Bildirim
Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (517. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Dolandırıcılar yüzünden düştüğümüz hale bak..
Şu hasar adam gibi yapıldıktan sonra arabanın gidişine konforuna ne zarar verir ki 2-3-5000bin gibi fiyat düşüşünden bahsediyoruz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: leki
Dolandırıcılar yüzünden düştüğümüz hale bak..
Şu hasar adam gibi yapıldıktan sonra arabanın gidişine konforuna ne zarar verir ki 2-3-5000bin gibi fiyat düşüşünden bahsediyoruz..
Bence de bu algının değişmesi lazım.Ben dün 2. el bir araç aldım aracın 2 kapısı değişmişti , yetkili servisinde yapıldıktan sonra sorun yok diye düşündüm ve 2 kapısı değişmiş düşük km. li bir araçı değişeni olmayan yüksek km. lilere tercih ettim , mantığımın doğru olduğunu düşünüyorum. -
Arkadaslar ilk sahibinden yet.servis bakimli 2011 clio3 1.5 dci authntique 3 parca boyali 150bin kmde (%80 uzun yolda kullanilmis) buldum ve gozumu karartip aldim 22500e maloldu bana, fiyat nasil kaziklandimmi sizce ? Biktim oto pazarlarinda dolasmaktan artik.
quote:
Orijinalden alıntı: redboxer82
Arkadaslar ilk sahibinden yet.servis bakimli 2011 clio3 1.5 dci authntique 3 parca boyali 150bin kmde (%80 uzun yolda kullanilmis) buldum ve gozumu karartip aldim 22500e maloldu bana, fiyat nasil kaziklandimmi sizce ? Biktim oto pazarlarinda dolasmaktan artik.
Öncelikle hayırlı olsun. İçinize sinip almışsınız. Bu saatten sonra bize kazasız belasız binin demek düşer.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bulabileceginiz-en-iyi-motor-ve-yuruyen-aksamli-clio-3-hb-full-145069148/detay/
İlanda ki aracı 17750 ye pazarlık ettik,anlaştık.Ne dersiniz arkadaşlar?Satarken sıkıntı olur mu acaba.?(boya meselesi için soruyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evver -- 25 Kasım 2013; 18:36:34 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum cok akilli fiyata almissin, getz parasina clio. Boya olayini hic takma, Tebrik ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: redboxer82
Dostum cok akilli fiyata almissin, getz parasina clio. Boya olayini hic takma, Tebrik ederim.
Teşekkürler...
Tüm Clio III sahiplerine merhaba.
Ailenin ikinci aracının değişimi konusunda, 2006 model yılına ait, bizi hiçbir koşulda üzmemiş Nissan Note 1.6 Tekna'yı uğurlayıp, 2011 model yılına ait Clio III 20. Yıl Özel Üretim'e hoşgeldin diyerek aranıza katılmış bulunuyorum. Rengi Platin Gri, kilometresi 44.000, motor seçeneği 1.5 dCi 86 Hp (MOTOR KODU K9K 766)
Aracı detaylı bir ekspertiz yaptırarak satın aldım. Ekspertiz sonucu herhangi bir elektronik veya mekanik sorun bulunamadı. Olur da herhangi bir sorun çıkana kadar, ki ikinci el alınan bir araçta zamanla sorun illa ki çıkar, şimdilik içim sıfır araç almış gibi rahat. Aracın bizden önceki sahibi de sağolsun araç geçmişi ile ilgili far ampul değişim faturasına kadar tüm işlem detaylarını saklamaya özen göstermiş. Araçla ilgili şu ana kadar yapılan işlemler lastik değişimi (IMPETUS 2 REVO takıldı) ve genel bir bakımla sınırlı kaldı.
Araçla ilgili şu an tek sıkıntı sonradan takılmış olan Xenon kit.
- Merceksiz uygulama yapıldığından,
- Orijinal Xenon far uygulamalarında bulunan ama bu tip sonradan uygulamalarda bulunmayan "gazlı far otomatik ayar motoru" eksikliğinden,
- Orijinal Xenon farların iç kısmında bulunan ama bu tip sonradan uygulamalarda bulunmayan "özel iç ayna" eksikliğinden,
hem doğru düzgün bir aydınlatma sağlamıyor hem de karşıdan bakıldığında ciddi oranda göz alıyor. Artı, montaj sırasında yapılmış olan bir hatadan kaynaklanmış olsa gerek, sol farda normalin üzerinde buğulanma ve far içinde ölü bir sinek mevcut :)
Bugün Xenon uygulamasını söktürüp yerine standart H1/H7 ampul taktıracağım. Ancak orijinal Xenon uygulamasından da vazgeçmiş değilim.
VALEO sisteminde tüm "Clio III Faz 2" araçlarımız için üretilmiş ve zamanında orijinal ekipman olarak kullanılmış uygulama kiti halen stokta gözüküyor.
Parça Kodları (VALEO kodu olup, Renault sistem kodları farklıdır) :
- 044658 (Sol Far - Siyah İç Çerçeve - FBL Sabit Odak)
- 044659 (Sağ Far - Siyah İç Çerçeve - FBL Sabit Odak)
- 043730 (Gazlı Tip Far Ayar Kumanda Motoru)
(Faz 1 araçlar içinde stok mevcut)
Sorun şu ki, şu ana kadar "kesin" bir yurtiçi fiyat ve sipariş bilgisi edinemedim :) Görüştüğüm kişiler de genellikle uygulama içeriği konusunda yetersiz bilgiye sahip çıktı. Servisler zaten "tutturduğu" fiyatı dile getiriyor ve şu ana kadar stoğunda bu kiti bulunduran servis çıkmadı. Ortalama olarak tanesi 500 TL'den bahsediyorlar. Farın tanesine 750 TL fiyat biçenler de oldu tabi :)
Bakalım taktırana kadar daha nelerle karşılacağım :)
Tüm arkadaşlarımıza araçlarıyla iyi günler dileği ile.
-
Clio 3 1.5 dci dynamiq kullanıyorum aracımda orjinal mercekli far var halojen aydınlatması çok yetersiz olduğu için philips 6000 k xenon taktırdım. Açıkçası iyileşme oldu ama beklentimi çok karşılamadı oturduğum sitede komşularımda mercedes c180 ve yeni honda civic var iki araçtada orjinal xenon olduğu için aydınlatmaları tabiki mükemmel. Onlara kıyasla anca yarıları kadar iyi oldu diyebilirim. Ben verdiğim parayla aldığım iyileşmeyi kıyaslarsam zarardayım sanırım bizim mercekler küçük ve sonradan takılan ürünler ojinal ekipman kadar başarılı olmuyor... -
CLIO 3 Faz2 için fabrika çıkışı orjinal mercekli far var mı ??? -
quote:
Orijinalden alıntı: BIXI MAN
CLIO 3 Faz2 için fabrika çıkışı orjinal mercekli far var mı ???
Faz 1 için var ama 2 için hiç görmedim bu güne kadar -
2011 clio 3 arac için silecek önerileriniz nedir arkadaşlar.. çok gacırdama yapmaya başladı.. servis 77 tl istedi..
yuh dedim.. internetten önerileriniz var mıdır?
yada BU ÜRÜN
kullanışlımıdır
-
quote:
Orijinalden alıntı: doctorus
2011 clio 3 arac için silecek önerileriniz nedir arkadaşlar.. çok gacırdama yapmaya başladı.. servis 77 tl istedi..
yuh dedim.. internetten önerileriniz var mıdır?
yada BU ÜRÜN
kullanışlımıdır
bende silecekleri değiştirmeyi düşünüyorum. tavsiyeler faydalı olacak.
Birde arkadaşlar, shell fulesave deneyen oldu mu?
Saygılar
-
Dun arkadasa 2012 27bin kmde clio3 1.5 authantique edition aldik 65 bg yerine 75 bg motor koymuslar
authantique edition modellerde 2009 öncesinde 65lik motorlar vardı. makyajlı kasayla birlikte diğer motor seçeneği eklendi. -
Faz 2'de Rs dışında yok bildiğim kadarıyla.
Ürünü ilk kez gördüm. Yorumlar hep olumlu ama çoğu yorumun da "Hayır" değerlendirmesi daha fazla.
Ben silbak marka silecek alırım her sene. 30-35 lira çifti.
Servisin o fiyatına şaşırmadım ben açıkçası. Hadi çok sağlam olup 2-3 yıl dayansa normal de o da 1 yılda gıcırdayabilir bence. Yumuşak lastik, hiç kullanılmasa bile deforme olur sıcak soğuk farkından.
Ben bugün serviste değiştirdim silecekleri. 60 lira tuttu. Hazır gitmişken yüzbin bakımı da sordum. O da 350 tl'miş. Sadece filtreler falan değişiyor ama.
Clio'yu satıp lpg'li d sınıfı bir araç bakayım diyordum. 2001-2002 BMW 5.20i falan. Ama son lpg zammından sonra clio'ya devam kararı çıktı. En son ufaktan tesisat işine girmiştim. Kaldığım yerden devam edicem atık:)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X