Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
76
Favori
1.615.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ben hoşlanmıyorum ya beniç araçta görüntü şöyle olacak
     CLIO II SAHİPLERİ

herşeyi tıp tıp aynı bi tek teyp kaset çalar :S
  • Anlıyorumda bulamıyorsanda yapcak bişey yok. Ekranda sadece radyo ismi içinmi lazım.. Derece gitmiyor farklı teyp takınca.. Hem orjinal teyp veya cd çaların ses çıkışı zayıf.150 tl ye usbli pioneer var al tak hoparlörleri bile değiştirme ses kaliteli olur.. Ekranda derece kalır sadece.. Direksiyon kumandası aparatıda 30-40 tl olması lazım kumandada aktif oluyor o sayede..bulamıyorsan en güzel çare bu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar,dün direksiyondan takır tukur ses geliyordu anlayamadım baştan müzik açıktı neyse dükkana gittim aracın kontağı çevirdim sağ sol yaptırdım tam tur bir şey yok sonra akşam çıktım müziği kapatıp baktım sinyalden yapıyormuş dönüşlerde sinyal verdiğimde tıkırtı geliyor baya neyse dedim masraf çıkacak diye korkmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar,dün direksiyondan takır tukur ses geliyordu anlayamadım baştan müzik açıktı neyse dükkana gittim aracın kontağı çevirdim sağ sol yaptırdım tam tur bir şey yok sonra akşam çıktım müziği kapatıp baktım sinyalden yapıyormuş dönüşlerde sinyal verdiğimde tıkırtı geliyor baya neyse dedim masraf çıkacak diye korkmuştum

dostum aynısı bendede oluyordu. dururken bişey yok 1 - 2 km gidince sesler geliyordu . direksyondan sanmıştım. ama tekerlerde bulunan rotilden kaynaklanıyormuş. aman ihmal etme götür değiştir. 35 lira. umraım sorunun rotildir.
  • dostum zaten rot milleri sorunluydu onları 2 hafta önce falan hallettirdim,benim usta sabit bir şey olursa direk söyler arkadaş olduk zaten,ben pazartesi yanına bir uğrayacağım zaten ancak durmayla kalkmayla alaklaı değil sinyal vermediğim zaman ses gelmiyor,herşey normal ben ilk başta direksiyon kutusu diye düşünmüştüm ama sorun yok ben yinede pazartesi ustaya sorarım oda ne pinpiriklisin der
  • quote:

Orijinalden alıntı: MidNight35

Baktım arkadaşlar da teyp ler 2005 üstü için beniç araçta üstteki ekranı çalıştırmıyormuş. Deneyen varmı acaba ?

resimdeki cd çalar clio3'ün cd çalarına benziyor. ekranı çalıştırmıyormuş dediğin clio3 için olan mı?
    hatırladığım kadarıyla clio 2'nin kaset çaların ve clio3'ün cd/mp3 çaların elektrik ve direksiyon kumandası soketleri aynı.

ben orijinal olması konusunda ısrarcı olduğun için diğer cd çalarları önermeyecektim aslında ama çok ciddi oranda ses farkı var orijinaller ve piyasada 200 liraya alabileceğin pioneer ya da sony usb/cd mp3 çalarlarla. orijinaller 15w çıkışlı, pioneer ya da sony en az 45w.

iki tane clio 2 kullandım, 2 yıldır da clio 3 kullanıyorum, orijinal ses sistemini toplamda en çok 2 ay kullanmışımdır galiba. clio 3 için direksiyon kumanda aparatı da aldım izmirli birinden, kapı hoparlörlerini de değiştirip pioneer taktım. cd çalarım vardı zaten, hoparlörler ve aparat için toplam masrafım 200 lira tutmadı.

müzik dinlediğimi şimdi hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: leki

quote:

Orijinalden alıntı: MidNight35

Baktım arkadaşlar da teyp ler 2005 üstü için beniç araçta üstteki ekranı çalıştırmıyormuş. Deneyen varmı acaba ?

resimdeki cd çalar clio3'ün cd çalarına benziyor. ekranı çalıştırmıyormuş dediğin clio3 için olan mı?
    hatırladığım kadarıyla clio 2'nin kaset çaların ve clio3'ün cd/mp3 çaların elektrik ve direksiyon kumandası soketleri aynı.

ben orijinal olması konusunda ısrarcı olduğun için diğer cd çalarları önermeyecektim aslında ama çok ciddi oranda ses farkı var orijinaller ve piyasada 200 liraya alabileceğin pioneer ya da sony usb/cd mp3 çalarlarla. orijinaller 15w çıkışlı, pioneer ya da sony en az 45w.

iki tane clio 2 kullandım, 2 yıldır da clio 3 kullanıyorum, orijinal ses sistemini toplamda en çok 2 ay kullanmışımdır galiba. clio 3 için direksiyon kumanda aparatı da aldım izmirli birinden, kapı hoparlörlerini de değiştirip pioneer taktım. cd çalarım vardı zaten, hoparlörler ve aparat için toplam masrafım 200 lira tutmadı.

müzik dinlediğimi şimdi hissediyorum.

Benim aracım clio 2 faz 2 dynamique 2003 model. Clio 3 teybi olurmu bilmiyorum işin garibi hiç bir şey bilmiyorum bu konuda. çok sinirimi bozuyor bu konu türkiye dışında bu araçta cd çalar var hız sabitleme var bizde yok. servis fransadan 15 20 güne gelir dedi 700 tl fiyat cekti oda belki dedi. resimdeki araçla benim aracım aynı koltuklar klima gösterge vs vs bi teyp farklı bide hız sabitleme tuşları yok.Renault !!!!!!!!

• Dostum akıl var mantık var 700 tl teybe verilmez. 700 tl ye amfi woofer tam tesisat kurulur.. Orjinal cd çalara 150-200 vereceğine hem çıkma belki cd okurken takılacak belki gözü eskimiş olacak ne olduğundan emin değilsin ve üstelik bulunmuyorda.. En iyisi usbli pioner ve direksiyon aparatı.. Kapıdaki hoparlörleri değiştirme öyle bile kaliteli ses verir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca clio3 cd mp3 çaların kronik arazları var, boyası soyuluyor, uzun süre yüksek sesle cd dinleyince ısınıyor ve ekranda too hot diye uyarı veriyor. tatsız yani.
    ben çıkardım koydum kutuya.
    istersen arka soketlerinin resmini çekeyim detaylı, bir de ölçeyim çevresini. ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asikartal18

evet servs de yanıyor

quote:

Orjinalden alıntı: leki

o lamba airbag lambası olsa SERV ışığı da yanar birlikte.
    o da yanıyor mu?

daha önce bir arkadaşın dediği gibi koltuk altındaki kablolara bir bakın, airbag kablosunda bir soket vardır, koltuğu sökerken çıkarılır bu, benim koltuk defalarca sökülüp takıldığı için alıştım artık, ne zaman o uyarıyı görsem kabloyla ve soketle oynarım ve lamba söner.

Aynı problem bendede var, arabayı ne zaman iç dış temizlesem yada temizletsem ertesi 1-2 gün içerisinde service+airbag lambası yanmaya başlıyor.Bu durumda direk koltuk altlarındaki kabloları hareket ettiriyorum düzeliyor

• merhaba, bir sorum olacak. sabahları aracı ilk çalıştırdığımda ateşleme aldıktan sonra araç benzin gelmiyormuş gibi yapıyor. gazı pompayalarak çalışmaya başlıyor. geçenlerde kelebek boğazını temizletmiştim, gaz sensörü ile ilgili bir problem olabilir mi? yada başka ne olabilir.

Clio 2 1.2 16v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oblohan -- 12 Ağustos 2013; 9:54:05 >
  • Otomatik clio sahiplerine bir sorum var.

Vites topuzundan motorun yanındaki şanzımana giden bir tel var.
    Vites topuzunun konumuna göre şanzımanın üstündeki kolu hareket ettiriyor.

Bu telin ucundaki plastik bir yuva şanzımanın üstündeki koldaki bir bilyenin üstüne oturuyor.
    Bu parça bir kaç kere yerinden çıktı.Vites boşlukta kaldı sonra ben elle yerine oturttum.
    Bu sorunu yaşayan var mı? Ne yapabilirim?
  • quote:

ayrıca clio3 cd mp3 çaların kronik arazları var, boyası soyuluyor, uzun süre yüksek sesle cd dinleyince ısınıyor ve ekranda too hot diye uyarı veriyor. tatsız yani.
    ben çıkardım koydum kutuya.
    istersen arka soketlerinin resmini çekeyim detaylı, bir de ölçeyim çevresini. ?

arkasını önünü bi kaç kare resim alsam hatta uyarsa senden teybi satın alayım ? nasıl olur ?
  • şerefsizin biri arabanın bagajı cizmiş. baya derin karalamış. camı bile çizmişler p..venkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: glock35

Otomatik clio sahiplerine bir sorum var.

Vites topuzundan motorun yanındaki şanzımana giden bir tel var.
    Vites topuzunun konumuna göre şanzımanın üstündeki kolu hareket ettiriyor.

Bu telin ucundaki plastik bir yuva şanzımanın üstündeki koldaki bir bilyenin üstüne oturuyor.
    Bu parça bir kaç kere yerinden çıktı.Vites boşlukta kaldı sonra ben elle yerine oturttum.
    Bu sorunu yaşayan var mı? Ne yapabilirim?

@leki hocama sorun.kendisi uzun yıllar otomatik clio rxt kullandı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oblohan

merhaba, bir sorum olacak. sabahları aracı ilk çalıştırdığımda ateşleme aldıktan sonra araç benzin gelmiyormuş gibi yapıyor. gazı pompayalarak çalışmaya başlıyor. geçenlerde kelebek boğazını temizletmiştim, gaz sensörü ile ilgili bir problem olabilir mi? yada başka ne olabilir.

Clio 2 1.2 16v

otomatik jikleden kaynaklı sanırım.otomatik jikle motoru (sensörü) var onuda temizletin...muhtemelen düzelecektir...
  • Teşekkür ederim sayın 1.4 RXT, özel mesajla sordum kendisine.
  • 1.4 RXT kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim. haftasonu ustaya gostereyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serci07

şerefsizin biri arabanın bagajı cizmiş. baya derin karalamış. camı bile çizmişler p..venkler

Geçmiş olsun. En nefret ettigim olay benim eski arabanın yan camı patlatmışlardı. allahından bulsun ş.refsiz.lr
  • quote:

Orijinalden alıntı: serci07

şerefsizin biri arabanın bagajı cizmiş. baya derin karalamış. camı bile çizmişler p..venkler

geçmiş olsun işallah pasta kurtarır..
  • 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.