Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Matchbox

Son trigger seti değiştirmenin üzerinden tam 4 yıl ve 50.000 km geçmiş, yetkili servis 2000 RTE 1.6 8 v cliom için 750 TL fiyat verdi. Hemen uzaklaştım tabiki oradan? Siz trigger değişimini nerede ve kaça yaptırıyorsunuz? Speedy ve Bosch Car Servisleri bu işlemi yapıyorlarmı? Teşekkürler.

özel serviste orj. set 180 ytl+120 işcilik:300 ytl ben 1 yıl önce aptallık edip sadece trigeri 600 ytl serviste değiştim. su pompası arzalandı. buda trgere bağlı imiş sonra 100+120 işçilikle bunlarıda değiştim
    TAVSİYE TRİGER SETİ 180+SU POMPASI KESİNLİKLE ORJ AL 100 YTL İŞÇİLİK 140 VER KURTUL BAŞKA ÇARESİ YOK....
  • Saolasın Yahya kardeş dün yanımdan Clio Rs geçti.Bizimkine göre gayet güçlü ve atak bir motoru olmasına rağmen çok sesizdi.Kendi arabama binince psikolojim bozuldu.

quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

Evet arkadaşım benimkiside sesli çalışıyo bunun sebebide aracın yalıtımının iyi olmaması nispeten içiri sesi biraz daha az alıyo ama dışarda baya bi farkediyo. Bazı araçlara bakıyorum araç çalışıyomu çalışmıyomu anlaşılmıyo bile ama benim araç çalıştığında baya bi farkediliyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: FauFau

2001 rxt ise büyük ihtimal 1.4 16v motorludur.98 beygir olması gerekiyor.Rxt ciler yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Bu arada hala soruma cevap alamadım 1.4 8v kullanan arkadaşlar motorları seslimi çalışıyor?Benim arabanın motoru bana inanılmaz sesli geliyor.

• quote:

2001 rxt ise büyük ihtimal 1.4 16v motorludur.98 beygir olması gerekiyor.Rxt ciler yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Bu arada hala soruma cevap alamadım 1.4 8v kullanan arkadaşlar motorları seslimi çalışıyor?Benim arabanın motoru bana inanılmaz sesli geliyor.

2000model 1.4 rta kullanıyorum ve içine binenler çalışıyormu bu dıyorlar..Bence çok sessiz motor sizdekinde bi problem olmasın ?
  • Bu arada bütün sayfaları okuyamadım ancak bayağı bir göz gezdirdim bu topice..

Bir sorum olucakdı benimde bulamadım cevabını ne yazıkkı..Ben aracımdakı kasetçaları çıkarsam ve yerine usbli ve mp3 çalan sony teyp taksam koldan kumanda etkisiz halemı gelecek ?

Direksıon yanındaki kumandayı kullanmak için ne yapmam lazım ? orjinal teypmi bulmam lazım illa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: biz

quote:

Son trigger seti değiştirmenin üzerinden tam 4 yıl ve 50.000 km geçmiş, yetkili servis 2000 RTE 1.6 8 v cliom için 750 TL fiyat verdi. Hemen uzaklaştım tabiki oradan? Siz trigger değişimini nerede ve kaça yaptırıyorsunuz? Speedy ve Bosch Car Servisleri bu işlemi yapıyorlarmı? Teşekkürler.

özel serviste orj. set 180 ytl+120 işcilik:300 ytl ben 1 yıl önce aptallık edip sadece trigeri 600 ytl serviste değiştim. su pompası arzalandı. buda trgere bağlı imiş sonra 100+120 işçilikle bunlarıda değiştim
    TAVSİYE TRİGER SETİ 180+SU POMPASI KESİNLİKLE ORJ AL 100 YTL İŞÇİLİK 140 VER KURTUL BAŞKA ÇARESİ YOK....

Teşekkürler sayın biz. Devirdaim pompası dediğiniz nedir? Bunun trigger ile ne ilgisi var anlayamadım?

• Merhaba arkadaşlar ben de 2001 model 1.4 8v rna alarak aranıza katıldım.araç tanıdıktan geldi, ayrıntılarına bakma gereği duymamıştım.Özel servise götürdüm boya kaporta iyi,km35.000 de bu bana inandırıcı gelmedi.bu araçlar yüz binden sonra sıfırdan mı başlıyor ?eğer öyle ise 135.000de değilse km yi düşürdüler,yada çok az binilmiş.
  • pegasus kardeş ne yazıkki direksiyondan kumandayı kullanamıyosun kullanmak istersen stalk adaptör diye bi parça var ondan bulman gerekiyo. ben bi ara sordurdum 100 € dan bahsettiler oda çalışıp çalışmayacağından emin değildiler bende vazgeçtim
    quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Bu arada bütün sayfaları okuyamadım ancak bayağı bir göz gezdirdim bu topice..

Bir sorum olucakdı benimde bulamadım cevabını ne yazıkkı..Ben aracımdakı kasetçaları çıkarsam ve yerine usbli ve mp3 çalan sony teyp taksam koldan kumanda etkisiz halemı gelecek ?

Direksıon yanındaki kumandayı kullanmak için ne yapmam lazım ? orjinal teypmi bulmam lazım illa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 8 Nisan 2009; 9:32:20 >
  • Valla pegasus kardeş bende 2001 modelini kullanıyorum vede sesli aracın tüm bakımları zamanında yapılıyo hatta o konuyu geçenlerde servise gidip sordum neden bu kadar sesli diye motor servisteki ustalar yalıtımın iyi olmamasından dolayı sesi o kadar içeri alıyo dedi bende iyi dedim. Zaten benimkisine birde lpg taktırdım üstüne lpg enjektör sesi dinliyorum. şıkır şıkır çalışıyo araç. Sübaplarına falanda baktırdım dedim belki onlardan sesli çalışıyodur onlarda ayarlıydı.
    quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

2000model 1.4 rta kullanıyorum ve içine binenler çalışıyormu bu dıyorlar..Bence çok sessiz motor sizdekinde bi problem olmasın ?

• Matchback arkadaşım devirdaim pompası motordaki suyun iletimini sağlıyo onu değiştirmek içinde bizim araçlarda trigerin değişmesi kadar parça sökülüyo daha doğrusu triger değişimi için söktüğünüzde oda dışarı çıkıyo arkadaşlar iki kere aynı işçilik olmasın diye onuda değiştirin demiş mantıklısıda bu. Benim eski cliomda aynı şekilde triger seti değişti. devirdaimden çok az bi su kaçırıyodu ustaya onuda değişelim dedim hazır açmışken yok dedi idare eder o seni boşa masraf etme. Aradan bir ay geçti devirdaim koyuverdi bir daha sökmek zorunda kaldık usta triger değişimindeki işçiliği bir daha aldı anlayacağın usta kazançlı çıkmış oldu ben iki kere aynı işçiliği vermek zorunda kaldım
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: biz

quote:

Teşekkürler sayın biz. Devirdaim pompası dediğiniz nedir? Bunun trigger ile ne ilgisi var anlayamadım?

• Teşekkürler yahyademirci, hazır açılmışken onuda değiştiryetim o zaman.
  • sorun varsa hiç durma değiştir bir daha başına masraf açmasın ama triger değişimini çok iyi anlayan bir yere yaptırın sonra başınız ağrımasın foorumun daha önceki sayfalarında triger değişiminden baya bi başı ağrıyan arkadaşlar olmuştu.
    quote:

Teşekkürler yahyademirci, hazır açılmışken onuda değiştiryetim o zaman.
  • arkadaşım km normal olabilir çünki ben 5 ay önce 2000 cliomu sattığımda 37000 kmdeydi

quote:

Orjinalden alıntı: ketronxd9

Merhaba arkadaşlar ben de 2001 model 1.4 8v rna alarak aranıza katıldım.araç tanıdıktan geldi, ayrıntılarına bakma gereği duymamıştım.Özel servise götürdüm boya kaporta iyi,km35.000 de bu bana inandırıcı gelmedi.bu araçlar yüz binden sonra sıfırdan mı başlıyor ?eğer öyle ise 135.000de değilse km yi düşürdüler,yada çok az binilmiş.
  • motor gürültüsünden şikayet edenler,aracınızın gürültüsü egzostun motor çıkışında veya orta susturucusunda oluşan delinmeden ve kaçaktan veya motor takozlarının kopmasından,yağınızın iyi olmaması veya işlevini göremez hale gelmesinden olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babigo -- 8 Nisan 2009; 18:17:25 >
  • Saolasın söylediğin noktalara baktıracam ben en çok motor takozundan şüpeleniyorum.Yağımı değiştireli 3500 km oldu.Eksozada bir baktırayım.
    quote:

Orjinalden alıntı: babigo

motor gürültüsünden şikayet edenler,aracınızın gürültüsü egzostun motor çıkışında veya orta susturucusunda oluşan delinmeden ve kaçaktan veya motor takozlarının kopmasından,yağınızın iyi olmaması veya işlevini göremez hale gelmesinden olabilir
  • Arkadaşlar aracın km sayacı 100.000 den sonra 100.001 şeklinde mi devam ediyor yoksa tekrar 1 den mi başlıyor? Selamlar.. (2001 rna 1.4 8v)
  • 100.001 olur arkadaşım 999.999 a kadar gider km sora sıfırlanır.
    quote:

Orjinalden alıntı: ketronxd9

Arkadaşlar aracın km sayacı 100.000 den sonra 100.001 şeklinde mi devam ediyor yoksa tekrar 1 den mi başlıyor? Selamlar.. (2001 rna 1.4 8v)
  • Cevabınız için çok teşekürler ''Yahyademirci'' arkadaşım ama gösterge panelinde km 34368 yazıyor ama eğer km yüz binden sonra devam edecekse en sağda rakam için yer yok..demek ki sola doğru bir basamak atlayıp devam ediyor. Aldığım araç ile ilgili bilgi toplamaya çalışıyorum siz değerli paylaşımcılar sayesinde.belki size komik gelecek ama daha saatin yerini bulamadım yada var mı yok mu bilmiyorum .Eski doğanda gözüm dikiz aynasının yukarısına alışmıştı. saate bakmak için....
  • ketronxd9 kardeş benim araç 130.000 km de yer var yani orda 999.999 a kadar km gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

ketronxd9 kardeş benim araç 130.000 km de yer var yani orda 999.999 a kadar km gider

cevabınız için teşekürler...
  • Arkadaşlar bizim arabalarda şanzıman yağı ne kadar km de veya zamanda değişiyor?Şanzıman yağını bizim arabalarda nerden kontrol edebiliriz?Ben arabayı alalı 1,5 sene oldu kontrol edilmedi benden önceki sahibide ihmal etmiş olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.