Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 721722723724725
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dogan Aslan

Sedan clio = symbol olarak geçiyor 2004 modeli ise ph2 (Faz 2 ) diye geçiyor yanlışlık yoksa .

Bu arada herkese selamlar 1.2 16V 2005 Kırmızı Clio ile aranızdayım .

Hayırlı olsun allah kaza bela gostermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.forum-clio.com
    [2.X][dCi/16V] Montage du régulateur/limiteur de vitesse [TUTO]
    http://www.forum-clio.com/index.php/topic,3785.1480.html
    arkadaşlar istanbuldan yanıma cesaretli arkadaş arıyorum yabancı forumlarda var bizim araçlara cruise kontrol takılıyor birçok açıklaması var denemeye değer bence satarken bile alici için tercih sebebi olabilir.puntocular falan forumlarda araçlarıyla fazlasıyla ilgileniyorlar ama bizim araçlar için pek ilgi alaka yok forumlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: yula50

quote:

Orijinalden alıntı: Dogan Aslan

Sedan clio = symbol olarak geçiyor 2004 modeli ise ph2 (Faz 2 ) diye geçiyor yanlışlık yoksa .

Bu arada herkese selamlar 1.2 16V 2005 Kırmızı Clio ile aranızdayım .

Hayırlı olsun allah kaza bela gostermesin

Teşekkürler , amin cümlemize :) .
  • Arkadaslar merhaba, 2004 clio 1.5 dci authentique 154binde fiyat olarak ne eder bilgilendirirseniz cok iyi olacak.

• quote:

http://www.forum-clio.com/index.php/topic,3785.1480.html arkadaşlar istanbuldan yanıma cesaretli arkadaş arıyorum yabancı forumlarda var bizim araçlara cruise kontrol takılıyor birçok açıklaması var denemeye değer bence satarken bile alici için tercih sebebi olabilir.puntocular falan forumlarda araçlarıyla fazlasıyla ilgileniyorlar ama bizim araçlar için pek ilgi alaka yok forumlarda

Bende çok meraklıyım.Kendimde yapabilirim.Fakat servislik işimiz var.Yazılım güncellemesi gerek.Bunu ne bilen var nede yanaşan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam özel servis yada yazılımı olan tanıdık bir yerde falan actiramazmiyiz acaba

• yula50 Y kullanıcısına yanıt
    Selamlar.
    bence araca bilgisayar bağlayıp hata kodu veya bilgisi gören her özel servis bu konuda oynama yapabilir.
    Faz 2de direksiyonda yeri de var hatta. Ya da çıkma clio3 direksiyonu da düşünülebilir butonlar için. Bence umulandan çok daha kolaydır bunu monte etmek.

Bomboş olan clio 3 extreme'de otm vites hatırına koymuşlar hız sabitleyici. Muptelasi oldum, şehir içinde bile kullanıyorum. Park sensorunden sonra ikinci mühendislik harikası bence.

• Bu konuda benim bir fikrim yok biline.
    😊

• Ya romen formlarında direksiyondaki ses düğmelerine bağlamışlar.Adam her şeyi anlatmış bir tek bizi bozan yazılım işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: symbolcu

Ya romen formlarında direksiyondaki ses düğmelerine bağlamışlar.Adam her şeyi anlatmış bir tek bizi bozan yazılım işi.

Yoksa yapmak çok kolay.Parçaları al bağla tamam.Benim olduğum yer ilçe o yüzden burada fazla imkanım yok.Büyükşehirdeki arkadaşlar
    bu işi bir soruştursa.Geri kalanı benim gözüm kesiyor.Hep beraber yaparız.

• Musait zamanda PC ye baglaticam aracı ozaman soracagim servise eğer acabilirse yazılımı ozaman direkt parçaları toplamaya baslayacagim eBay dan hatta gönderimi varmı bilmiyorum ama eBay.fr her parçası bulunuyor bizim arabamin. İste ozaman senlenecek burası :))

• leki L kullanıcısına yanıt
    Hocam park sensoru taktiracaktim bende 50 TL çek yakalamistim ekranla kamera aldım boyle bir kolaylık yok simdi her bindiğim aracda geri kamera arar oldum

• cumrali C kullanıcısına yanıt
    Üstad senin fikrin olmasa da yanımızda dur sıkıntı yok :)

• beyler bende clio 2 aldım.Yol bilgisayarı sıfırlamak için ekranın altındaki siyah düğmeye basılı tutuyoruz ok.Fakat ben anlık yakıt tüketimi vb diğer değerleri goremiyorum.Sinyal kolunda falan da goremedim.bu değerleri nerden değiştiriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudas

beyler bende clio 2 aldım.Yol bilgisayarı sıfırlamak için ekranın altındaki siyah düğmeye basılı tutuyoruz ok.Fakat ben anlık yakıt tüketimi vb diğer değerleri goremiyorum.Sinyal kolunda falan da goremedim.bu değerleri nerden değiştiriyoruz?

Merhaba.
    Sol taraftaki (sinyal kolu) basılacak düğme kornadır. Sağ taraftaki (silecek kolu) üstündeki düğme ise yol bilgisayarı içindir.

Keşke şimdi kullandığım araçlarda sinyal kolundan korna yapabilsem.

• quote:

Üstad senin fikrin olmasa da yanımızda dur sıkıntı yok :)

Teşekkür ederim.

• arkadaşlar yol bilgisayarı hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkğrler. en kısa zamanda deneyeceğim.
  • 1.6 rxt ve 1.4 rxt'de yol bilgisayarı varken 1.2 authentic yada dynamic'de yol bilgisayarı yok biri faz 1 diğeri faz 2,faz 1'de varken 2'de olmaması saçmalık bazı araçlarda var oda parasını verip alanlarda,buradanda sunu anlayabiliriz Renault faz 2'den itibaren aracta donanımı kisarak her şeyi ekstradan kakalamaya başlamış bu durum günümüze kadar geliyor,internet sitesine bakin stepne bile baz versiyonda ekstra fiyat ile veriliyor

• Hocam aslinda araç ECU da gerekli hesapların hepsini yapıyor sadece ekrana yansitmamislar. Çünkü torque programinda bütün verileri okuyabiliyor anlık tuketimden ortalama tüketim miktarina kadar

• quote:

Hocam aslinda araç ECU da gerekli hesapların hepsini yapıyor sadece ekrana yansitmamislar. Çünkü torque programinda bütün verileri okuyabiliyor anlık tuketimden ortalama tüketim miktarina kadar

Bendede var obd2 cihazı dostum anlık ve ortalama tüketimleri görüyorum ama demek istediğim Renault'un Gerzek politikası ECU ayni zaten siemens sim32 ECU var neden standart yapmiyorsun bunu koy araca gitsin,Obd2'de is görüyor aslında her seferinde telefondan bluetooth ac, ekran açık kalma suresini arttırmak falan,bu aralar ortalama tüketimi 6lt olarak gösteriyor insan psikolojik olarak çok rahatliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 12 Mayıs 2015; 6:29:03 >

• 
Sayfa: önceki 721722723724725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.