Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cashuva

quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

Dostum arabanin genel bakim kmsi 60 bin km. Senin arac 67 bin olmus. Triger seti devirdaim pompasi degismesi lazim.. Genel bakim 4 yil veya 60 bin km. 2004-2013 9 yil olmus kmde 67 bin. Peki sen trigersetini ne zaman degismeyi dusunuyorsun.. Baski balata bitik degilse onu atla bence sen trigersetini devirdaim pompasini, motor yagi yag flitresi polen filtresi hava filtresi.. On balatalari kontrol ettir bitikse degistir.. Kayislarida degistir alternator kayisi..buji degismemise gerekiyorsa degistir. Kagitta yazan yetkili servis oldugu icin 4 yil doldugu icin triger seti genel bakimi yapilsin diye adamda 48 binde degistirmemistir 60 bini beklesin demistir not dusmuslerdir musteri istegiyle degismedi diye..aractaki butun sivilarda degisiyor diye biliyorum genel bakimda antifrizdir hidrolik sivisi fln..

triger kayışını konusu şöyle burda sürekli Renault clio kullanan bi komşumuz bana Renaultların trigeri 80-90000 km gider hiç gerek yok çünkü diğer araçların trigerinin 2 katı büyüklüğünde demişti bende doğru olduğunu savunmuyrm kesinlikle ama bu bilgi ışığında çokta önemsemedim açıkçası...diğer bilgiler içinde teşekkürler not alıp hepsiyle ilgilenicem sanayiye gittiğimde en azında neler yapmam gerektiğini bilmiş olurum

komşu motor ustasımı senin her kafdan bir ses çıkıyor...tamam bekle diyecem 80-90 bin kmyide.. yetkili servisin dediği 4 yıl veya 60 binkm... senin araba 2004 ve 2013 yılındayız 9 yıl olmuş triger değişmemiş... hani 4-5 yıl olsa bekle belki idare eder diyelim ama 9 yıl olmuş nerdeyse 10 yıl olcak..o triger kayışı özelliğini kaybetmeye başlamıştır çoktan... fiyatını bilmiyorum ama 100-150tl triger masrafından kaçarken sonradan 2000-3000 tl masraf açmasın başına.. birde yazmayı unutmuşum benzin filtresinide değiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 25 Ağustos 2013; 15:33:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

quote:

Dostum arabanin genel bakim kmsi 60 bin km. Senin arac 67 bin olmus. Triger seti devirdaim pompasi degismesi lazim.. Genel bakim 4 yil veya 60 bin km. 2004-2013 9 yil olmus kmde 67 bin. Peki sen trigersetini ne zaman degismeyi dusunuyorsun.. Baski balata bitik degilse onu atla bence sen trigersetini devirdaim pompasini, motor yagi yag flitresi polen filtresi hava filtresi.. On balatalari kontrol ettir bitikse degistir.. Kayislarida degistir alternator kayisi..buji degismemise gerekiyorsa degistir. Kagitta yazan yetkili servis oldugu icin 4 yil doldugu icin triger seti genel bakimi yapilsin diye adamda 48 binde degistirmemistir 60 bini beklesin demistir not dusmuslerdir musteri istegiyle degismedi diye..aractaki butun sivilarda degisiyor diye biliyorum genel bakimda antifrizdir hidrolik sivisi fln..

triger kayışını konusu şöyle burda sürekli Renault clio kullanan bi komşumuz bana Renaultların trigeri 80-90000 km gider hiç gerek yok çünkü diğer araçların trigerinin 2 katı büyüklüğünde demişti bende doğru olduğunu savunmuyrm kesinlikle ama bu bilgi ışığında çokta önemsemedim açıkçası...diğer bilgiler içinde teşekkürler not alıp hepsiyle ilgilenicem sanayiye gittiğimde en azında neler yapmam gerektiğini bilmiş olurum

komşu motor ustasımı senin her kafdan bir ses çıkıyor...tamam bekle diyecem 80-90 bin kmyide.. yetkili servisin dediği 4 yıl veya 60 binkm... senin araba 2004 ve 2013 yılındayız 9 yıl olmuş triger değişmemiş... hani 4-5 yıl olsa bekle belki idare eder diyelim ama 9 yıl olmuş nerdeyse 10 yıl olcak..o triger kayışı özelliğini kaybetmeye başlamıştır çoktan... fiyatını bilmiyorum ama 100-150tl triger masrafından kaçarken sonradan 2000-3000 tl masraf açmasın başına.. birde yazmayı unutmuşum benzin filtresinide değiştir..

clio 2 forumundaki herkesin ve özelliklede sizin görüşleriniz benim için çok değerlidir dediğiniz gibi araba bana sıkıntı yaratmayınca bende tabiri caizse salladım bakımı ama başıma daha büyük işler açacağını unutarak çarşamba günü trigerde dahil olmak üzere bütün bakımını yaptıracağım ve buradan işlemleri ve parça fiyatlarını paylaşırım diğer arkadaşlarada fikir vermesi açısından tekrar teşekkürler

• clio ekonomik araba.
    skoda octavia şehir içi 10 litreyi tüketiyor valla.
  • Renault parcasi veya motrio parca gibi secenekler var.orjinal renault daha pahaliya cikar, motrio daha uyguna cikar. Triger seti rulmanlariyla- devirdaim pompasi degistir.. Kayislari degistir 15 tl civaridir. Yag yag flitresi hava filtresi polen fltresi benzin filtresi degistir. Bujide degistir bence. On balatalari kontrol ettir gerekirse degistir. Sogutma sivisi antfriz , hidrolik sivilari degistir, arka kampanalari icini actir temizlet bakimini yaptir..sonrada kafan rahat eder birdaha 15 bin km sonra yag yag flitresi polen flitresi hava filitresi gibi periyodik bakim kalir. Fazla tutmaz yani bundan sonrasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Renault parcasi veya motrio parca gibi secenekler var.orjinal renault daha pahaliya cikar, motrio daha uyguna cikar. Triger seti rulmanlariyla- devirdaim pompasi degistir.. Kayislari degistir 15 tl civaridir. Yag yag flitresi hava filtresi polen fltresi benzin filtresi degistir. Bujide degistir bence. On balatalari kontrol ettir gerekirse degistir. Sogutma sivisi antfriz , hidrolik sivilari degistir, arka kampanalari icini actir temizlet bakimini yaptir..sonrada kafan rahat eder birdaha 15 bin km sonra yag yag flitresi polen flitresi hava filitresi gibi periyodik bakim kalir. Fazla tutmaz yani bundan sonrasi

zaten en önemli ve masraflı bakım benim için 60bin bakımı olucak çünkü ben yılda ancak 4000km yapan biriyim ana bakımdan sonrada dediğiniz gibi sadece rutin bakımları kalıcak benim için... Renault parçası ve motrio fiyat farkına bakarım zaten eğer fazla fark varsa motrio düşünebilirim ama yakınsa fiyatlar orijinal Renault taktırırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

clio ekonomik araba.
    skoda octavia şehir içi 10 litreyi tüketiyor valla.

bencede ekonomik ve performanslı bir araba gayet memnunum tek yada 2 kişi bindiğim için araca performans yönündende gayet yeterli benim için
  • Arkadaşlar şuan 18000tl gibi bir bütçem var 1-2 ay içerisinde clio 2 almayı düşünüyorum şuan araştırıyorum.Sorum şu,

2002-2004 model privilage - dinamik mi? (yanlış hatırlamıyorsam bunlar en full u oluyor)
    2004 ve üzeri diğer donanım paketlerinden birini mi almak daha mantıklı, almışken boş araçta almak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgu

Arkadaşlar şuan 18000tl gibi bir bütçem var 1-2 ay içerisinde clio 2 almayı düşünüyorum şuan araştırıyorum.Sorum şu,

2002-2004 model privilage - dinamik mi? (yanlış hatırlamıyorsam bunlar en full u oluyor)
    2004 ve üzeri diğer donanım paketlerinden birini mi almak daha mantıklı, almışken boş araçta almak istemiyorum.

Privelege dinamik en fulu. Otantik en bosu ama abs klima 4 hava yastigi var yinede..temiz olaraktan hangisi denk gelirse alabilirsin

• quote:

quote:

Arkadaşlar şuan 18000tl gibi bir bütçem var 1-2 ay içerisinde clio 2 almayı düşünüyorum şuan araştırıyorum.Sorum şu,

Privelege dinamik en fulu. Otantik en bosu ama abs klima 4 hava yastigi var yinede..temiz olaraktan hangisi denk gelirse alabilirsin

Bu araclarda kronik problemler var mi? Renault 19 da direksiyon kutusundan yag kacirmasi gibi

• quote:

quote:

quote:

Bu araclarda kronik problemler var mi? Renault 19 da direksiyon kutusundan yag kacirmasi gibi

Klasik bir kaç arızası oluyor ama ufak şeyler parça değişimi ile çözülüyor. Manyetik kaptör arızası gibi.. 13-18 bin tlye bunlardan iyi seçenek yok. Piyasası 2. Eli sağlam..

• quote:

Renault parcasi veya motrio parca gibi secenekler var.orjinal renault daha pahaliya cikar, motrio daha uyguna cikar. Triger seti rulmanlariyla- devirdaim pompasi degistir.. Kayislari degistir 15 tl civaridir. Yag yag flitresi hava filtresi polen fltresi benzin filtresi degistir. Bujide degistir bence. On balatalari kontrol ettir gerekirse degistir. Sogutma sivisi antfriz , hidrolik sivilari degistir, arka kampanalari icini actir temizlet bakimini yaptir..sonrada kafan rahat eder birdaha 15 bin km sonra yag yag flitresi polen flitresi hava filitresi gibi periyodik bakim kalir. Fazla tutmaz yani bundan sonrasi

arkadaşım yazdıklarına tamamen katılıyorum. bakım için bunları yapmak gerek.
    kendi servisi zaten motrio takıyor parçaları.
  • pazar günü 1.2 authentic aracımı 16300'e verecektim ancak hanımın itirazları üzerine arabaya istediğim 16400'de direttim adam almaktan vazgeçti,yoksa hanımla papaza olacaktık mazallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

pazar günü 1.2 authentic aracımı 16300'e verecektim ancak hanımın itirazları üzerine arabaya istediğim 16400'de direttim adam almaktan vazgeçti,yoksa hanımla papaza olacaktık mazallah

uçurumun kıyısından dönmüş derler bu duruma :)
    hayırlı satışlar dilerim.
  • sağolasın çumralı,bu clio'da eroin gibi birşey bağımlılık yapıyor bulaştınmı bırakamıyorsun
  • quote:

sağolasın çumralı,bu clio'da eroin gibi birşey bağımlılık yapıyor bulaştınmı bırakamıyorsun

arkadaşım çok haklısn bu konuda. konya trafiğinde ne kadar clioII varsa hepsi gözüme takılıyor. bazen çok pırıl pırıl olanları geçiyor yolda dönüp dönüp bakııyorum.

octavia bazı ekonomiyi düzeltememe sebeplerinden satılabilir.
    tekrardan alacağım araba ne olur derseniz kesin clioII olur.
    amma rta ya gücüm yeter amma rxtye. bakacağız zaman ne gösterecek.

her zaman yazamıyorum ama bölüme gelen tüm yorumları okuyorum.
    hayırlı geceler dilerim.
  • quote:

pazar günü 1.2 authentic aracımı 16300'e verecektim ancak hanımın itirazları üzerine arabaya istediğim 16400'de direttim adam almaktan vazgeçti,yoksa hanımla papaza olacaktık mazallah

Modeli kaçtı? Bizim arabalar bu fiyata alıcı buluyorlarsa süpermiş
  • 2004 model güvenlik paketli denen 4 hava yastıklı model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 29 Ağustos 2013; 10:19:28 >
  • quote:

20004 model güvenlik paketli denen 4 hava yastıklı model

Benim araç nekadar eder acaba 60 binde orjinal 2 hava yastıklı boyasız değişimsiz gri.2006 model.

• quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

quote:

20004 model güvenlik paketli denen 4 hava yastıklı model

Benim araç nekadar eder acaba 60 binde orjinal 2 hava yastıklı boyasız değişimsiz gri.2006 model.

18.500 e rahat satarsın..
  • Günaydın clio dostları arkadaşlarım ...

3 yıl 60 bin km dir bindiğim clio 2 1.2 16v hb aracımı ailedeki fert sayısının artmasından dolayı satmış bulunuyorum. Hazır fiyat konusu konuşuluyorken. Km 76400 2006 model 3 parça boyalı , mekanik aksamı süper bir araçtı ayrıca atiket lpg vardı. fiyat istemiyerekte olsa kıramadığımdan 17250TL ..

Bu günde scenic 2005 bakmaya gidiyorum, expertiz durumuna göre aracı alacağım ...

Form üzerinde tanıştığım Leki , Çumralı ve daha bir çok dosta çok selamlar ... Bundan sonra uzamktanda olsa takip ediyor olacağım ...

• 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.