ke-ir renault'' da yaptırılmıştır garanti öncesi servisten garanti spnrası keir den bakım bilgileri alınabilir)
    Aracımda sadece 1 parça( sağ arka çamurluk) boyalıdır çarpma deil sürtmedir o da tramerde 800 lira gözükmektedir
    4 lastik sıfırdır
    İstenilen servise götürülüp gösterilebilir
    İstanbul Fatih/ Eyüp de aracı görebilirsiniz
    Fiyat : 36.500 TL. dir
    Fotoğraf isteyene mail yada watsapp la atabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde clio 3 2007 expression 1,5 dcı var,300 binde araç ,araç 2013ten beri bizde bizden önceki sahibi jantları öldürmüş resmen,şu jantları almayı düşünüyorum uyarmı sizce ve görünüş olarak nasıl durur sizcehttp://www.hepsiburada.com/kormetal-km773-bd-mirage-5-5x13-pcd-4x100-et28-jant-4-adet-p-OTKN61773010,arabamız gri
  • 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.