Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.618.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumrali

selam.
    cep tel. gelen onay mj'ını giremediğim için foruma cevap yazamaz oldum. bu yüzden yeni nick aldım.

Anladim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim.
  • cumrali C kullanıcısına yanıt
    :)
    rica ederim :p
  • Ooo leki hocam nirelerdesin ya

• arkadaşlar 2006 clio 2 hb aracımda bagaj kapagı açılmaz oldu merkezi anahtardan arabayı kitle aç kitle aç yapıyorum 5-6 seferden sonra anca açılıyor kilit. ne yapmam gerekir bilgisi olan var mıdır?
  • leki özlettin valla.
  • Arkadaşlar Ankaradan 99-00-01 clio 2 hatchback satacak arkadaş var mı aranızda ya da çevrenizde ? :)

Bayadır bakıyorum bir türlü istediğim gibi bir araç bulamadım da. Haberiniz olursa ya da varsa söyler misiniz, 2 hafta içerisinde almam lazım artık, ihtiyaç var araca çok fazla. Pazar gezmekten ilanlara gidip gelmekten yoruldum valla :(

Bu arada ilk tercihim rxt olması, 1.4 1.6 fark etmez. Ya da rxt değilse bile en azından abs ve klima olsun. Haberlerinizi bekliyorum :)

edit : Hatchback istediğim ayrıntısını atlamışım önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronk-x -- 6 Nisan 2015; 21:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icelordw

arkadaşlar 2006 clio 2 hb aracımda bagaj kapagı açılmaz oldu merkezi anahtardan arabayı kitle aç kitle aç yapıyorum 5-6 seferden sonra anca açılıyor kilit. ne yapmam gerekir bilgisi olan var mıdır?

Bagaj kapağının içinde bir parca onu degistirmelisin ben 3 yıl önce değiştirmiştir parca 12tl idi

• evet bugün gittim bagaj kilidi için usta kilit motoruyla alakalı bişey söyledi. 60tl miş fiyatı banada pahalı geldi açıkçası. yaptırmadım. bilmiyorum şimdi kime gitsem ne yapsam
  • quote:

evet bugün gittim bagaj kilidi için usta kilit motoruyla alakalı bişey söyledi. 60tl miş fiyatı banada pahalı geldi açıkçası. yaptırmadım. bilmiyorum şimdi kime gitsem ne yapsam

En fazla 25-30 TL olmalı o parca usta abartmis

• quote:

evet bugün gittim bagaj kilidi için usta kilit motoruyla alakalı bişey söyledi. 60tl miş fiyatı banada pahalı geldi açıkçası. yaptırmadım. bilmiyorum şimdi kime gitsem ne yapsam

O parca en fazla 25-30 TL olmalı usta abartmis

• selamlar. bende clio 2mi yeni aldım. 2006 model 1.2 16v authentique lpgli. araçta kaza boya yok. sadece bi kaç yerinde göçük var. önceki sahibi boya var diye laf etmesinler diye yaptırmadım dedi. çok göze batmıyor. boyasında da sorun yok dursun öyle dedim. araç 140binde 18bin verdik. piyasaya göre oldukça uygun geldi. expertize falanda soktum sorun yok dediler. vizesi daha mart başında yapılmış 2 yıl kafam rahat.

ancak gazdayken rölantide devir 0.5 seviyelerinde ve biraz dalgalanma var gibi. yakın zamanda bi sanayiye gitmek gerekecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanalog

selamlar. bende clio 2mi yeni aldım. 2006 model 1.2 16v authentique lpgli. araçta kaza boya yok. sadece bi kaç yerinde göçük var. önceki sahibi boya var diye laf etmesinler diye yaptırmadım dedi. çok göze batmıyor. boyasında da sorun yok dursun öyle dedim. araç 140binde 18bin verdik. piyasaya göre oldukça uygun geldi. expertize falanda soktum sorun yok dediler. vizesi daha mart başında yapılmış 2 yıl kafam rahat.

ancak gazdayken rölantide devir 0.5 seviyelerinde ve biraz dalgalanma var gibi. yakın zamanda bi sanayiye gitmek gerekecek gibi.

hayırlısı olsun çok iyi yapmışsınız. bende 15 gün önce dizelini 19a aldım 135binde

• quote:

selamlar. bende clio 2mi yeni aldım. 2006 model 1.2 16v authentique lpgli. araçta kaza boya yok. sadece bi kaç yerinde göçük var. önceki sahibi boya var diye laf etmesinler diye yaptırmadım dedi. çok göze batmıyor. boyasında da sorun yok dursun öyle dedim. araç 140binde 18bin verdik. piyasaya göre oldukça uygun geldi. expertize falanda soktum sorun yok dediler. vizesi daha mart başında yapılmış 2 yıl kafam rahat.

O devir 500 gibi gozukuyor ama aslinda 750 oluyor rolantide dalgalanma var diyorsan aractq lpg vardir ama lpg yok diyorsan o durumu yapmamasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

O devir 500 gibi gozukuyor ama aslinda 750 oluyor rolantide dalgalanma var diyorsan aractq lpg vardir ama lpg yok diyorsan o durumu yapmamasi lazim

Aynı problem bende de mevcut 0,75 ile 15 devir arasında dalgalanma oluyor, rölantideyken. Bugüne kadar sadece bir kez yaptı ama bide şu durum var ,dalgalanma oluyor oluyor sonrada stop ediyor. Elektronik rolanti düznleyicisi ve gaz kelebeğinden yapar dediler. Onlara baktırmak gerek sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Osingans

quote:

quote:

Aynı problem bende de mevcut 0,75 ile 15 devir arasında dalgalanma oluyor, rölantideyken. Bugüne kadar sadece bir kez yaptı ama bide şu durum var ,dalgalanma oluyor oluyor sonrada stop ediyor. Elektronik rolanti düznleyicisi ve gaz kelebeğinden yapar dediler. Onlara baktırmak gerek sanırım.

Sizde lpg var mi yok mu???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Osingans

quote:

quote:

Sizde lpg var mi yok mu???

Atiker Sıralı sistem LPG var bende

• lpg olmadan zaten rölanti bozukluğu olması imkansız,lpg varsa herşey olur
  • rölanti dalgalanması bizim renoların klasik bir sorunudur bende 1.5 yıl clio 2 kullandım araç benzinliydi ve hiç bir sıkıntı yaşamamıştım şuanki aracım ise yine renault ve tüplü bu sefer kışın soğuklarda rölanti dalgalanması yaşıyordum araba 1000devir ile 1600devir arasında gidip geliyordu motor ısınınca büyük ölçüde geçiyordu uzun araştırmalarım sonucu emme manifold contası ve boğaz kelebeğinin 2 büyük contası var onları değiştirdim dalgalanma geçti tamamen... rölanti dalgalanmasında arabanın sağı soluyla oynatmadan en ucuz yolu çözüm bu contaları değiştirmektir bilginiz olsun
  • cumrali C kullanıcısına yanıt
    Selamlar herkese.
    hayat çok yogunlasmaya başladı, bu ara sağlık problemlerimiz de var. Eşim bir ameliyat geçirdi, oğlumda alerjik problemler var, babamın bacağı kırıldı falan. Bir yandan okul yoğun.
    çok bitkinim iki aydır ama yoluna giriyor hersey cok şükür.
    Clio 2yi de unuttum artık desem yeridir, 4 yıl olmuş satali. Bir aralar bu arabayı satalim dedik sonra vazgeçtik. Arabayla da ilgilenemiyorum kaç zamandır. En son ocak ayında yikattim mesela.
    Gorusmek üzere

• 
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.