Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.616.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    forum 200 sayfa yı geçtiğinden tüm sayfaları inceleyemedim,sizin uygulamanızı ilk defa gördüm teşekkür ederim. kırmızıda daha hoş tabi. bende boyarken tereddüd ettim baya ama sonuç hoşuma gitti. begenmezsem geri siyaha boyarım demiştim. ama iyi oldu yani.
  • Evet, güzel olmuş gerçekten.
    Ben de tereddüt etmiştim ama kaybım 15 lira sprey boya parası olur nolacak dedim. Benimki kışlık lastikler içindi. Arabayı sattığım kişi halen kullanıyor kış gelince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben yaz kış kullanamayı düşünüyorum :-) sizinkilerde boya atma falan oldu mu?
  • Boya atması görmedim. Dediğim gibi arabayı sattım ama arada bir görüyorum, gözüme batmadı öyle birşey.

• Arkadaşlar bugün clio da yeni bir özellik keşfettim...kalkış yaparken devir 5 in altına düştüğü anda klima devre dışı kalıyor...motor toparladığı zamanda tekrar devreye giriyor...bu özellik motorun toparlama gücünü arttırıyor... fark eden arkadaşlar olmuştur muhakkak...
  • 2006 model clio 2 1.5 dci dynamik sahibi olan arkadaşlar bu aracın güvenlik paketli olanlarında kaç hava yastığı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin.soyak -- 22 Ağustos 2013; 20:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.soyak

2006 model clio 2 1.5 dci dynamik sahibi olan arkadaşlar bu aracın güvenlik paketli olanlarında kaç hava yastığı var?

1 sürücü+1 yolcu+2 yan = 4 hava yastığı
  • @ersin.soyak
    bende 2005 hb 1.5 dci dynamik var. üste resmi olan araç. sürücü+yolcu+2 yan hava yastığı var.
  • Symbolle kisa hb clio arasinda fark olabilir.. Arac sümbülmü yoksa kısa hb mi? Onuda dikkate alın bence

• hb clio2 de ön yan ve tavan olacak şekilde 6 tane airbag olduğunu düşnüyordum..

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin.soyak

hb clio2 de ön yan ve tavan olacak şekilde 6 tane airbag olduğunu düşnüyordum..

Surucu - yolcu - yan olarak 4 airbag diye geciyor..

• 2013 clio cok mükemmel yapişlar beyazi harika kırmızı varsa ondan almayi düşünüyorum bizim arkadaş toplam herşey 40 bin tl mal olmuş ama araba super
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliBir07

2013 clio cok mükemmel yapişlar beyazi harika kırmızı varsa ondan almayi düşünüyorum bizim arkadaş toplam herşey 40 bin tl mal olmuş ama araba super

Çok güzel dikkat çekici ve sportif,modifiyede çok yakışıyor clio 4 e

• slm arkadaşlar.2004 model 1.2hb 16v sahibiyim ve aracım 67000 km de en son bakıma ise 48000de Renault maisde girmişti.işlerimden dolayı götüremedim bi türlü bu ön bilgiden sonra sorum şu olucak 70tl benzinle şehir içinde 170 km gittim buda yaklaşık km de 40 kuruş ediyo zaman zaman klima açıktı(yaklaşık 50km falan yapılmıştır) ve bazende 4000-5000 lerde vites değiştırdm sizce yakıt tüketimi çokmu???? kısmetse bu çarşamba bakıma giricek araç filtreler ve yağ değişimi dışında nelere dikkat etmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

slm arkadaşlar.2004 model 1.2hb 16v sahibiyim ve aracım 67000 km de en son bakıma ise 48000de Renault maisde girmişti.işlerimden dolayı götüremedim bi türlü bu ön bilgiden sonra sorum şu olucak 70tl benzinle şehir içinde 170 km gittim buda yaklaşık km de 40 kuruş ediyo zaman zaman klima açıktı(yaklaşık 50km falan yapılmıştır) ve bazende 4000-5000 lerde vites değiştırdm sizce yakıt tüketimi çokmu???? kısmetse bu çarşamba bakıma giricek araç filtreler ve yağ değişimi dışında nelere dikkat etmeliyim

60 bin genel bakimi yokmu, triger devirdaim baski balata , yaglar flitreler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

quote:

slm arkadaşlar.2004 model 1.2hb 16v sahibiyim ve aracım 67000 km de en son bakıma ise 48000de Renault maisde girmişti.işlerimden dolayı götüremedim bi türlü bu ön bilgiden sonra sorum şu olucak 70tl benzinle şehir içinde 170 km gittim buda yaklaşık km de 40 kuruş ediyo zaman zaman klima açıktı(yaklaşık 50km falan yapılmıştır) ve bazende 4000-5000 lerde vites değiştırdm sizce yakıt tüketimi çokmu???? kısmetse bu çarşamba bakıma giricek araç filtreler ve yağ değişimi dışında nelere dikkat etmeliyim

60 bin genel bakimi yokmu, triger devirdaim baski balata , yaglar flitreler...

ben arabayı 7 ay önce 65binde almıştım bütün bakım kağıtları duruyodu ve müşteri isteğiyle triger kayışı değişmeyecek ibaresi yer alıyodu en sonuncuda sanırım satan kişi masraf etmek istememiş ben galeriden aldım aracı. trigeri bu götüreceğim bakımdada atlıcam büyük ihtimalle artık babamın tanıdık ustası var parçaları kendim orjinal alıp ona taktırıcam araçta şuana kadar tık yok ses yok debriyajın kavraması falan gayet güzel tabii benm kendimce anladığım kadarıyla buna rağmen baskı balata değişimi gerekirmi yada usta zaten gerekliliği anlarmı ilk aracım olduğu için açıkçası bakım konusundada acemiyim

• Dostum arabanin genel bakim kmsi 60 bin km. Senin arac 67 bin olmus. Triger seti devirdaim pompasi degismesi lazim.. Genel bakim 4 yil veya 60 bin km. 2004-2013 9 yil olmus kmde 67 bin. Peki sen trigersetini ne zaman degismeyi dusunuyorsun.. Baski balata bitik degilse onu atla bence sen trigersetini devirdaim pompasini, motor yagi yag flitresi polen filtresi hava filtresi.. On balatalari kontrol ettir bitikse degistir.. Kayislarida degistir alternator kayisi..buji degismemise gerekiyorsa degistir. Kagitta yazan yetkili servis oldugu icin 4 yil doldugu icin triger seti genel bakimi yapilsin diye adamda 48 binde degistirmemistir 60 bini beklesin demistir not dusmuslerdir musteri istegiyle degismedi diye..aractaki butun sivilarda degisiyor diye biliyorum genel bakimda antifrizdir hidrolik sivisi fln..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 25 Ağustos 2013; 2:03:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

Dostum arabanin genel bakim kmsi 60 bin km. Senin arac 67 bin olmus. Triger seti devirdaim pompasi degismesi lazim.. Genel bakim 4 yil veya 60 bin km. 2004-2013 9 yil olmus kmde 67 bin. Peki sen trigersetini ne zaman degismeyi dusunuyorsun.. Baski balata bitik degilse onu atla bence sen trigersetini devirdaim pompasini, motor yagi yag flitresi polen filtresi hava filtresi.. On balatalari kontrol ettir bitikse degistir.. Kayislarida degistir alternator kayisi..buji degismemise gerekiyorsa degistir. Kagitta yazan yetkili servis oldugu icin 4 yil doldugu icin triger seti genel bakimi yapilsin diye adamda 48 binde degistirmemistir 60 bini beklesin demistir not dusmuslerdir musteri istegiyle degismedi diye..aractaki butun sivilarda degisiyor diye biliyorum genel bakimda antifrizdir hidrolik sivisi fln..

triger kayışını konusu şöyle burda sürekli Renault clio kullanan bi komşumuz bana Renaultların trigeri 80-90000 km gider hiç gerek yok çünkü diğer araçların trigerinin 2 katı büyüklüğünde demişti bende doğru olduğunu savunmuyrm kesinlikle ama bu bilgi ışığında çokta önemsemedim açıkçası...diğer bilgiler içinde teşekkürler not alıp hepsiyle ilgilenicem sanayiye gittiğimde en azında neler yapmam gerektiğini bilmiş olurum

• peki bu 70 tl benzinle 170 km nasıldır şehir içinde yapıldı tamamen km 40 kuruş falan ediyor
  • quote:

peki bu 70 tl benzinle 170 km nasıldır şehir içinde yapıldı tamamen km 40 kuruş falan ediyor

Degerler normal gibi klimada tuketimi artiriyor.. 1.2 nin sehirici tuketimi fabrika degeri 7 litre.. Bu arada triger seti ve devirdaim pompasi degimini ihmal etme.. Masraftan kacilmaz sonucta aracin bakimi bu yapmalisin.. Eger koparsa 2-3 bin tl masrafin olur pistonlari zarar verebilir.. Sen bi genel bakim yaptir aracina. Al parcalari sanayide ustana degistir.. Motrio al istersen daha ucuza cikarsin ama orjinal parca ile motriio fiyat farkinada bak hangisi sana uyarsa ona gore karar ver.. Hep yapilan sey bende bunu anlamiyorum araba aliyor insanlar ama bakimi gelince ya tam yapmiyor yada gec kaliyorlar.sonra ariza yapinca araba kotu oluyor.. Masraftan kacma arabaya bakarsan o da sana bakar uzmez seni

• 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.