Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.616.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar birşey sormak istiyorum aracımı park esnasında direksiyonu tam sağa yada tam sola çevirdiğimde yani tam sonuna kadar döndürme esnasında tak diye bi ses geliyor bu iki taraf içinde geçerli bu ses arabanın dışındanda duyulabiliyor sizce bu ne olabilir?
  • ufuk abi öncelikle teşekkürler iyi dileklerin için.gösterdiğin bu araba hakkındada şöyle söyliyim kısa ve net bu araba alınmaz. egzozundan stobundandan konsolundan kapılarında büyük ihtimalle tavanına ve motoruna kadar oynanmıştır daha neti oynanmış yani.böyle arabalar satarken bela olur bi aileye satamazsın mesela. ve fiyatıda düşer düşmüşte zaten.temiz ve orjinal araba herzaman en mantıklısı.genede karar senin.ben olsam orjinallikten eser kalmamış tek başına bi model olmuş bu arabayı almazdım 12ye bile almazdım.

sert19: teşekkürler sanada
  • quote:

Orijinalden alıntı: filmdükkanı

levent hayırlı olsun kardeşim. güle güle harcamak nasip olsun...yeni aracında da kazasız belasız sürüşler dilerim.
    nihat hayırlı uğurlu olsun corsa'n. bende şirket aracı olarak 2 yıl swing kullandım. bizim rta ile kalkışta kapıştırsan 2 boy fark atardı.güçlü ve sağlam, kemikli bir araba. çift yönlü bir yoldan u dönüşü yaparken, markete mal vermeye gelen bir satıcı minibüsü ile benim 2 kapıya birden çarpıp oturmuştu. araçta sadece minibüsün stoplarının yaptığı çiziklerin dışında hiç bir şey olmamışt. orda hayran kalmıştım sağlamlığına zaten.çamurdan olsun alman olsun :) kazasız belasız sürüşleri dilerim...

1,4 RXT bakıyorum yaldır yaldır :)
    13,300 e buldum 2001, 114000 km. orjinal km. kırmızı.sunroof lu, klimalı...
    fakat sağ arka kapıya bir astra oturduğu için değişmiş servisten.
    kaputta lokal boya varmış.
    sağ aynası da değişmiş.
    gaz pedallarını, vites kolunu değiştirmiş.airbagler mevcut.
    alaşımlı şık jant, derli toplu bir araç.
    3650 TL vererek sarı renkte kaliteli deri kaplatmış koltukları.
    bütün veriler aracın km sini gizlemek için yapılmış değişiklikler gibi gözüküyor, onu da alıcı artık servise sokup öğrenecek ne var ne yok.

bana göre en büyük (-) si ön konsol turuncu ve sarı renklere BOYANMIŞ ! be kardeşim anladık gs lisin de arabanın ne suçu var. ilk bakışta kaplama sandım sökeriz olur biter dedim ama boya olduğunu öğrenince içim yandı. sarı paspaslar, sarı koltuklar, turuncu/sarı göğüs...hani zevk ve renkler tartışılmaz da, hatta bıraktım Fenerbahçeli olduğumu, ondan da geçtim ama içeriye cölk bir görüntü vermenin mantığını inanın anlamadım. umarım bu foruma üyedir de beni duyar.
    Acaba o ön konsol tekrar boyansa orjinal rengine kurtarılabilir mi?

Herkese kazasız belasız cezasız keyfli sürüşler dilerim...

Meşhur arabamız...:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-boylesi-gorulmedi-bu-firsat-kacar-48093568/detay/

bence de alınmaz bu araba.bende hrzaman orjinallikten yanayım...satmak da oldukça zor olur sonra...

• quote:

Orijinalden alıntı: olben

Merhabalar arkadaşlar lpg li 2000 1.6 rxt almayı düşünüyorum.Birkaç tane temiz buldum onlara bakacağım inşallah.Sizlerden öğrenmek istediğim bu aracın artıları ve eksileri neleredir ve alırken neye dikkat etmek gerekir bu araçta?? Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

bende temiz bir rxt var,biniciye gidecek araba,izmir veya yakınında isen verelim..
    araca gelince olumlu yanlar
    yol tutuş,ani hızlanma,seri,şehiriçinde kullanım kolaylığı,ataklığı ilk aklıma gelenler..

olumsuz yanlar
    lpg yoksa yakıt sorunu(şehiriçinde) olabilir,bagaj küçük...
  • arkadaşlar merhabalar birşey sormak istiyorum aracımı park esnasında direksiyonu tam sağa yada tam sola çevirdiğimde yani tam sonuna kadar döndürme esnasında tak diye bi ses geliyor bu iki taraf içinde geçerli bu ses arabanın dışındanda duyulabiliyor sizce bu ne olabilir? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahatay63

arkadaşlar merhabalar birşey sormak istiyorum aracımı park esnasında direksiyonu tam sağa yada tam sola çevirdiğimde yani tam sonuna kadar döndürme esnasında tak diye bi ses geliyor bu iki taraf içinde geçerli bu ses arabanın dışındanda duyulabiliyor sizce bu ne olabilir? :(

Tam sonuna kadar döndürme esnasında demişsiniz. Yani sona gelmeden döndürme esnasında küt diye vuruyorsa bir sıkıntı söz konusu. Daha önce ki sayfalarda direksiyon pompası arızası olan bir arkadaş vardı onda ise ya sağ hatırlamıyorum ya da sola döndürürken ses geliyordu. Ancak direksiyonu en sonuna dayadığınızda (eğer sert cevirilse) eh yani bu gelen ses normaldir o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert19 -- 14 Mayıs 2011; 23:53:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sert19

quote:

Orijinalden alıntı: sahatay63,

arkadaşlar merhabalar birşey sormak istiyorum aracımı park esnasında direksiyonu tam sağa yada tam sola çevirdiğimde yani tam sonuna kadar döndürme esnasında tak diye bi ses geliyor bu iki taraf içinde geçerli bu ses arabanın dışındanda duyulabiliyor sizce bu ne olabilir? :(

Tam sonuna kadar döndürme esnasında demişsiniz. Yani sona gelmeden döndürme esnasında küt diye vuruyorsa bir sıkıntı söz konusu. Daha önce ki sayfalarda direksiyon pompası arızası olan bir arkadaş vardı onda ise ya sağ hatırlamıyorum ya da sola döndürürken ses geliyordu. Ancak direksiyonu en sonuna dayadığınızda (eğer sert cevirilse) eh yani bu gelen ses normaldir o zaman.

yardımın için teşekkürler dostum ama malesef bu ses direksiyonu ensona dayamaya yarım tur kala geliyor her iki taraftan,en sona dayadığımda değil :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahatay63 -- 15 Mayıs 2011; 1:10:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

levent hayırlı olsun kardeşim. güle güle harcamak nasip olsun...yeni aracında da kazasız belasız sürüşler dilerim.
    nihat hayırlı uğurlu olsun corsa'n. bende şirket aracı olarak 2 yıl swing kullandım. bizim rta ile kalkışta kapıştırsan 2 boy fark atardı.güçlü ve sağlam, kemikli bir araba. çift yönlü bir yoldan u dönüşü yaparken, markete mal vermeye gelen bir satıcı minibüsü ile benim 2 kapıya birden çarpıp oturmuştu. araçta sadece minibüsün stoplarının yaptığı çiziklerin dışında hiç bir şey olmamışt. orda hayran kalmıştım sağlamlığına zaten.çamurdan olsun alman olsun :) kazasız belasız sürüşleri dilerim...

1,4 RXT bakıyorum yaldır yaldır :)
    13,300 e buldum 2001, 114000 km. orjinal km. kırmızı.sunroof lu, klimalı...
    fakat sağ arka kapıya bir astra oturduğu için değişmiş servisten.
    kaputta lokal boya varmış.
    sağ aynası da değişmiş.
    gaz pedallarını, vites kolunu değiştirmiş.airbagler mevcut.
    alaşımlı şık jant, derli toplu bir araç.
    3650 TL vererek sarı renkte kaliteli deri kaplatmış koltukları.
    bütün veriler aracın km sini gizlemek için yapılmış değişiklikler gibi gözüküyor, onu da alıcı artık servise sokup öğrenecek ne var ne yok.

bana göre en büyük (-) si ön konsol turuncu ve sarı renklere BOYANMIŞ ! be kardeşim anladık gs lisin de arabanın ne suçu var. ilk bakışta kaplama sandım sökeriz olur biter dedim ama boya olduğunu öğrenince içim yandı. sarı paspaslar, sarı koltuklar, turuncu/sarı göğüs...hani zevk ve renkler tartışılmaz da, hatta bıraktım Fenerbahçeli olduğumu, ondan da geçtim ama içeriye cölk bir görüntü vermenin mantığını inanın anlamadım. umarım bu foruma üyedir de beni duyar.
    Acaba o ön konsol tekrar boyansa orjinal rengine kurtarılabilir mi?

Herkese kazasız belasız cezasız keyfli sürüşler dilerim...

Meşhur arabamız...:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-boylesi-gorulmedi-bu-firsat-kacar-48093568/detay/

bence de alınmaz bu araba.bende hrzaman orjinallikten yanayım...satmak da oldukça zor olur sonra...

Aynen katılıyorum, bence de aramaya devam et son sahibi olursun gibi geliyor :) Koltuklar hoş ama turuncu fena baymış. Birkaç sene daha satmazsa o arkadaş arabayı motoru da değiştirip ferrari motoru falan takar herhalde. Orjinal yerini bırakmamış maaşallah.

• arkadaşlar aracında amortisör değiştirmiş olan varmı? sanırım benim sağ ön amortisörüm arızalı. bozuk yollarda çok fazla yolu hissediyorum. takur tukur gidiyorum resmen. ne kadar masraf çıkar sizce ? birde rot balans yaptırıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sehzade86
    arkadaşlar aracında amortisör değiştirmiş olan varmı? sanırım benim sağ ön amortisörüm arızalı. bozuk yollarda çok fazla yolu hissediyorum. takur tukur gidiyorum resmen. ne kadar masraf çıkar sizce ? birde rot balans yaptırıcam.

Orijinali serviste 420 lira çifti. Tek değişim yapmak tavsiye edilmiyor. Sanayide mais diye satılan var, çifti 260 lira. Ayrıca sanayide Monroe marka amortisör satılıyor, çifti 160 lira. Bu saydığım markaların hepsini kullandım, hiç fark görmedim. Takozlar da bozuk olabilir. Baktır iyice bence.
  • Leki hocam bu sorum sana;
    Ustam debriyajın çok sertleşmiş dedi,deneme yaptı,çok kötü koku yaptı ve dedi ki,artık son noktasına gelmiş bu değiştirsen iyi olur dedi..şimdi sorum şu:bu debriyaj beni daha ne kadar idare eder.kalkışlarda,yokuşlarda herhangi bir sorun yaşamıyorum daha...şimdi yaz tatilinde uzun yol yapcam,yolda kalmayalım..bu arada sanayide 200tl orjinal parça(yağ ve deb.teli dahil)+ 175 işçilik fiyat aldım..Serviste de yarın indirim kampanyası başlıyor,ordan da bir fiyat alcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliuygun -- 15 Mayıs 2011; 18:02:00 >
  • quote:

quote:

quote:

yardımın için teşekkürler dostum ama malesef bu ses direksiyonu ensona dayamaya yarım tur kala geliyor her iki taraftan,en sona dayadığımda değil :(

leki hocam benim soruma da bi el atsan!

• İstanbuldayım buralardan arıyorum.Şuan fiyatlar çok yüksek malum yaz geldi sezon açıldı her araçta neredeyse 1000-1500 tl lik fiyat farkları var.1 tane araç buldum 2000 1,6rxt 7000de daha çizik falan yok full orjinal fransız 14500 diyor lastikler sıfır michelin ama benzinli bana biraz pahalı gibi geldi ama şöylede birşey var piyasada temzi araç yok bugün istanbulta araç pazarlarını gezdim ele alınacak araba yok hep kazalı boyalı falan.O yüzden ilgimi çekti bu araç eğer 14000 e indirebilirsek alıcam bu aracı.Bu araçlar için en uyumlu lpg markası hangisi ne tavsiye edersiniz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun
    Leki hocam bu sorum sana;
    Ustam debriyajın çok sertleşmiş dedi,deneme yaptı,çok kötü koku yaptı ve dedi ki,artık son noktasına gelmiş bu değiştirsen iyi olur dedi..şimdi sorum şu:bu debriyaj beni daha ne kadar idare eder.kalkışlarda,yokuşlarda herhangi bir sorun yaşamıyorum daha...şimdi yaz tatilinde uzun yol yapcam,yolda kalmayalım..bu arada sanayide 200tl orjinal parça(yağ ve deb.teli dahil)+ 175 işçilik fiyat aldım..Serviste de yarın indirim kampanyası başlıyor,ordan da bir fiyat alcam...

Hocam kusura bakma, debriyaj konusunda bilgi sahibi değilim, 3 yıl otomatik kullandım, şimdikinde balata var ama henüz soruşturmadım ne kadar gider diye.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu olay da hiç başıma gelmedi, bilgim yok açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: leki

quote:

quote:

quote:

quote:

Alt takıma baktırmadınız mı? Rot milleri olma olasılığı yüksek.

Ayrıca aracınızın direksiyon pompası olmaması gerekir zira hidrolik direksiyon değil elektrikli direksiyon 2004 sonrası diye hatırlıyorum.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coachya -- 15 Mayıs 2011; 22:51:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coachya

quote:

Orijinalden alıntı: leki

quote:

quote:

quote:

quote:

Alt takıma baktırmadınız mı? Rot milleri olma olasılığı yüksek.

Ayrıca aracınızın direksiyon pompası olmaması gerekir zira hidrolik direksiyon değil elektrikli direksiyon 2004 sonrası diye hatırlıyorum.

Edit: Ekleme

bakalım yarın sanayiye özel reno servisine bi götüreyim yarın kasko yaptırmayı düşünüyodum genelde 1150 civarı fiyat çıkardı sigortacılar birtek telde birlik sigorta 700 civarı bi fiyat çıkardı dediğine göre full ama poliçeyi incelemedim çarşamba abkıcaz artık kaskoya

• tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar. çok uygun fiyata sunroofsuz 1,6 RXT buldum da il dışında. eğer bugün telefonunu açarsa görüşeceğim. uygun olduğu için herhalde yığılmadan daraldı arkadaş kapatmış telini. zaten bugün görüşüp yarın orada olmazsam bu hafta gider araç. :)

ali bey baskı balata, triger değiştirirsen alabilirim aracını :)
    özelden haberleşelim.fiyatta anlaşırsak neden olmasın...

2000 modelden düşük olmamak kaydıyla, klimalı, değişensiz, boya durumu bir iki parça tavan ve arka çamurluklar hariç olabilir, maksimum 110bin km deki araç sahibi arkadaşlar satmayı düşünüyorsa özelden mesaj atabilirler.
  • sahatay birlik sigortadan uzak durmanı söyleyebilirim. 1150 fiyat bana da öyle çıkardılar. madem kasko yapacaksın daha sonra başın ağrısın istemiyorsan 10 taksit anadolu sigortadan yaptır 1150 TL ye. Birlik de daha sonra hasar ödemelerinde gecikme ve problem yaşanıyor. Hatta çoğu hasarlı işlemler mahkemelik durumda şu an. Yani politika ucuz ucuz yap, ama kaza olunca ödeme süründür....Ak sigorta da biraz süründürür ama Birlik kadar değil aklınızda olsun.
  • quote:

tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar. çok uygun fiyata sunroofsuz 1,6 RXT buldum da il dışında. eğer bugün telefonunu açarsa görüşeceğim. uygun olduğu için herhalde yığılmadan daraldı arkadaş kapatmış telini. zaten bugün görüşüp yarın orada olmazsam bu hafta gider araç. :)

ali bey baskı balata, triger değiştirirsen alabilirim aracını :)
    özelden haberleşelim.fiyatta anlaşırsak neden olmasın...

2000 modelden düşük olmamak kaydıyla, klimalı, değişensiz, boya durumu bir iki parça tavan ve arka çamurluklar hariç olabilir, maksimum 110bin km deki araç sahibi arkadaşlar satmayı düşünüyorsa özelden mesaj atabilirler.

Aman il dışındaki ilanlarda dikkatli ol. Fiyatı emsallerine göre uygunsa ve genellikle telefonu ulaşılmaz durumdaysa çok temkinli davran. Zaten emsallerine göre fiyatı çok uygun araçlarda bir numara yoksa ilanda çok uzun süre kalmaz en kötü ihtimal galericiler hemen kapar. Ben az kalsın denizliye gidecektim ısparta dan araba almaya. Yola çıkmadan bir gün önce baktım ki aynı ilandan geçen sene verilmiş fotolar aynı zaten ordan kopyalanmış. Kilometre eski ilanda daha büyüktü. Senin anlayacağın çok çakal dolaşıyor etrafta insanları kandırmak için. Kapora bile vermesen o kadar yol tepeceksin sonuçta.

• 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.