Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (719. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.618.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leki

Selamlar herkese.
    hayat çok yogunlasmaya başladı, bu ara sağlık problemlerimiz de var. Eşim bir ameliyat geçirdi, oğlumda alerjik problemler var, babamın bacağı kırıldı falan. Bir yandan okul yoğun.
    çok bitkinim iki aydır ama yoluna giriyor hersey cok şükür.
    Clio 2yi de unuttum artık desem yeridir, 4 yıl olmuş satali. Bir aralar bu arabayı satalim dedik sonra vazgeçtik. Arabayla da ilgilenemiyorum kaç zamandır. En son ocak ayında yikattim mesela.
    Gorusmek üzere
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 12 Nisan 2015; 19:24:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Selamlar herkese.
    hayat çok yogunlasmaya başladı, bu ara sağlık problemlerimiz de var. Eşim bir ameliyat geçirdi, oğlumda alerjik problemler var, babamın bacağı kırıldı falan. Bir yandan okul yoğun.
    Clio 2yi de unuttum artık desem yeridir, 4 yıl olmuş satali. Bir aralar bu arabayı satalim dedik sonra vazgeçtik. Arabayla da ilgilenemiyorum kaç zamandır. En son ocak ayında yikattim mesela.
    Gorusmek üzere

Cok gecmis olsun leki hocam, o kadar sorunun arasinda nasil ugrasacaksin ki bu aralar araba satilip alinmaz piyasa anasinin gozu durumunda arac temiz masrafsizsa duracak en guzeli

• quote:

Selamlar herkese.
    Gorusmek üzere

Cok gecmis olsun leki hocam, o kadar sorunun arasinda nasil ugrasacaksin ki bu aralar araba satilip alinmaz piyasa anasinin gozu durumunda arac temiz masrafsizsa duracak en guzeli

• arkadaşlar pek çok yerde aradım net bir cevap bulamadım.benım 2001 clio rta var ve saat ışığı çok sönük duruma geldi acaba nedendir.pillimidir bu saat ve pili nasıl değiştirebilirim.görsel olarak tarif eden bir adres verebilirmisiniz
  • Git sanayide isi bilen bir adama cik tutmaz zaten,ben boylr bir bilgi hic gormedim su ana kadar

• arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. aslında benim sorunum boğaz kelebeğini temizledikten sonra başladı hatta motor şeklindeki isik yanıp sönüyordu. egzoz emisyonla alakalı olan. gaza geçtiğim zaman dalgalanma vs oluyodu. hatta tam gaz yemiyodu. boğaz kelebeğini temizlemeden önce sorunlar daha azdı. neyse gazı bi göstereyim dedim brc servisine gittim. oradaki arkadaşlar bilgisayara bağladı. yeni yazılım attılar ama değişen bişey olmadı. sonra bağlantıları kontrol ettiler. gazdan enjeksiyona giden soketlerden birisi çıkmış. (muhtemelen ben boğaz kelebeğini temizliyeyim derken çıkarttım.) yeniden takıldı sağlamlaştırıldı ama sorun azalsa da devam etti. egzoz emisyon ışığıda yanıp sönmeye devam etti. eynı yerdeki enjeksiyon girişlerini tekrar kontrol ettiler. belirli bir sırayla takılması gereken soketler rastgele takılmış. kabloların üzerinde yazıyo aslında ama daha önceden kim kurcaladıysa artık sırasını bozmuş. tekrar doğru sırada takılıp yeni yazılım artılarak sorunum çözüldü. şuan herhangi bir sıkıntım yok. hatta önceden benzinden gaza geçerken sarsılıyodu araba o sorunda yok artık. hissedilmeyecek şekilde geçiyor.

• gecmis olsun leki hocam..her işte bir hayır vardır.
  • kronk-x kullanıcısına yanıt
    Valla ben seneye satacağım 2001 sunrooflu 1.4 rxt beyazım var,aracım da 130.000 de otomatik,bir yılda sadece 1000 km yaptı iyimi :),şöförluk öğrensin diye aldım eşime öğrendiysen değişeyim diyorum,istemiyor,çok memnun,aracın parkı kolay,pratik bir araba,kafamıza göre tam otomatik megane HB denk gelirse belki seneye değişcez inşallah,değişmesekde ben clio nun kasasını seviyorum,kliması var,abs var,benim için temel kritikler zaten,birde peugeotun yaptığı gibi geri kaçırmayan tam otomatikler yaygınlaşsın seçin şansımız daha kolay olur diye ümit ediyorum.
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Öyle karar verdik biz de artık gittiği yere kadar gitsin diye. Elimizde patlayacak belki de artık ama ömrümüz yeter de evin morgıç biterse clio 5 bakarız artık :)

• quote:

Teşekkürler.
    Öyle karar verdik biz de artık gittiği yere kadar gitsin diye. Elimizde patlayacak belki de artık ama ömrümüz yeter de evin morgıç biterse clio 5 bakarız artık :)

Yok ya leki hocam clio bu birsey olmaz sende clio 3 1.2 motor vardi birde sirion vardi duruyormu ikiside

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    Evet, motor 1,2. Güçsüz olması araba doluyken ya da yokuşlarda can sıkıyor ama şehir içinde bir depoyla 650-700 km yapması bu sıkışık zamanda affettiriyor.
    Sirion da duruyor, kapı malı o. Yurtdışında yaşayan ablama almıştık onu, bize besleme kaldı. Acayip hızlı bir araba ama çok yakıyor. Çok lazım olmadıkça kullanmıyoruz onu.
    Ama benim favorim 2012 model salcano astro marka bisikletim. 10 kilometrede 1 litre su yakiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 15 Nisan 2015; 21:05:07 >
  • fearlesboyy F kullanıcısına yanıt
    Sendomi'nin dediği gibi herkese elletme çünkü saate ulaşmak için torpidonun üst yüzeyini tamamen kaldırmak gerekiyor.
    Farları açınca daha da azaltıyor mu?

• cumrali C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Sen nasılsın?

• Geçen yaz benim de oldu aynısı. Mekanizmayi söküp temizledim iyice pas sökücüyle falan, düzeldi. Kırık bir parça yoksa mekanizma ve soketleri temizleyince düzelir belki.
    Yeri farklı ama çalışma mantığı aynıdır. Su aldıkça paslaniyor ve iş görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 15 Nisan 2015; 21:22:12 >
  • ÖNCELIKLE SİTE YONETIMINDEN ÖZÜR KONUYU NERDE ACACAGIMI BULAMADIGIMDAN BURAYA PAYLASIYORUM

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

Bende 2004 1.2 16 walf clio 2 var 3 ay önce aldım benim kafama takılan sorun var acaba bu araç sahiplerindede aynı sorun varmı yokmu merak ediyorum

SORUN:Seyir halinde iken düz zeminde sıkıntı yok fakat yamalı tasviyeli asfalt denk geldiğinde arka tekerler gezdirme yapıyor hızlıda gitsem aynı yavaşda gitsem aynı bu neden olabilir şimdiden teşekkürler. . .

• quote:

Orijinalden alıntı: zoraki_

ÖNCELIKLE SİTE YONETIMINDEN ÖZÜR KONUYU NERDE ACACAGIMI BULAMADIGIMDAN BURAYA PAYLASIYORUM

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

Bende 2004 1.2 16 walf clio 2 var 3 ay önce aldım benim kafama takılan sorun var acaba bu araç sahiplerindede aynı sorun varmı yokmu merak ediyorum

SORUN:Seyir halinde iken düz zeminde sıkıntı yok fakat yamalı tasviyeli asfalt denk geldiğinde arka tekerler gezdirme yapıyor hızlıda gitsem aynı yavaşda gitsem aynı bu neden olabilir şimdiden teşekkürler. . .

Pardon anlamadım, gezdirme ne demek?

• :) Gezdirme derken kaydırma yapıyor sağa doğru çekme yapıyor ( sadece arka tekerler denk geldiğinde ) böyle söyliyeyim kardeş normal duz yolda yani pürüzssüz yolda 170 de yapsan tık hata yok çok güzel fakat yamalı asfalt denk geldimi 170 değilde 70 lede gitsen kaydırma yapıyor sizin başınıza böyle bir durum denk geldimi ben araba hafif 965 kg motor ön kıısmda ön bölümde ağırlık var arka hafif oluşundanmı acaba o yüzdenmi oluyor diye düşünmeye başladım :(
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bugün kendim için bir araba aldım.
    Proton 415 glsi. Hiç aklıma gelmezdi ama bu araba arama işinden sıkılmaya başlamışken bir arkadaşım haber verdi. Kısıtlı bir bütçe ile alınabilecek f/p aracıymış meğerse. Lpg işli 4 lastiği yeni 10bin bakımı yeni bir yıl vize var. En büyük artısı klima var. Bugün kullandım tamamen şehir içi Konya'da sanayide baktırdım ve anlaştık. Pazartesi devrini alacağım. Gayet yumuşak kullanılan bir araç. Detaylari sonra paylaşırız yine.
    Hayırlı akşamlar.

• Ben hala su eksiltme sorununa bir çözüm getiremedim maalesef :(
    Devirdaim Değişti olmadı
    Su Depo Kapağı kalitelisiyle Değişti olmadı
    Tüplü araç diye beyninden olabileceğini düşünüp ona da baktırdım,yok...
    Altta damlama vs hiçbirşey olmuyor.
    Motorda olsa su Yağlı olurdu,depo içindeki su berrak. Her hafta sonu su eklemekten bıktım, var mı başka fikri olan lütfen ??

Araç Clio 2005 1.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgetLove -- 18 Nisan 2015; 23:22:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Öncelikle fiyat kırma amacında değilim onu belirteyim. Doğruları paylaşalım istiyorum. Mesajlarımdan bakabilirsiniz. Bende de Renault Clio 1 kasa ve hatta burda bile satılık olmasına rağmen diğer aracım Ford vs. lehine aleyhine yazılarım ve tespitlerim mevcut. Clio 3 ü daha fazla süre kullandım, ama clio 2 den çok bir farkı olmadığını söyleyebilirim. Yahi clio 2 baya iyiydi ve clio 1 e göre farklıydı. Fakat clio 1 ile 2 arasında koltuktan tutun yol tutuşa kadar epey fark var diye düşünüyorum. Buraya kadar herkesin hoşuna gider. Fakat bu modellerin 15-16 dan fazla hakediyor mu sizce? Bunda ciddi manada şüphelerim var. Tabi ki araca göre donanıma göre değişir ama işin bir de mantık boyutu var, önümde 18-19 a dizel VW polo 2007 evet trendline ama 2 AB, klima, abs var iken kusura bakmasınlar da Renoya bu paraları veremem. Bu saydığım şartlar dahilinde aracını satmak isteyen olursa benimle iletişime geçebilirse memnun olurum. Yoksa Ford da var vs. Hakkaten de araç bakmaktan sıkıldım, bir an önce takas veya değil bu alım satım işinden kurtulmak istiyorum. Benim satış ilanımdaki fiyata bakmayın. 1000 Tl altına bile verebilirim 10 senelik aracımı, düzgün bişi bulursam... Bu araçlardan kullanmış varsa tespitlerini duymak isterim, ama tek taraflı inandırıcı olmuyor. Onu belirteyim. Reklama çok ihtiyacı yok çok şükür reno ve özelinde clio 2 lerin...

• 
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.