Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

hava emiş hortum motoro yakın yerden yırtılmış,hatta kopmak üzere..600 km yol yaptımve yeni farkettim.yolda herhangi bir sıkıntı hissetmedim...bu hortumu bantlamak çözüm olurmu? yenisi ne kadardır acaba? bu şekilde kullanmak yakıt tüketimini etkilermi?

bugün parçacıları dolaştım..Hava filtresine hava gönderen ve bence hiçbir özelliği olmayan düz boruya 40 ila 60 tl arası fiyat çektiler,birebir aynısını da bulamadım..hani kendiniz falan uğraşsanız yapılabilecek bir boru...neyse 5 tl verdim,bez bant aldım ve boruyu tamamen bantla sardım..cillop gibi oldu...gittiği yere kadar.....gitmediği yerde alırız..zaten boru olmasa da pek sorun değlmiş,hatta bazıları özelikle çıkarıyormuş...

ben aracı aldığımdan beri o hortum yok. şirkete ait 2004 model 75 bg clio sedan aracı kullanan arkadaşa takılıyorum arasıra. o hortumu yerinde bulamazsan arama diye(yolda düşmüştür, yolda düşmüşdür..)

• Valla parça fiyatları dudak uçuklatıyor..opele,hondaya binsek tamam da,clio bu yaw...bi de parçası ucuz,yakıtı az derler,ikisi de hikaye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorAsi

quote:

Orijinalden alıntı: attci

-----------arkadaşlar.....clio II deposu ne kadara doluyor benzin...
    şehir içi ve ş.dışı menzili ne kadar....

Clio II hakkında teknik veya donanımsal bilgi hiç sorma burada arkadaşım ...

ben senin sordugun soruyu 2 sayfa öncesinde sordum..

clio II lerin donanımsal farklarını sordum... ama bir tane kişi şu şudur diyemedi ...

anca burada arabayı kaça aldın kaça sattın olayı konusulmakta ...

içi boşalmiş başlıgın ... üstatlara ulaşıpta ögreniyorumda billet bırakmış yazmayı ....

Merhaba

Clio 2 2002 de üretime başlanmış bir araç olup bir önceki versiyonun çizgilerini taşısada parçalarının %50 yenilenmiş ve iyileştirilmiştir. Ayrıca donanımı sabit bir versiyonu vardır demek doğru olmaz çünkü 2002-2003 yıllarında privilige var iken 2004-2005 te Authentic ve Dynamıc versiyonları piyasaya sürüldü eğer bu forumda yazılanları ilk sayfalardan itibaren okursanız daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
    Bu donanım olaylarını bilmenin Ustalık ve Üstat lık da hiç bir ilgisi olduğunu sanmıyorum daha bu sayfada az yukarı bakarsan Teknik özellikler ile ilgi link verdim daha ne istiyorsunuz anlamadım doğrsu...

Donanım olayına gelince

1.2 de ayrı 1.4 te ayrı 1.6 da ayrı detaylar mevcut birde buna authentic, privilege. dynamıc serileri eklenince iş karışıyor ancak en donanımlılar privilege ve dynamic versiyonlarıdır; 4 hava yastğı, EPS, AFU, ABS, EBD ayarlanabilir direksiyon ve sürücü koltuğu, yolcu hv yastığı iptali özelliği, isofix, ön ve arka sis farı, fasılalı ve yağmur sensörlü silecekler, holojen far (opsiyonel), Atermik cam (standart) isteğe göre 14 veya 15 inch jantlar; isteğe göre dijital kilimalı ve ESP li ve Cam tavanlı olanlar opsinel olarak sunulmuştur. Donanım-sabit versiyon kavramı daha yeni yeni orta sınıf araçlarda oturmaya başlamıştır...

Umarım yardımcı oldum....

• Reno yu bence Reno yapan Clio II lerdir adının anlamı gibi o zamanlar destan yazmıştı. Donanım donanım dediğiniz şey nedir anlatayım . Clio son nesilleri bilmiyorum ancak Clio 4. nesil araç almaya gittmiştim. Bu yukarıda saydığım şeyleri nasıl veriyorlar biliyormusunuz. Güvenlik paketi (abs. ebs...) yok Konfor paketi ( ısıtmalı, MP3 player falan filan) yok spor paketi ( jantlar sisler) yok Güvenlik + paket (ESP, TCS falanlar)

Şimdi bu durumda sizin en iyisi Renault satış temsilcisine danışmanız lazım çünkü bu iş için o para alıyor o anlatsın iyisini o bilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert19 -- 5 Ağustos 2010; 20:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sert19

quote:

quote:

clio II lerin donanımsal farklarını sordum... ama bir tane kişi şu şudur diyemedi ...

içi boşalmiş başlıgın ... üstatlara ulaşıpta ögreniyorumda billet bırakmış yazmayı ....

Merhaba

Clio 2 2002 de üretime başlanmış bir araç olup bir önceki versiyonun çizgilerini taşısada parçalarının %50 yenilenmiş ve iyileştirilmiştir. Ayrıca donanımı sabit bir versiyonu vardır demek doğru olmaz çünkü 2002-2003 yıllarında privilige var iken 2004-2005 te Authentic ve Dynamıc versiyonları piyasaya sürüldü eğer bu forumda yazılanları ilk sayfalardan itibaren okursanız daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
    Bu donanım olaylarını bilmenin Ustalık ve Üstat lık da hiç bir ilgisi olduğunu sanmıyorum daha bu sayfada az yukarı bakarsan Teknik özellikler ile ilgi link verdim daha ne istiyorsunuz anlamadım doğrsu...

Donanım olayına gelince

1.2 de ayrı 1.4 te ayrı 1.6 da ayrı detaylar mevcut birde buna authentic, privilege. dynamıc serileri eklenince iş karışıyor ancak en donanımlılar privilege ve dynamic versiyonlarıdır; 4 hava yastğı, EPS, AFU, ABS, EBD ayarlanabilir direksiyon ve sürücü koltuğu, yolcu hv yastığı iptali özelliği, isofix, ön ve arka sis farı, fasılalı ve yağmur sensörlü silecekler, holojen far (opsiyonel), Atermik cam (standart) isteğe göre 14 veya 15 inch jantlar; isteğe göre dijital kilimalı ve ESP li ve Cam tavanlı olanlar opsinel olarak sunulmuştur. Donanım-sabit versiyon kavramı daha yeni yeni orta sınıf araçlarda oturmaya başlamıştır...

Umarım yardımcı oldum....

çok teşekkür ederim ... sayın alfa-x ve size bende aracımın tam olarak ne olduğunu anlamış ve öğrenmiş oldum ....

• Arkadaşlar şu araca ne dersiniz? Fiyat, durumu vs uygun mudur?

Aynısı amcamda var malum ehliyeti alalı 6 ay kadar oldu ve 2 aydır onun aracını kullanıyorum clio'ya alıştım. Şimdi tatil bitti istanbula döndüm biz de araba arayışındayız bütçe yüksek değil ve bu ilan gözüme çarptı. Ne dersiniz bir de alırken nelere dikkat etmemiz gerekir? İlk aracımızı alıcaz da...

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar şu araca ne dersiniz? Fiyat, durumu vs uygun mudur?

Aynısı amcamda var malum ehliyeti alalı 6 ay kadar oldu ve 2 aydır onun aracını kullanıyorum clio'ya alıştım. Şimdi tatil bitti istanbula döndüm biz de araba arayışındayız bütçe yüksek değil ve bu ilan gözüme çarptı. Ne dersiniz bir de alırken nelere dikkat etmemiz gerekir? İlk aracımızı alıcaz da...

bence daha düşük kmsi olan araçlara bakmalısın....

• Şuna ne dersiniz? Annem 10 bin civarı dediğinden bakıyordum ama peder bey sağolsun 2006'dan aşağı arabayı sokmam kapıya dedi 15-16 civarına kadar Getz, Clio vs baktık sahibinden üzerinden. Punto-Getz ve Clio arasında düşünüyor.

• bende gecen hafta clio2 2004 model hb dinamik aldım.aracta sunroof-digital klima-abs 4 ab-deri direksiyon-yağmur sensörü ... baya bi özellik var.araçta boyalı parça yok.tek dezavantajı 135 bin km de.aldıgımda debrıyaj bıtıkdı o degıstı bıkaç bakımı yapıldı.15 bın lıraya aldım 700-800 lıra kadar da bakım yaptırdım suan gayet ıyı durumda.gerceı 3 sene once 2000 model 1.6 rtx vardı clıo .yabancı deılım bu arabaya.ama ona gore baya bı degısıklık olmus arabada. ancak bazen benzın ısıgının yanında bı ısık var rezıstans yada tel seklınde bı ısık .o yanında arac 2800 devırde kalıyor.ıstop edıp tekrar calıstırınca duzelıyor. haftada bır yapıyor bole.vakıt bulursam goturecem servıse.ama aldıgım adam bu sorundan bahsetmıstı.servıse goturmus 100 lıralık bı parca deısmıs ama gene yapıyor.

yakıta gelınce .uzun yolda 1.6 8 valf ıle aynı yakıyor dıyebılırım sakın kullanımda 5,8-6,3 lıtre cıvarı .sehır ıcınde ıse cok youn trafıkte 9 lıtre .normal trafıkte 7,5 litre. az youn trafıkte 7 lıtre yakıyor.sehır ıcı degerlerı 1,6 clıoya gore 1 lıtre kadar dusuk.lpg taktırmayacam sanırım .cunku deymeyecek galıba.

kapıları otomatık kapatmıyordu yurumeye baslayınc onu ayarladım.teybın sesı sanırım otomatık degısmıyor.bılmedıgım ozellıkler varmıdır bu aracda .kullanan arkadaslardan yorum beklıyorum kolay gelsın

• quote:

quote:

sonuçta burdakiler de senin gibi benim gibi kullanıcılar. ne bekliyorsun. renonun ceosu mu burda olacak. insanlar ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar. madem bi sey çıkmıyor yazma buraya. kimse sana zorla yaz demiyor ki.

ayrıca benim aracım 2005 1.2 45 lt deposu. 3.66 burda benzin.

165 lira gibi bir rakama doluyor depo.

menzil demiş arkadas. menzil de kullanımla ilgili. 3000 devir üzeri kullanırsan sürekli çok yakar. ama 90 ı geçmiz 3000 devirde vites değiştirirsen sürekli benim araç kmde. 230 240 yakıyor. sehirlerarası da 200 e kadar indi.

9 çizgi var depo göstergemde. bir çizgi ortalama 70-80 gidiyor. bu da demek ki 600-700 km arası gidiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarametinerr -- 9 Ağustos 2010; 11:41:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TAY-LAN

bende gecen hafta clio2 2004 model hb dinamik aldım.aracta sunroof-digital klima-abs 4 ab-deri direksiyon-yağmur sensörü ... baya bi özellik var.araçta boyalı parça yok.tek dezavantajı 135 bin km de.aldıgımda debrıyaj bıtıkdı o degıstı bıkaç bakımı yapıldı.15 bın lıraya aldım 700-800 lıra kadar da bakım yaptırdım suan gayet ıyı durumda.gerceı 3 sene once 2000 model 1.6 rtx vardı clıo .yabancı deılım bu arabaya.ama ona gore baya bı degısıklık olmus arabada. ancak bazen benzın ısıgının yanında bı ısık var rezıstans yada tel seklınde bı ısık .o yanında arac 2800 devırde kalıyor.ıstop edıp tekrar calıstırınca duzelıyor. haftada bır yapıyor bole.vakıt bulursam goturecem servıse.ama aldıgım adam bu sorundan bahsetmıstı.servıse goturmus 100 lıralık bı parca deısmıs ama gene yapıyor.

yakıta gelınce .uzun yolda 1.6 8 valf ıle aynı yakıyor dıyebılırım sakın kullanımda 5,8-6,3 lıtre cıvarı .sehır ıcınde ıse cok youn trafıkte 9 lıtre .normal trafıkte 7,5 litre. az youn trafıkte 7 lıtre yakıyor.sehır ıcı degerlerı 1,6 clıoya gore 1 lıtre kadar dusuk.lpg taktırmayacam sanırım .cunku deymeyecek galıba.

kapıları otomatık kapatmıyordu yurumeye baslayınc onu ayarladım.teybın sesı sanırım otomatık degısmıyor.bılmedıgım ozellıkler varmıdır bu aracda .kullanan arkadaslardan yorum beklıyorum kolay gelsın

hayırlı olsun

• bugün itibariyle bende clio II sahibi oldum...
    aracım ...
    1.2 16v ateş kırmızısı
    60.000 km de
     CLIO II SAHİPLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daschund -- 9 Ağustos 2010; 23:32:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daschund

bugün itibariyle bende clio II sahibi oldum...
    aracım ...
    1.2 16v ateş kırmızısı
    60.000 km de

hayırlı olsun . kazasız belasız günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

quote:

aracım ...
    1.2 16v ateş kırmızısı
    60.000 km de

teşekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

aracım ...
    1.2 16v ateş kırmızısı
    60.000 km de

teşekkür ederim

Hayırlı olsun ne kadara aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

quote:

quote:

aracım ...
    1.2 16v ateş kırmızısı
    60.000 km de

teşekkür ederim

Hayırlı olsun ne kadara aldınız acaba?

14.500 mal oldu bana
    ilk izlenimim gayet tatminkar ve hoş araba

• hayırlı olsun. kendi aracımı alırken baktığım araçlardan biriydi sizin aldığınız araç. plaka 26 olduğu için plaka değiştirmekle uğrasmak istemedim. hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

hayırlı olsun. kendi aracımı alırken baktığım araçlardan biriydi sizin aldığınız araç. plaka 26 olduğu için plaka değiştirmekle uğrasmak istemedim. hayırlı olsun güle güle kullanın

teşekkür ederim ...
    bugün jant taktırdım...
    ama sitemizde sadist biri aracın kaputuna zarar vermiş...
    birsey dökmüş ve benek benek izler var ..
    eylülde lokal boya yaptıracğım...
  • quote:

quote:

hayırlı olsun. kendi aracımı alırken baktığım araçlardan biriydi sizin aldığınız araç. plaka 26 olduğu için plaka değiştirmekle uğrasmak istemedim. hayırlı olsun güle güle kullanın

teşekkür ederim ...
    bugün jant taktırdım...

Merhaba ARACINIZ hayırlı olsun; JANT ı hangi ebat ve marka aldınız birde fiyatı nedir?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert19 -- 11 Ağustos 2010; 0:09:52 >
  • quote:

quote:

teşekkür ederim ...
    bugün jant taktırdım...

Ayrıca ön kaputunuz için de geçmiş olsun boyatmak için tavsiyem işi bilen bir boya ustasına yaptırmanız; çünkü bu kaput için yapılan boya özel olmalıymış motor sıcaklığına daha dayanıklı ince bir astar çekilmesi gerekiyormuş belki siz daha iyi bilirsiniz; benimkide boya istiyor geçen Auto king e boyatmak için götürdüğüm de öyle sölyemişlerdi. Sadece bilginiz olsun diye yazmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert19 -- 11 Ağustos 2010; 0:10:52 >

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.