Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.618.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CaNeRR

bana çarpan araç renolar var ya 88 89 model torosa benzeyen demir tamponlu o vurdu bagaj havuzu biraz içine gitti ama bagaj kapagının solu içine geçti düzeltmediler değişime gittiler aman ne deyim işte sogudum fiesta 1.25 lere yada punto bakacam yaza evlilik var sonrasına çıkarcam elden bunu birde model
    yükseltmek istiyorum zaten bakalım

gecmis olsun caner,ne diyelim sat bu sefer clio 3 vites yukselt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    yok fiesta varken napcam clio 3 ü ya yada punto varkene
  • quote:

Fiesta ile punto arabami hayatta almam

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

Fiesta ile punto arabami hayatta almam

clio 4 alsam tek cliodada alırsam eğer ilerde

• Aha iste bende onu almam malzeme kalitesi 5 para etkem o paraya seat ibiza alirim 1.2 tsi 105bg

ne alacan o zaman clio 3 alcam diyosun ama
  • Selamlar herkese. foruma yeni katıldım. Cliomuda yeni aldım :) 130binde 2006 hb 1.5 dci auth. güvenlik paketliymiş, şu an için çok memnunum ufak seri bir araç tam bana göre :)

• quote:

ne alacan o zaman clio 3 alcam diyosun ama

clio 3'e o parayı veririm ama clio 4' vermem anlamında söyledim clio 4 hakikaten vasat bir araba parasına göre arkadaşın babası kio rio almayı düşünüyordu aracın dizeli 48-50000 tl civarı clio 4 dizel ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: icelordw

Selamlar herkese. foruma yeni katıldım. Cliomuda yeni aldım :) 130binde 2006 hb 1.5 dci auth. güvenlik paketliymiş, şu an için çok memnunum ufak seri bir araç tam bana göre :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Arkadaslar 2002 clio hb rxt lila rengi aracimi satiyorum 95 binde ici tertemiz zerre defirme yoktur ilgikenen arkadaslara duyrulur

• quote:

Orijinalden alıntı: icelordw

Selamlar herkese. foruma yeni katıldım. Cliomuda yeni aldım :) 130binde 2006 hb 1.5 dci auth. güvenlik paketliymiş, şu an için çok memnunum ufak seri bir araç tam bana göre :)

hayırlı olsun.
    güle güle kullanın.
  • Uygun fiyata bu şekilde bir araç almak istiyorum idareten çok uzun süre kullanmayıp sadece birkaç ay idareten istiyorum. Daha sonrasında satıp daha üst modellere geçebilirim. Buna istinaden;

Bu ilan hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl bir arabadır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennisz-

Uygun fiyata bu şekilde bir araç almak istiyorum idareten çok uzun süre kullanmayıp sadece birkaç ay idareten istiyorum. Daha sonrasında satıp daha üst modellere geçebilirim. Buna istinaden;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1.6-1.6-v-sport-clio-2000-model-full-abs-4-airbag-kazasiz-204971318/detay

Bu ilan hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl bir arabadır?

Bu araci alirken dusunuyorsun ya valla satarken dusun birde kesin birseyler var bu aracta aciklama yok detaylar telefondaymis

• Detayları bende merak ediyorum. Birkaç gün içinde öğrenicem bende onları zaten ama bu kasada önerebileceğiniz bu fiyatlarda neler vardır almak mantıklı mıdır? İlanla ilgili birşey öğrenincede yazarım buraya. Şim
  • beyler öncelikle iyi günler
    2000 model clio 1.4 rta klimalı 100.000 de degisensiz boyasız 16v lpg takılmamıs 17.5 bin istiyor pahalı mı sizce ustasına gösterdik cok temiz diye yorum aldık
  • 17500 tl çöpten mi toplanıyormuş sorsana bir arkadaşa,o araba clionun en boş en kötü aracıdır,o parayı ona verene kadar 1.6rxt falan bak en azından abs yol bilgisayarı hava yastıkları yüksekli ayarlı koltuklar falan var
    hocam ederi nedir sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre71710

sen ederini boşver her araba temiz diye alınmaz tek temiz araçta o değil ilk aracım 1.6 rte idi 2 yıldır 1.2 authentic biniyorum ama şunu söylemeliyl ki 1.2 authentic faz 2 olduğu için tüm faz 1 kasalardan yani 1.4 rta,1.6rte ve rxt ve 1.4 rxt'den çok daha iyidir ki faz 1 araçların içindede en kötüsü 1.4 rta'dir var gayri gerisini sen düşün
  • quote:

quote:

sen ederini boşver her araba temiz diye alınmaz tek temiz araçta o değil ilk aracım 1.6 rte idi 2 yıldır 1.2 authentic biniyorum ama şunu söylemeliyl ki 1.2 authentic faz 2 olduğu için tüm faz 1 kasalardan yani 1.4 rta,1.6rte ve rxt ve 1.4 rxt'den çok daha iyidir ki faz 1 araçların içindede en kötüsü 1.4 rta'dir var gayri gerisini sen düşün

hocam haklısın clio 1.2 autoteknik daha iyi bi araba oyle motorundan fekan ankamam ama en azından makyajlı kasa ama dokukleri 18 lerde temizi için 20 yi gozdn cıkmak lazım faz 1 demisin en kotusu deme sebebin donanımdan dolayı mı

• quote:

quote:

quote:

hocam haklısın clio 1.2 autoteknik daha iyi bi araba oyle motorundan fekan ankamam ama en azından makyajlı kasa ama dokukleri 18 lerde temizi için 20 yi gozdn cıkmak lazım faz 1 demisin en kotusu deme sebebin donanımdan dolayı mı

hem donanım hem motor hemde faz 2 gibi içi kullanışlı değil,donanım yok zaten bırak motordo kötü 75 bg 115 tork var şehir içi tüketim fabrika değeri 8.6 olması lazım yada 8.5 hem güç yok hem tüketim fazla

araç alırken acele etmemek lazım sabret birde aracı alırken sadece motorun iyi olması yetmez, aracın km'si ne kadar triger değişmişmi,debriyaj baskı balata değişmişmi,lastikler ne durumda,ön takım ne durumda akü bujiler falan ne zaman değişmiş yani kullanan adam bakımlarını düzenli yaptırmışmı,şim di sen aracı aldın motor iyi değişen yok boyada yok,5 ay bindin debriyaj kaçırmaya başladı hadi bakalım 350tl gitti hadi şanzıman yağınıda değiştirdin oldu 400,triger değişmemiş diyelim oda 300 tutsa bunlar minimum tutarlar,akü su koydu 150,lastikleri iyi diyelim sorun yok mesela,ıvız zıvır ufak tefek şeyler oldu onda 300 koy yuvarlak hesap 1000tl de minimumda birde lastik olsa ooohhhhh yemede yanında yat,aracı alırken bunlarada dikkat et baştan insanın gözüne gelmiyorda sonra çıkıyor paralar ben aldım aracı lastiklere çok dikkatli bakmadım sonra baktım kılcal çatlaklar var gittim değiştirdim, michelin aldım 600tl,aracı alınca yağı filtreleri komple değiştirdim frenler allahlık olmuş hadi fren balatası diskler falan derken son 3 aydada akü bujiler,baskı balata derken gitti 700tl,şimdi kafam rahat :))))))ağır bakımları kalmadı,lastikler iyi frenler iyi,herşeyi kontrol ettir öyle al aracı aküdür bujidir falan bunlar ufak şeyler tabi ama diğerleri masraf açar gözüne batar

• 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.