motor takozları değiştikten sonra arac daha sessiz calışmaya başladı. rolantide cok fazla titriyordu titreme tamamen kesildi.
Merhaba arkadaşlar.Foruma yeni üye oldum..2001 model1.4 8v sedan clio(klima tek hava yastığı,direksiyondan kumandalı ses)93.000de almak üzereyim sizce fiyatı ne olmalıdır?selamlar
hocam 10 sanırım veya 10.500
quote:
Orjinalden alıntı: mustyyyyy
quote:
Orjinalden alıntı: teomans__
malzemeler servisten :(
parçaların tamamı orjinalmi?
mesela motor üst takozu benimkinde de arızalı ses yapıyor orjinal parçaya 180 tl istediler. sizin listede 60 tl yazıyor da merak ettim.
yan sanayisi 40-60 arasıydı.
o sanırım motor kulağı seninki motor üst takozu aynı sorun bendede var servis parçaya 155+kdv fiyat verdi bende çüşşş dedim
Cevabınız için teşekürler''Hüseyinder07''arkadaşım.11.000 e pazarlık yaptık.arabada sorun yok görünürde ama motorun tarihçesini, başına neler geldiğini bilmiyorum.arabada yağ yakma belirtisi yok.rolantisi düzgün.bulunduğum yerde yetkili servis yok ama iyi ustalar var.artık şansıma ne çıkarsa.Selamlar,sağlıklı günler
arkadaşlar clio 2000 rxt 1.6 8v aracımın sis farları kararmıştı dün kendim söküp temizledim baya parlaklaştı farların durumuda iyi değil bunları söküp temizlemek mümkünmüdür .
başka başlığa yazdım ama cevap alamadım, bileniniz varmı acaba?
98 model clio 1.4 rn otomatik vites araca kaç numara ve kaç lt yağ koymak gerekiyor? oplam da
benzinlikte 20/50 ve 15/40 söylediler biri 10bin biri 7500 km lik yağ imiş . 10 bin olan 71 tl, 7500 km lik olan 46 tl idi shell marka yağ.
bu fiyat normal mi yoksa sanayi de mi değiştireyim yağını.
arkadaşlar farları temizlemek hiçde kolay değil ama ben temizlemeyi başardım.şimdi sizede anlatayım. ilk önce ince zımpara ile cama su döküp iyice zımparalayın korkmayın bişey olmuyor. sonra beyaz pasta cila çekin cama makinasıyla yaparsanız en iyi sonucu alırsınız. şimdi eğer içindede karartı var ise tamponu sökmeden lambayı komple çıkarınız.(çok uğraştırıcı ve alyan gerekiyor sökmek için) camı açmak için aradaki silikonu bıçakla kesiniz onuda çıkardıktan sonra içinede aynı şekilde zımpara ve pasta cila çekiniz aynı şekilde kenarları silikonlayıp camı fara takınız ...olay budur.ama çok zordur sanayide temizlemeye 60 tl istiyorlar.
Arkadaşlar aracımın vites kolunun altında bir yerden düşük devirlerde ve boş iken bir gıcırtı geliyor gazdan ayağımı çektiğimde de başlyor gaz verdiğimde kesiliyor normal devirli gidişlerde ve düzgün yolda yok nedeni ne olabilir
cliocular merhaba yarın cliocu olabilirim. olmakta istiyorum. 2001 95bin km de full hb sol çamurluk değişmiş sunrooflu. 11 500 lira ne dersiniz?
99 model 1.6 rxt clio aracım arada marş basmıyor.normalde hemen çalışıyor ama 2 seferdir çalışmamazlık yaptı.kontağı çeviriyorum almıyor.ancak 3.seferde çalışıyor.ama sonraki seferde normal çalışıyor..yani bi parçada tutukluk var gibi.manyetik kaptör olabilirmi? tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. bu parçasa ne kadara değişir? servise gitmeden dışarda yaptırabilirim demi? bu arızanın tespiti için illa bilgisayarlı bi servise mi gitmek lazım. izmirde özel renault servisi bilen varsa tavsiye alabilirm..teşekkür ederimm..
Araç ful dediğine göre rxt modelidir seni üzmeyecek bir araç ama sercis kayıtlarını bi araştır km si ile oynama falan varmı. Birde çamurluk değişti diyosun onuda bir göster şahsede bişey varmı şahsede sorun yoksa o fiyata rxt rahatlıkla alınabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: haso6718
cliocular merhaba yarın cliocu olabilirim. olmakta istiyorum. 2001 95bin km de full hb sol çamurluk değişmiş sunrooflu. 11 500 lira ne dersiniz?
araç temiz se iyiymiş şahsen benim arabaya 2 gün önce 14 bin verdiler vermedim illede 15 bin dedim
abim bugün baktı temiz diyor hor kullanılmamış yarın ustalara baktıracam 10 800 e anlaşcam.
kendi gözümle görmem lazım yarın izin alıp gidecem.
quote:
Orjinalden alıntı: Hikmet_19
arkadaşlar clio 2000 rxt 1.6 8v aracımın sis farları kararmıştı dün kendim söküp temizledim baya parlaklaştı farların durumuda iyi değil bunları söküp temizlemek mümkünmüdür .
geçmiş sayfalarda far temizleme ile ilgili yaptığım işlemi paylaşmıştım.
malzemeler su su zımparası 800 ve 1000 lik boya pastası bez
detayları geçmiş sayfalarda bulabilirsin kolay gelsin
Arkadaşlar benim arabanın motoru çok sesli çalışıyor gibi geliyor.3 ay önce sübap ayarlarınıda yaptırdım.Ses biraz azaldı ancak benzinli arabaya göre çok sesli geliyor.1.4 8v kullanan arkadaşlardada aynı sorun varmı acaba.Bu gün arkadaşın 1.4 astrasına bindim ses olarak yarı yarıya daha az.
aracı servise götürsem baktırsam ne kadar alırlar ben den? expertise raporu? bilgisi olan varsa.
ya arkadaşlar bu arabalar kaç beygir, tam motor hacmi ne, kaç valf? çok soru sordum ama napıyım.
Expertiz raporu 40-50 tl gibi olması lazım.Birde araç nedir.Rta-Rxt-Rte hangisi?Birde model yılını belirtirseniz daha net cevap verebiliriz.