Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Orijinalden alıntı: BorAsi

quote:

Orijinalden alıntı: attci

-----------arkadaşlar.....clio II deposu ne kadara doluyor benzin...
    şehir içi ve ş.dışı menzili ne kadar....

Clio II hakkında teknik veya donanımsal bilgi hiç sorma burada arkadaşım ...

ben senin sordugun soruyu 2 sayfa öncesinde sordum..

clio II lerin donanımsal farklarını sordum... ama bir tane kişi şu şudur diyemedi ...

anca burada arabayı kaça aldın kaça sattın olayı konusulmakta ...

içi boşalmiş başlıgın ... üstatlara ulaşıpta ögreniyorumda billet bırakmış yazmayı ....

sonuçta burdakiler de senin gibi benim gibi kullanıcılar. ne bekliyorsun. renonun ceosu mu burda olacak. insanlar ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar. madem bi sey çıkmıyor yazma buraya. kimse sana zorla yaz demiyor ki.

ayrıca benim aracım 2005 1.2 45 lt deposu. 3.66 burda benzin.

165 lira gibi bir rakama doluyor depo.

menzil demiş arkadas. menzil de kullanımla ilgili. 3000 devir üzeri kullanırsan sürekli çok yakar. ama 90 ı geçmiz 3000 devirde vites değiştirirsen sürekli benim araç kmde. 230 240 yakıyor. sehirlerarası da 200 e kadar indi.

9 çizgi var depo göstergemde. bir çizgi ortalama 70-80 gidiyor. bu da demek ki 600-700 km arası gidiliyor.

Tamamen size katılıyorum.

• Sert19 ;
    teşekkür ederim.
    kaskomdan karşılayarak boyatacağım kaputtu o zamanda otomatikman maiste boyanacak..
    jantlar standart boyutlarda 4x100 14 inç
    cms 608 modeli;
  • quote:

Orijinalden alıntı: daschund

Sert19 ;
    teşekkür ederim.
    kaskomdan karşılayarak boyatacağım kaputtu o zamanda otomatikman maiste boyanacak..
    cms 608 modeli;

kaskoyu deldirteceksin yani. mini onarıma girmez bence kaskon delinir.
  • kısmi ödeme yapılacak...
    %70 ini ödeyecek.
    kasko delinmeyecek hasarsızlığım %80 üzerinde ..
  • quote:

Sert19 ;
    teşekkür ederim.
    cms 608 modeli;

Cevabınız için teşekkürler Jant modeliniz güzelmiş güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sert19

quote:

Sert19 ;
    teşekkür ederim.
    cms 608 modeli;

Cevabınız için teşekkürler Jant modeliniz güzelmiş güle güle kullanın.

teşekkürler

• merhaba arkadaşlar;
    aracımın arka cam sileceğim çalışmıyor su fışkırtıyor ama cama değil boşa atıyor suyu...
    fışkıyenin hortumu çıkmış gibi başka biryerden su geliyor...
    şimdi bu durumda bana kaça mal olur...
    yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daschund -- 12 Ağustos 2010; 19:24:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mst105

quote:

Orjinalden alıntı: xrelax

Herkese Selamlar; Foruma yeni katıldım ,konuşulanları okuduğumda tam aradığım yer dedim.
    Benim de 2004 Clio 1.2 Hb aracım var, aracımın klimasını kullanıp kapatınca rutubet ve toz karışımı bir koku geliyor. klimayı tekrar açınca koku gidiyor. Bu sorunum maalesef aracı sıfır aldığım günden beri var. 1 kez serviste henkelin ürünü ile buhar şeklinde temizlettim ve polen filtresinide değiştirdim sonuç yine aynı değişmedi sırf bu yüzden arabamı değiştirmeyi düşünüyorum bu konuyla ilgili bilgisi olanlardan yazmalarını rica ediyorum saygılar...

polen filtresini degistirseniz. bi de surekli ic sirkülasyonda kalmış olabilir mi

gazdan kaynaklanan bı koku takma kafana bneım eskı clıoda da oluyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: TAY-LAN

quote:

quote:

Herkese Selamlar; Foruma yeni katıldım ,konuşulanları okuduğumda tam aradığım yer dedim.
    Benim de 2004 Clio 1.2 Hb aracım var, aracımın klimasını kullanıp kapatınca rutubet ve toz karışımı bir koku geliyor. klimayı tekrar açınca koku gidiyor. Bu sorunum maalesef aracı sıfır aldığım günden beri var. 1 kez serviste henkelin ürünü ile buhar şeklinde temizlettim ve polen filtresinide değiştirdim sonuç yine aynı değişmedi sırf bu yüzden arabamı değiştirmeyi düşünüyorum bu konuyla ilgili bilgisi olanlardan yazmalarını rica ediyorum saygılar...

polen filtresini degistirseniz. bi de surekli ic sirkülasyonda kalmış olabilir mi

Birde herhangir benziklikten bir klima temizleyici alıp onu denemenizde fayda var.. (sanırım marka carpex tam hatırlamıyorum mavi sprey bir tüp 9-10 Tl )

• quote:

merhaba arkadaşlar;
    aracımın arka cam sileceğim çalışmıyor su fışkırtıyor ama cama değil boşa atıyor suyu...

Bence bu büyük bir iş değil gibi ancak servise gittiğinizde bu işi müşteri memnuniyeti kapsamında para vermeden hallettirmeye çalışın derim.
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar;

Bence bu büyük bir iş değil gibi ancak servise gittiğinizde bu işi müşteri memnuniyeti kapsamında para vermeden hallettirmeye çalışın derim.

parasız olacağı sanmıyor silecekte çalışmıyor ....
  • göstergelerde yanlış gösterme meydana geldiğinde moto test yaptırmanız gerekiyor yani gösterge testi yaptırdıktan sonra geçmezse servis e gidin sistemi kontrol etsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TAY-LAN

quote:

quote:

Birde herhangir benziklikten bir klima temizleyici alıp onu denemenizde fayda var.. (sanırım marka carpex tam hatırlamıyorum mavi sprey bir tüp 9-10 Tl )

hep içerideki havayı çeviriyorsanızda aynı koku olur

• beyler bugün clio 2 2004 aracım için servise debriyaj baskı balata fiyatı aldım devriyaj seti 250 tl
    debriyaj değişince şanzuman yağıda değişmeliymiş oda 109 tl
    ettimi 360 tl işçilik hariç işçilik de en az 150 yazarla oldumu 500 tl ocağıma incir ağazı dikcekler bunlar

yaw sanayide kaça yaparlar acaba ????? bilen yada yaptırarınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: locke78

beyler bugün clio 2 2004 aracım için servise debriyaj baskı balata fiyatı aldım devriyaj seti 250 tl
    ettimi 360 tl işçilik hariç işçilik de en az 150 yazarla oldumu 500 tl ocağıma incir ağazı dikcekler bunlar

yetkili servise mi gittin çok demiş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: locke78

beyler bugün clio 2 2004 aracım için servise debriyaj baskı balata fiyatı aldım devriyaj seti 250 tl

merhaba ;
    fiyat makul gibi ben sana söyle söyleyeyim ,
    baskı balata 250 valeo markası
    sanzıman yağı 50 lira
    işçilikte 100 lira falan tutar
    400 lira mal olur..

ben eski aracımda değişmiştim
    350 lira tutmuştu herşey dahil...
  • verdiğim fiyatlar yetkili servis fiyatı

debriyaj set 251 tl
    şanjuzamn yağı 109 tl
    kanımca en az 100-150 arası da işçilik alırlar toplamda en az 450-550 arası bişiy tutar bu çok fazla sanayi daha uygun fiyata yaptırabilirim belki ama onlarda takst yapmıyorlar pek
  • zaten yetkili servislerin özelliği taksit olması 100 lira fark olması 10 taksit imkanıbı ortaya çıkarır ki bütçenizi hangisi iyi gelirse onu uygulayın
  • arkadaşlar önce herkese selam lar bende 2011 model Clio Grand Tour (1,5 DCI 85 Beygir) aracımı alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. sizlere dizel araba kullanma hususunda birkaç soru soracam.
    1- ben şimdiye kadar hep benzinli araç kuulandım dizel aracımda vites geçişleri hangi devirlerde olmalı
    2- mesala daha az yakıt harcamam ve motora daha az zarar vermem için , uzun yolda saat de 90 km sabit hızda 5. viteslemi yoksa 4. viteslemi seyir etmem gerek
    3- arabama sorunsuz uzun süre binebilmem için nelere dikkat etmeliyim.

bu sorularıma vevap verirseniz çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar Benim bir sorunum oldu hep sağ taraftan çukurlara girmiştim 1 senedir en son girdiğim bir çukur tümsekten sonra araçta ani sağ ve sola dönüşlerde ve çukurlu yollarda sağ lastik tarafından tık tık tık diye bir ses geliyor sebep ne olabilir
    Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.