Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.618.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Painkiller1907

quote:

Orijinalden alıntı: emrahyavuz

bana 14 inç clio 2 jantı lazım nasıl bulabılırım yada elınde olan satmak ısteyen bana ulasabılırmı

elimde orjinal jantlar duruyor hala ihtiyaç varsa yardımcı olurum.

fiyat nedir dostum? takas düşünürmüsün 14' çelik jant ile
  • Smach34 S kullanıcısına yanıt
    Evet, motoru ve şanzımanı şaseye bağlayan metal-plastik parçalar.
    Tabir farklı olabilir, sizin kulak dediğiniz şey odur belki de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasip olursa bir clio almak istiyorum.2000-2002 arası.Hangisini tercih etmeliyim.Rta,rna.rxt bilgi verebilirmisiniz lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpond

Nasip olursa bir clio almak istiyorum.2000-2002 arası.Hangisini tercih etmeliyim.Rta,rna.rxt bilgi verebilirmisiniz lütfen.

Tabi ki rxt almalisin bununda makbulu 1.4rxt ama 1.6rxt alsanda olur tek fark motorlari

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

Orijinalden alıntı: serpond

Nasip olursa bir clio almak istiyorum.2000-2002 arası.Hangisini tercih etmeliyim.Rta,rna.rxt bilgi verebilirmisiniz lütfen.

Tabi ki rxt almalisin bununda makbulu 1.4rxt ama 1.6rxt alsanda olur tek fark motorlari

Teşekkürler cevabınız için.
    Clıoları çok tanımadığım için soruyuorum.
    Rxt önermenizin sebebi donanım açısından daha dolu olması mı?
    Klimalı ve hava yastıklı 1,4 rna veya rtada alınır mı? Sıkıntı çıkarır mı?
  • 1.4 motor alma en verimsiz motor tuketimi cok birde donanim yok rxt'nin yanindan bile gecmez alacaksan rxt al bunlarin disinda 1.2 authentic yada 1.4 dynamic veya privilige bakabilirsin ama bunlarin fiyati daha yuksektir

• Arkadaşlar aşağıda verilen linkteki araç için görüşlerinizi alabilir miyim. Uygun mu sizce.

• quote:

Orijinalden alıntı: herek

Arkadaşlar aşağıda verilen linkteki araç için görüşlerinizi alabilir miyim. Uygun mu sizce.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bu-yasta-bu-km-zor-189589591/detay

sen balıkesirli misin dostum? şu kadar söyleyeyim sana bu araca bu parayı veren enayinin daniskadır araç 1.4 8v clionun en verimsiz motoru aynı zamanda donanımı en kötü olan model, resimlere bakarak konuşuyorum araba bakımsız koltuklara dikkat et kılıf var kılıflar bile berbat durumda,klima var gözüküyor ve çift hava yastığı var ama bunlar olsada olmasada bu parayı imkansız yapmaz

• quote:

quote:

Arkadaşlar aşağıda verilen linkteki araç için görüşlerinizi alabilir miyim. Uygun mu sizce.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bu-yasta-bu-km-zor-189589591/detay

sen balıkesirli misin dostum? şu kadar söyleyeyim sana bu araca bu parayı veren enayinin daniskadır araç 1.4 8v clionun en verimsiz motoru aynı zamanda donanımı en kötü olan model, resimlere bakarak konuşuyorum araba bakımsız koltuklara dikkat et kılıf var kılıflar bile berbat durumda,klima var gözüküyor ve çift hava yastığı var ama bunlar olsada olmasada bu parayı imkansız yapmaz

sevgili sendomi ben bandırmadayım aracı gördüm. kılıflar kötü ancak koltuklar temiz ve hatasız. motor verimsiz fakat bakımları tam usta rutin dışında sorun çıkarmaz dedi. km düşük çalışmayanı yok 16500 teklif etsem çok mu dersiniz.

• Gel benim arabayi vereyim ben sana o fiyata 1.2 authentic

• quote:

hocam ilanın sonunu dikkatli oku

Beğenmediğim adama parayı versede arabayı vermeyebilirim. Onu üzmeyecek birisinin ona sahip olmasını istiyorum.

eğer alacak olursan süslende git .şaka bi yana da araba adamın anlattığını göre temiz duruyor km orjinalse ederi bence taş çatlasın oda 15

• O paraya rxt alırsın, alırken boş donanım alma sonradan pişman olursun. Acele etme daha araba denk gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

quote:

Beğenmediğim adama parayı versede arabayı vermeyebilirim. Onu üzmeyecek birisinin ona sahip olmasını istiyorum.

eğer alacak olursan süslende git .şaka bi yana da araba adamın anlattığını göre temiz duruyor km orjinalse ederi bence taş çatlasın oda 15

o parayı bile yapmaz o araba adamın istediği fiyat zaten uçuk dediğin gibi orda onuda yazdıysan ben akıl sağlığından şüphe ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

O paraya rxt alırsın, alırken boş donanım alma sonradan pişman olursun. Acele etme daha araba denk gelir

yani 17000tl civarı temiz bir rxt alabilir arkadaş ama bandırmada oturuyor araçta orda diye kolaya kaçmak istiyor ama araba alırken kolaya kaçmak olmaz,çevre illerede bakacaksın mesela balıkesir merkeze bak,manisaya bak,bursaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 2 Aralık 2014; 14:11:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

quote:

o parayı bile yapmaz o araba adamın istediği fiyat zaten uçuk dediğin gibi orda onuda yazdıysan ben akıl sağlığından şüphe ederim

km sine dayanarak söyledim adamın dediğine göre doğruysa tabi. valla sendomi hocam 17 ye temiz ben bulsam 1.4 rxt alcam da bulamadım daha bakıyorum

• Aceleye gerek yok araba denk gelir. Ben zamanında 1.6 rxt 100 binde kız gibi 13 e sattım , rta lar 11-12 civarıydı.. Rta ya 13 14 en fazla oda piyasa yüksek. 17 ye 1.2 otantik bulursun faz2 veya temiz rxtler denk gelebilir. Aceleye hiç getek yok. Bandırmada piyasa 1-2 bin yüksektir bende orda yaşıyorum daha ordan araba almadım bursadan alınır genelde..birde ilanlarda araç kendininmiş gibi yazan al satçılar var burda çok mesela.. Onlardan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 2 Aralık 2014; 14:54:52 >
  • ben balıkesirdeyim bualdığım 2. araçtı 1.2 authentic daha balıkesirden araç almadım,ilk alacağım zaman biraz baktım hemen başka illere bakmaya başladım millet sıyırmış kafayı kardeşim burda,hele galericiler aman yarabbim nasıl bir aç gözlülüktür o geleni geçeni öpmeye çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 2 Aralık 2014; 15:19:01 >
  • 1.4 Authentig tavsiye eder misiniz?
  • 1.4 authentic derken symbol demek istedin galiba dostum
  • RTE ile RXT arasında ne fark var acaba?
  • 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.