Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: camoka17

Arkadaslar merhaba, 2004 clio 1.5 dci authentique 154binde fiyat olarak ne eder bilgilendirirseniz cok iyi olacak.

Hocam satiyor musunuz yoksa oyle bi arabayla mi ilgileniyorsunuz? Dizel miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumrali

quote:

Orijinalden alıntı: sudas

beyler bende clio 2 aldım.Yol bilgisayarı sıfırlamak için ekranın altındaki siyah düğmeye basılı tutuyoruz ok.Fakat ben anlık yakıt tüketimi vb diğer değerleri goremiyorum.Sinyal kolunda falan da goremedim.bu değerleri nerden değiştiriyoruz?

Merhaba.
    Sol taraftaki (sinyal kolu) basılacak düğme kornadır. Sağ taraftaki (silecek kolu) üstündeki düğme ise yol bilgisayarı içindir.

Keşke şimdi kullandığım araçlarda sinyal kolundan korna yapabilsem.

Bilgi için teşekkurler.Fakat arac hareket halinde sağ taraftaki (silecek kolu) üstündeki düğmeye basmama rağmen değişme olmuyor.Ekranda sadece son sıfırlamadan sonra yapılan kilometre değeri kalıyor.Resetleme falan varmıdır yoksa servise mi goturmeliyim.

• Hocam servise gerek yok aracında yol bilgisayarı yok bizim araçlarda da yok sadece km ve yağ seviye göstergesi var

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    Benim elm cihazı devamlı takılı duruyor bir tane tableti araca feda ettim birde symbol cü arkadaşın tarifinden teybin içinden entegreden aux çıkardım konuda tablete takiyorum al sana uygun fiyatli multimedia sistemi torque den müziği bile kontrol ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: P-MaN

Arkadaşlar merhaba. Bende 2004 model sedan Clio 2 sahibiyim. Aracımda orjinal kasetli teyp mevcut. Sony marka bir teyp beğendim ve almayı düşünüyorum fakat beni endişelendiren bir şey var. O da direksiyon kumandası ve saat göstergesi ile alacağım teybin bağlantısı yapılabilir mi bilmiyorum. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba ,

ben aracımı aldıktan sonra pioneer marka teyp aldım, ve tesisatı yaptırırken adama direksiyon kumandası çalışsın istiyorum aparatı varmış dedim, 100 liraya da o aparatı ekledi ve şu anda direksiyon kumandalarım sıkıntısız çalışıyor, ayrıca ortadaki ekranda da saat hava durumu gibi bilgilendirmeler devam ediyor.

Sony ve Pioneer marka teyplerde bu özelliği kullanabiliyorsunuz.

İyi Günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yula50

Benim elm cihazı devamlı takılı duruyor bir tane tableti araca feda ettim birde symbol cü arkadaşın tarifinden teybin içinden entegreden aux çıkardım konuda tablete takiyorum al sana uygun fiyatli multimedia sistemi torque den müziği bile kontrol ediyorum

Bende orjinal 6'lı cd changer var kafam rahat,sende aracın torkunu gösteriyormu torque programı ??

Tam olarak programı inceleyemedim full sürümünü satın aldim googleplay den ama bi bakarım aracin yanina gittigimde

• quote:

Tam olarak programı inceleyemedim full sürümünü satın aldim googleplay den ama bi bakarım aracin yanina gittigimde

bende pro2sunu bedava indirdim interden ama göremedim :)senin araç faz 1 ama hangisi benim ki 1.2 authentic faz 2 araç
  • Merhaba, 2005 clıo symbol auth 1.5dcı var yeni aldık 180 binde. rot balans ayarını yaptırıcaz, fakat yaptırmadan önce önlere yeni lasitk alıcaz. Şuan önlerde bridgestone var %70 civarında lastikler 2.el alınmış onları arkaya atıp önlere sıfır alıcaz malum yaz geldi sayılır yaz lastigi alırız. Ne öneriyorsunuz? Ucuz=performans f/p
  • Merhaba.
    175-65-14 benim araçta starmax takılı, parasına göre idare eder işte.

185-65-15 Şirket aracımda şuan ki lastik, lassa greenwaysmi veya ismi yakındır o takılı , gayet güzel.
    Michelin enerji Saver biten lastiği idi oda iyidir 70bin km yol gitti Konya merkez içinde.

Yok hocam faz 2 1.2 2004 authentige benimkide

• cumrali C kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim. Starmaxx Tolero ST330 İdeal o zaman. Ebatlarını bilmiyorum. Henüz araba yeni, inceleme fırsatım olmadı.
  • quote:

Yok hocam faz 2 1.2 2004 authentige benimkide

gece gece tanıyamamışım aracı
  • Resme tekrar baktimda zaten görünürde pek birşey çıkmamış sadece kemer takili degil ikazı yanıyor :) hocam sizinki kaç model 6li CD üzerinde varmiydi

• Benim araç 2004 model üzerinde yoktu,bir arkadaşım 1.4 privilige aldı üzerinde vardı o aracı satacakti zaten istedim verdi, çoğu araçta yok zaten nadir çıkıyor iste ek paket olarak satın aliyormussun zamaninda

• quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Bilgi için teşekkür ederim. Starmaxx Tolero ST330 İdeal o zaman. Ebatlarını bilmiyorum. Henüz araba yeni, inceleme fırsatım olmadı.

Lastikte sıkıntı yok. Ama tercih sizindir. Önceki arabama en ucuz olduğu için starmax tolero almıştım 2010 yılında. Farkettiğim noktalar şunlar, yazın Ağustos sıcaklığı bastırınca çar-çakalın hızlı gidip ani fren yapınca çıkan lastik ciyaklaması sesi ben normalde durmak istediğimde de çıkıyor. Yani lastik yumuşak bir hal alıyor. Kışında tam tersi( -) değerleri gören lastik yeri zor tutuyor. Sertleşiyor.
    Lassa Bridgestone aynı değerleri taşıyor hemen hemen. Lassa Atracta ve impetus serisi kullandım fiyatına göre iyidir. Bridgestone b 330 da iyidir.
    Biraz tuzlu olsada lastiği iyilerden seç. Yere tutunacak tek araç parçası lastiğin yere tutunduğu alandır.
    Teşekkürler.

• cumrali C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Peki siz ne öneriyorsunuz. f/p
  • Ayrıca genel bi sorum var. Ben araçda usb girişi ve cd yerleri bulamadım :/ Üzerindeki teyp buhttps://store.donanimhaber.com/84/83/d9/8483D9E2ECDA6ADF904E24D786B248C8.JPG
  • quote:

Ayrıca genel bi sorum var. Ben araçda usb girişi ve cd yerleri bulamadım :/ Üzerindeki teyp buhttps://store.donanimhaber.com/84/83/d9/8483D9E2ECDA6ADF904E24D786B248C8.JPG

Aracınız da Cd veya USB çalar teyp olmadığı için, dışarıdan normal oto teyp taktırmanız gerekli. Ben 200 TL'ye Pioneer marka teyp aldım gayet memnunum.

Tavsiye ederim.
  • quote:

Ayrıca genel bi sorum var. Ben araçda usb girişi ve cd yerleri bulamadım :/ Üzerindeki teyp buhttps://store.donanimhaber.com/84/83/d9/8483D9E2ECDA6ADF904E24D786B248C8.JPG

dostum yeni teyp taktırana kadar aliexpress yada başka yerden şu ürünü al yada pahalı dersen şu aparatı al ucuna mp3 yada telefon ne varsa tak dinle müziğini

• 
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.