Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.616.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bora hocam hayırlı olsun. Ikinci bebek geldi anladığım kadarıyla.
    Scenic benim de bir süre takip ettiğim bir araba. Lpg'ye uzak olduğum için elemiştim.
    Görüşmek üzere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ikinci bebek gelince arka koltuğa 2 çocuk koltuğu koyunca yerimiz daraldı . Ani kararla vedalaştım clio ile .
    Renault sevdasından vazgeçmediğim için scenic bakıyorum ve expertiz deyim ;) sorun çıkmaz ise alıcaz inşallah !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: kalemlikek

Evet ikinci bebek gelince arka koltuğa 2 çocuk koltuğu koyunca yerimiz daraldı . Ani kararla vedalaştım clio ile .
    Renault sevdasından vazgeçmediğim için scenic bakıyorum ve expertiz deyim ;) sorun çıkmaz ise alıcaz inşallah !!!

Hayırlısı olsun bebeğiniz ve yeni aracınız.bendede 2006 clio var satmaya kıyamıyorum allaha şükür her derdimi çekiyor.benimde aile geniş olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum.fiyat bilgilendirmeniz için de teşekkür ederim.

• Arkadaslar bende sifir aldigim clio sembol sedan aracimi satmayi dusunuyorum. 2007 model 72000 km de. autontic modeli. carpik ve degisen boya kesinlikle yok. 24000 tl dusunuyorum.

• 1.2 araçta lpg olayı bana acayp ters,dün uzun yol yaptım klima açıkken araba resmen ölüyor deneme yapayım dedim araç 80-90 giderken klimayı birden kapattım araba öne atıverdi kendini bu kadarmı fark ettirir be kardeşim dedim kedi kendime hele ki lpg ile ne olur bizim araçlar bilmiyorum eski aracım olan 1.6 rte gibi değil ama yinede çok iyi iş görüyor aşırı yüklü olmadıkça rampada salmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

1.2 araçta lpg olayı bana acayp ters,dün uzun yol yaptım klima açıkken araba resmen ölüyor deneme yapayım dedim araç 80-90 giderken klimayı birden kapattım araba öne atıverdi kendini bu kadarmı fark ettirir be kardeşim dedim kedi kendime hele ki lpg ile ne olur bizim araçlar bilmiyorum eski aracım olan 1.6 rte gibi değil ama yinede çok iyi iş görüyor aşırı yüklü olmadıkça rampada salmıyor

Çok aşırı fark olmuyor lpgde ben bindim lpgli 1.2 ye.. Sonuçta adam 60-70 tl gaz ile 350-400 km yapıyor.. Gazıda koyunca gidiyor araba benzini koyuncada gidiyor.. Lpg avantajı çok bariz apaçık ortada.. Ben kıyamıyorum arabaya lpg için orjinalliğini bozdurmaya.. Ekonomi için lpg şart..

• 1.6 aracımda bile fark etmişti ki 1.2 araçta bariz fark olacağına eminim klima bile fark ettirdi diyorum ya birde lpg'nin sorunları var tabi orası tam rezillik(deneyimle sabit)

• arkadaşlar arabamın sağ arka çamurluğunda resimlerde görülen ufak bi sürtme var. buranın tamiri için 3 yere sordum. 2 si 3 günde yaparız, 1 i ise 1 günde yaparım dedi. sizce bu sürtme 1 günde hallolurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: iceylanktu

arkadaşlar arabamın sağ arka çamurluğunda resimlerde görülen ufak bi sürtme var. buranın tamiri için 3 yere sordum. 2 si 3 günde yaparız, 1 i ise 1 günde yaparım dedi. sizce bu sürtme 1 günde hallolurmu?

1 gün değil 2-3 saatte bile halolur.. orası zımparalanıp macun çekilecek ve tekrar zımpara tesfiye edilecek..tabi kaportada yamukluk varsa önce kaportacı düzeltecek...tesfiyeden sonra astarı atılacak ve sonra boyası....çok zor bir işi yok ama ufak iş olduğu için sallamışlar heralde seni,ellerindede büyük iş varsa seni bekletmek istemişler..

• @ketoral
    valla hocam bilemiyorum. 3 gün diyenlerden birinde baya araba vardı ama diğerinde 1-2 tane araba vardı. 1 gün diyene dedim ben başka yerlere de sordum 3 gün dediler iş baştan sağma olmasın ondan sonra dedim yaptığımız işin arkasındayız diyo. bende çabuk olsun diye kötü bişey olmasın diyorum ama banada çok bi işi yok gibi geliyo, ufak bi düzeltme işlemi var ondan sonra dediğiniz gibi zımpara macun boya. bir de 3 gün dediğim yerler tanıdıklarımın tavsiye ettiği yerlerdi,1 gün diyen yerin işçiliği hakkında bi bilgim yok açıkcası.
  • quote:

@ketoral
    valla hocam bilemiyorum. 3 gün diyenlerden birinde baya araba vardı ama diğerinde 1-2 tane araba vardı. 1 gün diyene dedim ben başka yerlere de sordum 3 gün dediler iş baştan sağma olmasın ondan sonra dedim yaptığımız işin arkasındayız diyo. bende çabuk olsun diye kötü bişey olmasın diyorum ama banada çok bi işi yok gibi geliyo, ufak bi düzeltme işlemi var ondan sonra dediğiniz gibi zımpara macun boya. bir de 3 gün dediğim yerler tanıdıklarımın tavsiye ettiği yerlerdi,1 gün diyen yerin işçiliği hakkında bi bilgim yok açıkcası.

Sen bilirsin bilinen yere işçiliği temiz yere git derim. Bilmedik yere gitme zaten..

• dediğiniz gibi en iyisi bildiğim yere götürüyüm,3 günde olsa yapacak bişey yok bekliycem mecbur.
  • macunun astarın ve boyanın kurumasını bekleme zamanı ne kadar uzun olursa o kadar iyi.
    o bölüm iki saatte de şipşak tertemiz çıkar ama 6 ay sonra boyası çatlar, moralin bozulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leki

macunun astarın ve boyanın kurumasını bekleme zamanı ne kadar uzun olursa o kadar iyi.
    o bölüm iki saatte de şipşak tertemiz çıkar ama 6 ay sonra boyası çatlar, moralin bozulur.

Hava sıcaklıkları 30 derecelerde macun 1 saate kalmıyor kuruyor.. Kışın olsa 1 hafta bile sürer.. Aracı sabahtan hazırlasa akşam üstü teslim eder ama bence 3 gün çok fazla..

• quote:

arkadaşlar arabamın sağ arka çamurluğunda resimlerde görülen ufak bi sürtme var. buranın tamiri için 3 yere sordum. 2 si 3 günde yaparız, 1 i ise 1 günde yaparım dedi. sizce bu sürtme 1 günde hallolurmu?

Hocam zımparalık macunluk bir durum yok gibi gördüğüm kadarıyla.Sadece boya ile rötuş çok rahat kurtarır gibi görünüyor.Bu tür ufak kaporta işlemlerinde olabildiğince macundan uzak durmaya çalışın derim ben...Birde koyu renk olduğu için rötuş izide çok belli ettirmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.4 RXT -- 31 Ağustos 2013; 10:51:22 >

• quote:

1.2 araçta lpg olayı bana acayp ters,dün uzun yol yaptım klima açıkken araba resmen ölüyor deneme yapayım dedim araç 80-90 giderken klimayı birden kapattım araba öne atıverdi kendini bu kadarmı fark ettirir be kardeşim dedim kedi kendime hele ki lpg ile ne olur bizim araçlar bilmiyorum eski aracım olan 1.6 rte gibi değil ama yinede çok iyi iş görüyor aşırı yüklü olmadıkça rampada salmıyor

lpg olayını bilmiyorum ama 1.2 araçta kişi sayısı çok önemli her zamn söylüyorum bunu 2 kişi klima 3.kademede düz yolda 100-110 gibi hızlara bile çabuk ivmeleniyor araç zaten vites oranları kısa ama yokuşlarda ben kapatıyorum klimayı araçta 3-4 kişiysek sıkıntı yaşamamak için ama hergün işe gidip gelicek olsam lpgsiz araca artık ülkemizde binmek maalesef mümkün diil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

quote:

lpg olayını bilmiyorum ama 1.2 araçta kişi sayısı çok önemli her zamn söylüyorum bunu 2 kişi klima 3.kademede düz yolda 100-110 gibi hızlara bile çabuk ivmeleniyor araç zaten vites oranları kısa ama yokuşlarda ben kapatıyorum klimayı araçta 3-4 kişiysek sıkıntı yaşamamak için ama hergün işe gidip gelicek olsam lpgsiz araca artık ülkemizde binmek maalesef mümkün diil.

Doğrusu o zaten yokuş çıkarken klima düğmesine basıp kapatıcaksın..yokuş bittimi tekrar bas çalışsın.. Ntv de araba programındada yakıt tüketimi anlatılırken yokuşlarda klimayı kapatın diyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: kalemlikek

Evet ikinci bebek gelince arka koltuğa 2 çocuk koltuğu koyunca yerimiz daraldı . Ani kararla vedalaştım clio ile .

hocam herşeyin hayırlısı diyelim.
    ben gözümü octavia veya megane 2 ye dikmiştim. nasip octaviadaymış. ben memnunum. tüp yoktu bende taktırmadım az kullandığıım için. şehir dışı iyide şehir içi biz zalim canavar kesiliyor. ..
    geçenlerde sattım gitti gibi oldu, ekspertize götürürken ön sağ çam. ve kaputtun birleştiği yerden öndeki araca dokundurduk. şimdi yaptırdım ve bu hafta Ihlara vadisi tarafına gideceğimden şu anda ilandan kaldırdım.
    bir cümle daha öğrendim sanayide ( konya piyasasında) diye başlıyor sonrası malum. araçta boya varmış yaw, konya piyasası şöyle böyle o yan bu yan. ben de araç bu almazsanız siz bilirsiniz dedim. başka polemiğe gerek yok bence.

bora hocam ve leki hocam ve 1.4 RXT sizleri tanıdığım için bende çok mutluyum. nice güzel arkadaşlıklara dielim.

• quote:

yorum yapamam ama 1 günde hallolur bence. hava çok sıcak olduğuundan işler7işlemler hızlı olur.

• quote:

Sayın sendomi ...

Lpg konusunda en önemli nokta kitten de önemlisi sistemin montajını yapan usta .

bence sizin bindiğiniz aracın montajında sorun var . Benim arabamda hiç bir sorun yoktu aksine lpg ile performans artışı bile olmuştu ...

45 bin km benzinle bindikten sonra Lpg ye geçtim. Geçerken çok soru işareti vardı kafamda , Atiker sistem taktırma sorunlu demelerine rağmen iyi bir ustada atiker taktırdım ve sonradan keşke ilk aldığımda bu işlemi yapsaydım diye hayıflandım.

Arabayı sattığımda ise izmirde 2.35 den 70 TL gaz ile depo doluyor ve 430 Km şehir içi yol gidiyordum. Gerisini sizdüşünü artık .

...

• 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.